跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

http://hk.myblog.yahoo.com/hui_pui_chan_david/article?mid=1947&prev=-1&next=1946

大宅

SAM媽:
你吸收左今次的經歷,真的要小心AR...

男爵府

原文章由 evita825 於 07-8-29 01:10 發表
SAM媽:
你吸收左今次的經歷,真的要小心AR...

慘痛的經歷.:-( :-( :-(

男爵府

angel,

samsam 無事就好喇!:-P
下次真是要小心d la, 因為有好多野是我們估不到的.

原文章由 shingwai 於 07-8-29 01:18 發表

大宅

原文章由 shingwai 於 07-8-29 01:18 發表

睇到我都好驚,而家冇事喇...唔洗驚

男爵府

畀面勳章

原文章由 shingwai 於 07-8-29 01:00 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/hui_pui_chan_david/article?mid=1947&prev=-1&next=1946

個時你兩個都一定好驚啦 ,好彩你夠鎮定,
揀左塊鏡開鎖,否則鋸左條鐡都幾麻煩...

男爵府

原文章由 獅子仔媽媽 於 07-8-29 01:25 發表

個時你兩個都一定好驚啦 ,好彩你夠鎮定,
揀左塊鏡開鎖,否則鋸左條鐡都幾麻煩...

好在開到,如果唔係一定會鋸.

大宅

唉....我仔前日都反鎖左自己係白房,,因為對房門個鎖壞左,一直係LOCK住左GE咁我又去左廁所,仔幾果10幾秒內砰埋左房門...嚇到我死
本來佢係房都玩得好開心,點知一聽到我打比c6叫佢即刻番黎,佢就喊....到個c6番到黎開番門,見到逸逸喊到眼都腫晒...好心痛...而家用d野塞住左個房門鎖個"lon"喇...好彩冇事渣!!
果日咁岩唔見左條key...真係勁黑仔:-( :-( :-(

大宅

大家都要小心d吖...year最近都學識咗開廁所門...成日走咗入去玩廁所水...馬桶入面嗰d....

大宅

原文章由 girahei 於 07-8-29 02:35 發表
大家都要小心d吖...year最近都學識咗開廁所門...成日走咗入去玩廁所水...馬桶入面嗰d....

咁驚
我個仔都好鐘意入廁所...不過係搞地拖=.='''激死我
之前整左個d野扣住對門唔比佢開(我屋企廁所門係趟門)換左3次..全部都廢左啦...個仔太大力喇!!:tongue:

大宅

Shingwai,
你都幾機智, 幾醒~~假如係我, 我真係六神無主啦... 勁!!!
唔怪得samsam咁叻~~果然得你的真傳~~

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

睇到我:-( :-( :-( :-(, 我真係感受到你個心有幾痛嫁

原文章由 shingwai 於 07-8-29 01:00 發表

侯爵府

angel,

好彩咋,sam無事,你又夠鎮定,比著係我已經叫人黎開瑣喇:lol:
不過真係要好小心,佢地而家會做好多我地估佢唔到o既野呀

大宅

原文章由 rositacmy 於 07-8-29 07:54 發表
睇到我:-( :-( :-( :-(, 我真係感受到你個心有幾痛嫁

好在有驚無險呀:loveliness:
我家的房門是壞的, 有次反鎖了, 好在bosco在房外,
自此都換上那些很易開的門鎖....
bb大了, 大家萬事小心呀:)

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 girahei 於 07-8-29 02:35 發表

:-( 我個女都係牙,成日係屋企玩玩下唔見左人,
原來走左入廁所玩,真係激死我,
我最驚係佢玩玩下掉左入廁所入面咋:-(

子爵府

真係越睇越驚 好彩你鎮定咋.

真係心痛死.

大宅

睇到我都好驚

子爵府

原文章由 loveycat_0724 於 07-8-29 10:59 發表

:-( 我個女都係牙,成日係屋企玩玩下唔見左人,
原來走左入廁所玩,真係激死我,
我最驚係佢玩玩下掉左入廁所入面咋:-(
karl都係......所以我已經搵野阻住條路等佢入唔到去....
兩個都係我心肝定>3<

別墅

睇到我想喊:-( 嚇死人..比我都唔知點..我有時都諗出去倒完垃圾度門關左點算...

你好叻啊..識用咁多方法.

別墅

唔洗驚...唔洗驚....冇事就好了
最緊要冇事

首頁

尾頁

跳至