想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:第一次睇中醫調理

我前排都因為出風癩睇中醫。我醫生話出風癩係因為血燥,一定要醫好風癩先可以開始食調理生bb個d藥。因為個d藥都係比較熱性,唔醫好風癩就食,會不斷出。
最後我食左10日中醫,介熱氣野同花生,就清哂啦。

別墅

引用:Quote:原帖由 mmmiiiyyy 於 14-04-02 發表T

原帖由 guzzia 於 14-04-02 發表
我睇浸會大學沈醫師
沈ec 係邊度嫁?你覺得好唔好?

別墅

引用:我前排都因為出風癩睇中醫。我醫生話出風癩

原帖由 winwin417 於 14-04-03 發表
我前排都因為出風癩睇中醫。我醫生話出風癩係因為血燥,一定要醫好風癩先可以開始食調理生bb個d藥。因為個d ...
因為風癩真係好困擾 食咗中藥三日 今日冇出 但要睇定d 睇多幾日,

咁你清咗風癩有冇繼續睇調理身體?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 guzzia 於 14-04-02 發表我睇

禁止訪問

回覆:mmmiiiyyy 的帖子

複式洋房

我也是睇浸大沈醫師BINGO, 睇左3個月, 做埋針灸, 體溫好, 她比其他EC 斷症有信心, 又細心

別墅

引用:Quote:原帖由 mmmiiiyyy 於 14-04-03 發表

原帖由 guzzia 於 14-04-03 發表
我係睇佢bingo.你問我覺得佢好唔好我當然回答好
Congrats!

咁你啲中藥有冇蛤蚧或者鹿茸?

別墅

引用:我也是睇浸大沈醫師BINGO, 睇左3個月, 做埋

原帖由 carol_tim 於 14-04-03 發表
我也是睇浸大沈醫師BINGO, 睇左3個月, 做埋針灸, 體溫好, 她比其他EC 斷症有信心, 又細心
...
你睇左幾耐bingo??

別墅

回覆:baydo84 的帖子

係呀…好貴,咁你身體有冇好左?

禁止訪問

引用:我也是睇浸大沈醫師BINGO, 睇左3個月, 做埋

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 guzzia 於 14-04-03 發表我係

複式洋房

回覆 mmmiiiyyy 的帖子

我努力左一年, 期間轉過幾個EC 都唔得 (有個愈睇就愈多M), 睇左沈EC三個月就BINGO我平時經期長, 前後流啡, 夾埋10日先完, 睇左沈EC 後keep 到5-7天乾淨
佢有次想開鹿茸比的, 叫我自己炖, 佢話效果好些, 我話唔識炖....結果冇開
多數開紫河車
她是唯一一個EC 幫我做針灸, 不知有沒有幫助, 反正BINGO了, 另外, 她很有信心, 她說我不用吃排卵藥, 每次看我的體溫表即知道我何時會排卵
她是十分有經驗的

大宅

佢有叫我日日食中藥, 第一次就sell我鹿茸, 話上面掛住個d都係有人order. 我第一個星期係有聽日話日日食中藥, 但覺得太貴, 所以第二,三星期己經一星期食兩次咋.
但幾個月都未bingo, 佢話俾d時間佢, 佢話自己專醫不育, 一定要調理好先可以播種!

至於鹿茸好彩我無買, 佢話補叫我買成支整成粉俾我, 不過我唔知啱唔啱食, 所以我自己去左另一間買左d鹿茸片黎食

點知一食左之後幾日就發燒, 骨疼痛左成個月, 而家連喉嚨都痛, 又咳, 根本唔適合食. 但佢無同我講我體質唔適合咯, 仲要我成支! 好彩我無買咋!!! 一小支都要三千幾蚊呀!

大宅

我不嬲m係極痛, 第一次食佢d藥食左成個星期, 即係m到前一個星期無拿拿個肚又係以前咁m痛法, 痛到連大脾都有刺痛感覺, 我以為係咪d藥唔啱我, 去到佢趙ec, 佢話可能都係m痛, 佢又開左d m到前食既藥俾我, 又係有蛤蚧, 又係150一劑, 我惟有乖乖地照食, m到個日又真係痛少左, 但因我流量少, 佢話我宮寒, 但食佢d藥又係少.

今個月係食佢d藥第三個月了, 都未bingo.....

我都想知浸大個ec同另一個quarry bay既ec 好唔好呀? 可否pm個contact俾我呢

男爵府

引用:Quote:原帖由 winwin417 於 14-04-03 發表

原帖由 mmmiiiyyy 於 14-04-03 發表
因為風癩真係好困擾 食咗中藥三日 今日冇出 但要睇定d 睇多幾日,

咁你清咗風癩有冇繼續睇調理身體 ...
有呀!今個月Day 1開始。希望快d有消息

別墅

引用:回覆 mmmiiiyyy 的帖子我努力左一年, 期間

原帖由 carol_tim 於 14-04-03 發表

我努力左一年, 期間轉過幾個EC 都唔得 (有個愈睇就愈多M), 睇左沈EC三個 ...
多謝你的回覆,咁沈ec都幾公道。

別墅

引用:回覆 mmmiiiyyy 的帖子我不嬲m係極痛, 第一

原帖由 baydo84 於 14-04-03 發表

我不嬲m係極痛, 第一次食佢d藥食左成個星期, 即係m到前一個星期無拿拿個肚又係以前 ...
我只係睇過趙ec,但鰂魚涌 浸大中醫應該係鐘ec,都係呢度的jm介紹,如果唔夾可試下另外的ec…時間好寶貴呀。

首頁

尾頁

跳至