使用意見

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

最近查看提醒,發有D唔關我事嘅提醒,話有人回覆我,或有人點評我,但我從來無參與果個討論,甚至無入去睇過!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有哩個情況, 跟提醒入去睇, 原來唔係回覆我, 唔知點解會提醒我, 而嗰個topic我係從來冇留過言, 哩個情況, 至今已發生過2次。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:提醒

下次請cap圖或提供連結以供調查,謝謝

琥珀宮

引用:下次請cap圖或提供連結以供調查,謝謝+

原帖由 小倩 於 14-04-01 發表
下次請cap圖或提供連結以供調查,謝謝
第一、二丶五、七個回覆都係唔關我事我無參與架!應該係二手市場!我甚少入去嘅,麻煩你幫我睇吓,唔該!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

已通知技術部跟進有關問題,謝謝!

jolo  我都有,請看下面post  發表於 14-4-1 10:19

翡翠宮

好媽媽勳章

回覆:小倩 的帖子

我都係,連續8個提醒都唔關我事,我無留過言。

翡翠宮

好媽媽勳章

國務專員  謝謝您提供資料!  發表於 14-4-1 10:23

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都係

啲topic從來無參與過

頭5個都係唔關我事嘅

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今日又收到2個唔關事的提醒,仲要係人哋的秘密討論,還幸我入唔到去,否則'秘密討論'已失去意義。

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係咁,技術部已跟進~

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我呢2日都有呢個情況,原來都有jm係咁。
我以為比人用左我a/c。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都有呢個情況啊!

請睇以下鏈接:

http://www.baby-kingdom.com/foru ... 353&fromuid=599[/url]

個 post 又唔係我出,我又無答咀,而家每個人回覆都提醒我,好煩啊!

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

Me 2!我又有咁樣發生,完全唔關我事的topic都通知我。以下除了2其他完全與我無關

琥珀宮

今日仲多過琴日,而家要揀番關自己嘅topic黎睇!

翡翠宮

好媽媽勳章

回覆:國務專員 的帖子

是否仍未搞掂。。
我仍然收到不是我的提醒。。剛剛多了一個在自由講場的。兩歳半可否飲中藥。。
自由的topic,今次一定大量提醒。。

全版都不關我事的。兩個topic 。

大宅

我呢2日都收到, 來自二手市場, 請跟進

迪士尼成人票 4張,售 $ 330 @1 查看

象牙宮

我今日都收到6個唔關我事的提醒

小路  我差不多20個!  發表於 14-4-2 20:13

侯爵府

次次一上bk都有好多過唔關事的提示

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係,幾十個我完全無參與過的提醒!!

水晶宮

畀面勳章

我着火喇真係 7點有21個唔關我事既提醒,而家又有8個。搞乜鬼。

首頁

尾頁

跳至