跳至

首頁
12345...31

尾頁

別墅

原文章由 meimeicat 於 07-9-7 09:18 發表
咁阡晞駛唔駛女扮男裝呀?佢好拿手(只要拎走d髮夾就得):mrgreen:
還是你地是但一個扮女仔,balance返~~

大宅

毫子又識著高跟鞋,亞gu又扮過gu妹,我係未見過小啤子女裝即,啤嫂,你識做啦

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

我都好想嚟,但可唔可以嗰日先call你呀,好似上次咁就唔好意思啦。我老公嗰日要返工,要到時睇吓婆婆得唔得閑陪我。

如果要扮男仔,囡囡完全無問題,但如果要女裝出席,反而要同佢打扮吓先有說服力。

原文章由 gu 於 07-9-7 09:07 發表

下?甘今次咪好少人?我仲買左小小紀念品比各位小朋友呀(真係好小,好小個隻)

今次,仲得阡晞一個女仔,起碼有3個男仔爭,阡晞小心呀。

今次好似得:
毫子,小啤子,阡晞同亞gu,

熙熙,蕾蕾
你地來嗎? ...

男爵府

我現在, 仲十五, 十六緊, 睇下sunday 可唔可以跨區, 來參加你們的聚會, 不過, 我係驚天雨問題呀

大宅

原文章由 crystal888 於 07-9-7 01:18 PM 發表
我現在, 仲十五, 十六緊, 睇下sunday 可唔可以跨區, 來參加你們的聚會, 不過, 我係驚天雨問題呀

親愛的,不要1516啦,就來啦
今次有德媽領歌仔
啤嫂跳跳舞
毫子媽親子遊戲
好過返pg,哈哈哈
來啦來啦

大宅

各書友仔:
當當打埋電話比我,呢2日貨會到香港,到時速遞到我家再同大家講。

不過我有野問各位,你地想橫店要約拎書,會否開次書友大會,當日無形式,成間房得書,哈哈,用書海勳陶班小朋友,哈哈。
又可以各媽媽互看看各人的正書,互相分享下,又同小朋友講下故事/比巨地自己睇下書甘。因為橫店都要出來拎書,不如出多一陣.比埋小朋友玩下即。
又或者一如以往,各自拎自己的書。

大家點?無所謂的呀。

男爵府

好媽媽勳章

crystal,
come la, baby~
我都好耐冇見過小豬啦~~

gu ma,
好野,好快有書睇啦~如果sunday有書攞就perfect啦~
share books, good idea, 我都想睇睇仲有咩書想買,上癮啦!

大宅

原文章由 meimeicat 於 07-9-7 02:14 PM 發表
crystal,
come la, baby~
我都好耐冇見過小豬啦~~

gu ma,
好野,好快有書睇啦~如果sunday有書攞就perfect啦~
share books, good idea, 我都想睇睇仲有咩書想買,上癮啦! ...

阡晞媽
係甘架,好衰,真係買過番尋味。好煩人的,哈哈哈哈......
之後你仲煩,
1.成晚講到口水乾,你隻阡晞豬都好好書,哈哈哈
2.書不知放係邊度好,本本都係心頭好,開始煩放係邊呀......

男爵府

gu ma,

多謝你的邀請呀, 如果, 天雨, 無問題, 我就貢入來呀, 順手要拎書,不可以再麻煩毫子媽了.

大宅

原文章由 crystal888 於 07-9-7 02:19 PM 發表
gu ma,

多謝你的邀請呀, 如果, 天雨, 無問題, 我就貢入來呀, 順手要拎書,不可以再麻煩毫子媽了.

你又知有書拎?

大宅

各位書友仔
唔駛約啦,當當突然打比我,書已到,但我返梗工,都好,明天一早送到我家,好野,有書睇。

大家的書,我會早一日一袋袋分好比你地,大家拎定書包拎書走啦。

yeah

男爵府

YEAH ))))) 有書o羅! 有野玩~
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

GU 媽,

好嘢,有書攞啦,我想問位置係邊呀? 我好少去將軍澳, 可唔可以PM TEL 比我, 你哋又有GATHERING, 真開有得又玩.

POOH2005

原文章由 bearso 於 07-9-7 23:39 發表
YEAH ))))) 有書o羅! 有野玩~

男爵府

Pooh~ 明天你又來啦 )))

原文章由 Pooh2005 於 07-9-8 11:06 發表
GU 媽,

好嘢,有書攞啦,我想問位置係邊呀? 我好少去將軍澳, 可唔可以PM TEL 比我, 你哋又有GATHERING, 真開有得又玩.

POOH2005
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

pooh
係啦,你又來啦,橫點都要拎,玩埋啦

各位,書好誇,哈哈,3大箱,嚇親gu爸,哈哈
書已分好,好多呀,大家要拎大袋,特別係豬媽,阡晞媽,毫子媽

各位,書有欠呀,我比哂齊遠既媽媽先,近的遲下補番,我比左電郵當當,睇下幾時再補番比我。

欠書的名單如下;
阡晞媽:幼兒認知雙語繒本一套 及 數學階梯第4階1本
彤彤媽:數學階梯第4階欠1本
gu媽:我的第一套百科全書 及 數學階梯第4階欠3本

唔好意思,以上媽媽

男爵府

好媽媽勳章

gu ma,
ok. 唔該晒你至真~~
好想好想快d見到d書書呀~~~哈哈!!
仲有你地d小朋友呀!!

pooh, crystal,
橫掂要過開黎, 聽日就一齊玩啦!

大宅

睇來大家都中晒當當毒,上晒癮:mrgreen: . Gu媽,你應該變左超級VIP啦?!

原文章由 gu 於 07-9-8 12:40 發表
pooh
係啦,你又來啦,橫點都要拎,玩埋啦

各位,書好誇,哈哈,3大箱,嚇親gu爸,哈哈
書已分好,好多呀,大家要拎大袋,特別係豬媽,阡晞媽,毫子媽

各位,書有欠呀,我比哂齊遠既媽媽先,近的遲下補番,我比左電郵當當,睇下幾時 ...

大宅

gu媽, 德德己大致好返,我估計明天可以出席. 係咪3點照上次一樣將廣大堂門口等?

大宅

原文章由 dilyshung 於 07-9-9 12:08 AM 發表
睇來大家都中晒當當毒,上晒癮:mrgreen: . Gu媽,你應該變左超級VIP啦?!

係呀,大家顛左,我訂200蚊書,比左2234,好誇,哈哈哈
不過,我想問,VIP有咩好野架,講黎聽下?我點知係咪VIP?
係又幾好呀,哈哈
不過今次有欠書,我仲追梗

大宅

GU媽,

因為今日有好多嘢要做, 如果趕得切過來一齊玩啦,不過你比個地址我先,我唔係好熟路,唔知點去呀.

pooh2005

原文章由 gu 於 07-9-9 09:57 發表

係呀,大家顛左,我訂200蚊書,比左2234,好誇,哈哈哈
不過,我想問,VIP有咩好野架,講黎聽下?我點知係咪VIP?
係又幾好呀,哈哈
不過今次有欠書,我仲追梗 ...

首頁
12345...31

尾頁

跳至