跳至

首頁
45678...31

尾頁

大宅

原文章由 gu 於 07-9-13 08:20 發表
我肯定毫子爸一定係 "種"女狂,gu爸都係個隻,哈哈.....

各位,
我亞gu10月6日去面試啦,藍田迦南
10月20日又面,係循道

好期待,好似大個仔左甘,哈哈哈 ...

gu 媽 昨日上網send 左資料比迦南~~
給日call 左我下星期收信面試啦~~

大宅

原文章由 crystal888 於 07-9-14 12:31 PM 發表
甘下次個吉日又點呀?去唔去其他媽媽度,定我再訂場呀?

10月吉日請報到

7日 - Bearso, dilys
14日-毫子媽, dilys
21日-毫子媽, dilys, 豬師奶 (crystal888)
28日-dilys, 豬師奶 (crystal888) ...

節目呢?
1. 豬媽唱遊

複式洋房

hello gu ma,
唔好意思呀,唔知大家下次再訂書,可否預埋我一份呢 ,當當送過2次比我咁大把,而家又唔送激死我,麻煩你下次再訂預埋我呀,thaks
唔知大家下次聚會又可否加埋我同婷婷呢?
爸爸好少放假帶婷婷去玩,呢d咁健康的gathering去多多都唔怕加上又可以認識多d朋友仔。:loveliness:
本來我打算比婷婷返N1,但而家唔會喇, 但係佢而家21個月講說話麻麻地,有時仲叫我做爸爸,下個月報k1要in點算好呢﹗ 唔知大家有無好提議比我教下婷婷希望有所改善,謝謝各位。

大宅

原文章由 CatherineLam 於 07-9-16 12:42 AM 發表
hello gu ma,
唔好意思呀,唔知大家下次再訂書,可否預埋我一份呢 ,當當送過2次比我咁大把,而家又唔送激死我,麻煩你下次再訂預埋我呀,thaks
唔知大家下次聚會又可否加 ...

訂書應該無甘快,因為剛訂完呀,我估要下個月啦,好嗎?
我地聚會你黎梗好啦,平平地玩下,有時多人20蚊唔駛,哈哈,比巨地聚下都好,你10月邊日得,我訂場啦

大宅

各位
有關聚會,我有提議,其實係和議多少少,因為啤公之前都甘稔架啦,哈哈

我地不如搵次試下,例如甘:一對爸媽負責15分鍾,其他爸媽不在場,可以係門口偷睇甘啦,其實無咩野,只不過比小朋友試下分開爸媽而在場玩甘即,當然小朋友唔肯,爸媽又會同番巨一起先啦,個日我放左亞仔係毫子媽屋企,個感覺很好,亞仔第一次同其他人係其他空間一起,我放左20分鐘,我係門口又企左5分鐘,哈哈,個感覺好正呀,又怕巨 喊,攪倒表e,但不俗呀,巨咩事都無,唔慣個個係我之嗎,巨仲同毫子食芝士,食生果,哈哈,大家睇下點啦,我建議試15分鐘即,之後又可以一起玩番,慢慢拖耐少少甘,大家點睇呀?

男爵府

想問上次gathering 派既小盒提子乾在那裡買呢?
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

原文章由 bearso 於 07-9-16 12:31 PM 發表
想問上次gathering 派既小盒提子乾在那裡買呢?

百佳,華潤都有,後者平2蚊

男爵府

thanks Gu~

原文章由 gu 於 07-9-16 20:02 發表

百佳,華潤都有,後者平2蚊
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

複式洋房

唔該晒gu ma ,其實我邊日都ok,睇下大家邊日都可以總之記得預埋我啦。thaks

原文章由 gu 於 07-9-16 11:39 發表

訂書應該無甘快,因為剛訂完呀,我估要下個月啦,好嗎?
我地聚會你黎梗好啦,平平地玩下,有時多人20蚊唔駛,哈哈,比巨地聚下都好,你10月邊日得,我訂場啦 ...

大宅

gu 媽,

你個gathering 好吸引.....我地又上來?

大宅

原文章由 go4baby 於 07-9-17 10:58 AM 發表
gu 媽,

你個gathering 好吸引.....我地又上來?

係呀,個個媽媽身懷絕技架,哈哈哈
我地最想只係比班小朋友相處下,我仔好惡死
你照比名啦,邊日得?

大宅

10月吉日請報到

7日 - Bearso, dilys
14日-毫子媽, dilys
21日-毫子媽, dilys, 豬師奶 (crystal888)
28日-dilys, 豬師奶 (crystal888) ...

大家繼續報啦

別墅

10月吉日請報到

7日 - Bearso, dilys, yvonnehon
14日-毫子媽, dilys, yvonnehon
21日-毫子媽, dilys, 豬師奶 (crystal888), yvonnehon

大家繼續報啦

別墅

我上深圳買的玩具:

puzzle

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 07-9-18 10:08 編輯 ]

別墅

[quote]原文章由 Yvonnehon 於 07-9-17 14:36 發表
我上深圳買的玩具:
HKD40.00

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 07-9-18 10:10 編輯 ]

別墅

我上深圳買的玩具:
HKD40.00

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 07-9-18 10:14 編輯 ]

別墅

我上深圳買的玩具:
HKD20.00

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 07-9-18 10:17 編輯 ]

別墅

我上深圳買的玩具:
HKD30.00

HKD20.00

[ 本文章最後由 Yvonnehon 於 07-9-18 10:21 編輯 ]

大宅

哎呀,Yvonne, 我睇唔到d相呀!

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

我都有諗過呢個可能性, 但佢淨係呢幾樣話驚, 加埋佢個反應又唔似假喎。

原文章由 dilyshung 於 07-9-14 00:14 發表
會唔會係,佢次次話驚,你地都好緊張佢呢? 變左係一種吸引你地注意力的方法??

首頁
45678...31

尾頁

跳至