跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 noddybanana 於 07-9-18 23:38 發表
e....你0地都信風水架....我老公都幾有研究架...而且成日幫人睇風水,8字等等......最近都幫過2個bb改名....0的客仔都話我老公準架~不過佢正識係做保險0係蘇黎'細'....風水係其次~ ...

我老公以前都係o係 zurich 度做架...果時未改名...

最怕改壞名丫麻...俾人改個心好似舒服 d
不過我老公唔信...成日話我!

伯爵府

醒目開學勳章

要俾錢更係唔信, 免費佢就會信
原文章由 cmmcbb 於 07-9-19 10:50 發表
我老公以前都係o係 zurich 度做架...果時未改名...

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 MK2006 於 07-9-19 11:43 發表
要俾錢更係唔信, 免費佢就會信

可能係...

大宅

係?咁點解你老公唔做0既.....收入都唔錯架如果你有番咁上下年資.....
吾....我本身都唔太信架....但有時有0的野好應好準,好難話唔信,而且我老公有自己生意....好多生意人都好信架,我識果0的生意佬得一個唔信....結果都冇信風水果0的做得咁好.....
原文章由 cmmcbb 於 07-9-19 10:50 發表

[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 noddybanana 於 07-9-19 23:22 發表
係?咁點解你老公唔做0既.....收入都唔錯架如果你有番咁上下年資.....
吾....我本身都唔太信架....但有時有0的野好應好準,好難話唔信,而且我老公有自己生意....好多生意人都好信架,我識果0的生意佬得一個唔信....結果 ...

好多年前 lu...就係做得唔係咁好...
都係做返老本行... account
而家做得幾好丫~

首頁

尾頁

跳至