嬰兒用品

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

原文章由 LITTLESPICY 於 07-9-5 23:13 發表

do you have baby club's address?
do you think they will offer a better price if we bulk buy more?

預我一張, 粉藍色, 荔枝角區, thanks

別墅

原文章由 monmon 於 07-9-5 22:58 發表
All moms,
我今日在baby club訂左一張粉藍色啦, $2000包送貨(不過我住樓上, 唔知住得遠送唔送), 佢地啲combi & aprica車仔/搖椅一向平過出面, 暫時我見都係呢度最抵.

...

請問有無保用架? thanks!

民房

原文章由 蛋糕妹 於 07-9-3 17:15 發表
我買左呢張$1560,但就無腳套同頭紗.我唔係係大公司買的,但永安同西田都好似賣$2000左右.
http://www.aprica.com.tw/SEIHINN2/High_Low_chair/589-k.htm
其實唔建議當床訓,因為最平都唔會平晒,我只會比bb小睡~~ ...

hi蛋糕妹:
我都想買呢張, 你買得好平呀, 可以告訴我是在哪處買嗎? tks!!!

大宅

原文章由 wchk 於 07-9-5 23:41 發表

預我一張, 粉藍色, 荔枝角區, thanks

i think we have at least 5 orders then we can negotiate a better price. Meanwhile, I will see see Wing On sale on next Monday because they offer 30% last time.

大宅

原文章由 Vanillapig 於 07-9-7 10:56 發表

hi蛋糕妹:
我都想買呢張, 你買得好平呀, 可以告訴我是在哪處買嗎? tks!!!

詳細資料pm左你啦

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

上次永安大減價既時候有一張aprica既搖椅買$11xx
同其他aprica既分別係無左入面細d果個墊 (即係for nb果個)
當然無埋腳套果d.即係一張aprica既搖椅同standard既坐墊
我囝囝1個月坐都無問題.最緊要係平.
大家今次可以睇下有無得賣.
我囝囝就快5個月都仲日日訓緊.而宜開始學坐.放d玩具係個tray上面比佢坐係度玩玩具好開心

大宅

原文章由 monmon 於 07-9-5 22:58 發表
All moms,
我今日在baby club訂左一張粉藍色啦, $2000包送貨(不過我住樓上, 唔知住得遠送唔送), 佢地啲combi & aprica車仔/搖椅一向平過出面, 暫時我見都係呢度最抵.

...

我想問各位媽媽係咪講緊哩張Aprica 搖搖椅呀?? $2000包送貨是唔是真的?? 因為我都想買.. .:lol::lol::lol:

別墅

我昨天都在永安買左呢張搖椅呀!不過只得8折,但個sales比左張10/9bb展的catalog我睇,原來bb展反而貴d係9折咋!所以我就買左先喇!宜家8折後$2320

男爵府

八折都唔平喎!我今日去護協都係 75折 $2,175。

大宅

護協都算平, 當然不知WINGON10尾VIP DAY (可能有7折), 但護協不包送貨, 一定要自取, 記得計埋的士$.

原文章由 Carman1112 於 07-9-8 19:21 發表
八折都唔平喎!我今日去護協都係 75折 $2,175。
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

男爵府

7PoPo,
就是這一張, 有2種搖法的.有粉紅和粉藍色可選擇.

原文章由 7PoPo 於 07-9-8 00:15 發表

我想問各位媽媽係咪講緊哩張Aprica 搖搖椅呀?? $2000包送貨是唔是真的?? 因為我都想買.. .:lol::lol::lol:

http://www.malldj.com/ProductImages/Product/250/PB002080362017.jpg ...

大宅

好~ 今日等我去睇吓先...

男爵府

原文章由 YYZ 於 07-9-8 22:11 發表
護協都算平, 當然不知WINGON10尾VIP DAY (可能有7折), 但護協不包送貨, 一定要自取, 記得計埋的士$.

我都唸住買aprica high chair都係等緊永安10月全店減價時..睇下是否有7折:mrgreen:,,,
因永安baby fair反而折扣唔多

別墅

乜原來10月都有全店vip fair架?我仲諗住買bb床,我見佢bb展都好抵,係85定8折架,咁我等唔等vip時先買好呢,但又驚到時冇咁抵!

等我join左vip先

複式洋房

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-4 06:38 PM 發表

請問你喺邊道買?我都想買...

張椅話可以用到四歲, 我諗係指坐到四歲,咁有冇人知張椅可以瞓到幾大呢? 因為見到好似唔係好大張. 唔該.

大宅

原文章由 蛋糕妹 於 3/9/07 05:15 PM 發表
我買左呢張$1560,但就無腳套同頭紗.我唔係係大公司買的,但永安同西田都好似賣$2000左右.
http://www.aprica.com.tw/SEIHINN2/High_Low_chair/589-k.htm
其實唔建議當床訓,因為最平都唔會平晒,我只會比bb小睡~~ ...

Pls PM the details to me as well, thanks !

複式洋房

我昨日喺愛嬰x買咗啦,$2000,
我個b仔好like喺上面, :lol :lol

別墅

妳買左拿 , 有無推張chair入房用呀? 妳B仔like千秋搖 嗎?

原文章由 COFFEEQQ 於 07-9-10 13:56 發表
我昨日喺愛嬰x買咗啦,$2000,
我個b仔好like喺上面, :lol :lol

大宅

原文章由 J.Kong 於 07-9-10 13:24 發表

Pls PM the details to me as well, thanks !

詳細已PM左給你啦~~

複式洋房

有呀!個size好啱放喺房,因我間房太細放唔到bb床,
lee張就啱哂,佢like前後搖多d...

首頁
12345...6

尾頁

跳至