自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

兩母女, 打開心口話俾人地聽:
唔好淨係話我大心口, 唔好話我搏宣傳自己公司, 唔好話我想出位, 唔好話我想接多d生意, 唔好話我冇家教.

原文章由 shio 於 07-9-1 10:37 發表
得個10幾歲, 化咁濃妝, 又成日露咁大個心口出, 擺晒性感POST, 到底想點 ?-(

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢仲老過佢阿媽:tongue:
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

just read 忽周d相,感覺佢very cheap, 有一張佢著住件sexy 上衫,渣住支鮮奶作裝飲,想表示d咩?

侯爵府

原文章由 heiheikeikei 於 07-9-1 11:07 發表
http://appledaily.atnext.com/tem ... iss_id=20070901&;sec_id=462&subsec_id=466&art_id=10098023

http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20070901/small/01ed5p1c.jpg

我就黎29歲個樣都後生過佢呀.......

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 catjeffcat 於 07-9-1 11:23 發表
嘩..... 而家個樣真係好嚇人, 之前睇電視見過佢個囡都無咁, 點解而家變成咁架 . 佢阿媽係咪想佢入娛樂圈定係想幫佢搵個有錢老公??

唉! 如果佢阿媽想幫佢釣金龜既話, 就要轉行學徐媽媽啦!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

好鬼cheap:tongue: 又多一個妖孹作怪

大宅

等待驗證會員

原文章由 藍寶馬 於 07-9-1 11:32 發表

蕃書妹... 唔會呀.. 似mk 妹多d!!!!!!

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 mclam 於 07-9-1 11:32 發表

唉! 如果佢阿媽想幫佢釣金龜既話, 就要轉行學徐媽媽啦!!

咪係 而家佢個款好cheap

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cheap到死,都唔知博乜

伯爵府

環保接龍勳章

平時都覺呢個寇鴻萍好扮野架喇, e+睇佢個女就確定佢係d咩人啦
個女得19歲, 呢個年紀唔係要佢比心機讀書既咩, 佢慌死個女冇人識冇人要, 好似推個女出黎做咁
:tongue: :tongue: :tongue:

禁止訪問

大宅

個呀媽想個女好似徐子其咁嫁入豪門~~:tongue: :tongue: :tongue:
5歲~~

珊瑚宮

好媽媽勳章

博做第 2 個徐子淇

男爵府

原文章由 rosayiu 於 07-9-1 10:40 發表

係呀:idea: 攪到個女好似出o黎撈咁

似av女多d.....吾明佢呀媽又比佢影d咁既相?-(
[

男爵府

原文章由 ardnas65 於 07-9-1 11:38 發表

蕃書妹... 唔會呀.. 似mk 妹多d!!!!!!

真係好鬼cheap, 見到佢都想嘔, 上次係九展見到佢
宣傳psp, 嘩, 佢個姣樣真係嚇鬼死你, 對住班男人
show胸, 又用個胸去推撞psp D高層, 真係好難頂..

大宅

出席親活動都十分招搖同高調,仲話只係放暑假番o黎 hk見識o下wow,我話佢番o黎 hk 俾佢d o野人地見識o下就真

子爵府

醒目開學勳章

?-( ?-( ?-(

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

希望個女可以成為笫二個"徐子淇"囉!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇到佢個樣有點 ......

首頁
12345...7

尾頁

跳至