跳至

首頁

尾頁

子爵府

http://longyin.my.####.hk/list.html?album_id=d8a1d42b7aaffa9eddf023f1cc2d452f

#### = B A B Y S K Y
各位自行上去偷相喇

[ 本文章最後由 LongYin 於 07-9-2 19:52 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

睛靈勳章

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

原文章由 Coco926 於 07-9-2 20:17 發表
Barry..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

點解冇左我一家3口張相架..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

係喎,今次漏左幫你影一家三口tim

今次我都無時間幫其他人影。

子爵府

原文章由 applecarey 於 07-9-2 20:20 發表
我一家4口子都.........無~~

蘋果媽,
今日咁耐,我淨係... 係波波池果邊見過蘋果爸一眼咋。

禁止訪問

大宅

LY....

:-| :-| :-| 我一家都.........無~~
but thanks for taking the group photo ar!

大宅

hello everyone

很高興我呢個0511 family 走咗黎舀光:-P. 多謝coco .

我upload 咗d 相.但主要是我識既人, 我唔敢影其它人呢. (大部份人第1次見)我d 技術好屎呀..請諒

但 d 相 rotate 唔倒.我用了1.5 hrs upload,,激死.麻煩大家睇得辛苦d http://entertainment.webshots.com/album/560519983bWsGtq

另有一個mama 問我個女對抹. hk 代理如下: 但他們改了板面找不到如何買???
http://www.babystation.com.hk/modules/newbb/
不如你check original website:
http://store.babylegs.net/s.nl/sc.2/category.147/.f
但我托人係外國買, 平d . 有need 就 pm 我啦

另yumi 媽請pm 我. i want to show u my blog

再1次謝謝:loveliness:
我只講事實

禁止訪問

子爵府

原文章由 angfun 於 07-9-2 23:54 發表
LY....

:-| :-| :-| 我一家都.........無~~
but thanks for taking the group photo ar!

幾次想幫你一家三口影都見你個仔瞓左,所以影唔到,
下次襯佢未瞓前叫我影。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

LY爸,

嘩!真係好快手!唔該晒!
LY仔好叻仔,完全唔怕生保,差d真係想帶埋佢番屋企添 ,好彩殷殷叫醒我話:唔好呀!

原文章由 applecarey 於 07-9-2 20:18 發表
LY爸好有效率

勁!!

別墅

Barry, janjet, CoCo

多謝哂你地d靚相呀,偸得好開心。:mrgreen:

janjet我pm左你啦。:lol:

[ 本文章最後由 yoey 於 07-9-3 12:30 編輯 ]

男爵府

ly & coco
thank you for your sharing
原文章由 yoey 於 3/9/07 12:09 發表
Barry, janjet, CoCo

多謝哂你地d靚相呀,偸得好開心。:mrgreen:

janjet我pm左你啦。:lol:

男爵府

BK Milk勳章

ly & coco ,

thank you !!
睇左相同偷埋啦.

大宅

唔係好多咋~:mrgreen:

http://duckegg.####.hk/list.html?album_id=2ababe843eaf35dfcec3e7867b27aa64

#### = B A B Y S K Y

別墅

thanks for all
偷咗相 la

大宅

(902)兩歲PARTY 相薄

LONG YIN DAD,

你好勤力喎, 咁快就UPLOAD 左D 相, 你幫我一家三口影的相好靚呀!

THANK YOU !

原文章由 LongYin 於 07-9-3 09:12 發表

幾次想幫你一家三口影都見你個仔瞓左,所以影唔到,
下次襯佢未瞓前叫我影。

大宅

相幾張 only!!! 

推介 小肥一字馬 小芊學神打...

http://wongching.net/gallery/view_album.php?set_albumName=album24

首頁

尾頁

跳至