論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Help!已經第3次,話極都係咁,今次我坐完個廁所板先發現,我坐咗落去佢d核突嘢到……….見到真係想嘔,有咩方法????????仲要話唔知唔想認,真係想c,屋企得我﹑c61bb,我而家大緊肚,佢都想話唔係佢整,oh!我投降了…..

大宅

再見到時即刻叫佢入廁所, 指俾佢睇, 叫佢將成個廁所由頭洗一次, 見一次, 洗一次, 洗多幾次佢就會記, 得唔會再咁唔衛生

大宅

畀面勳章

佢好離譜啫, 我唔可以忍, 要佢say sorry 及 清潔比我check 多次! 再黑口黑面一日, 這星期不會放過她!

別墅

我果個姐姐之前都係咁, 無得唔認, 因為屋企只得兩個女人, 唔係佢就係我啦. 唔通我自己嚟咗都唔知咩. (咁我就真係C得)
我三次發現都係早上, 係厠所地上, 頭一/兩次我直接同佢講, 要佢衛生啲, 晚上去厠所開燈. 到第三次我忍不住打電話比agent找翻譯同佢講最後一次, 之後(touch wood)再無發現啦.

大宅

每次見到我都即刻叫佢係我面前用滴露洗番乾淨成個廁所,到第2次咪又係咁,我可以點……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

原文章由 YYB 於 07-9-4 11:41 發表
每次見到我都即刻叫佢係我面前用滴露洗番乾淨成個廁所,到第2次咪又係咁,我可以點……..唉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

第2次者,你可以每一次都加d野比佢做...
例如:佢洗左toilet,你同佢講:我驚廚房都有,都洗埋佢啦~
隔一次就多個地方(扮自己有精神緊張+潔癖 )... 睇佢點死...

記住廁所坐廁個後面都要洗呀~~

首頁

尾頁

跳至