美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我曾經做彩光,美容院用很強的光幫我做,燒傷了我的皮膚,:-( 并起了水泡,現在我不感再做彩光了.
我想試做激光,激光效果好嗎?有冇人做過?可否分享吓?

別墅

ok mp me

洋房

原文章由 A1ma 於 07-9-4 16:15 發表
我曾經做彩光,美容院用很強的光幫我做,燒傷了我的皮膚,:-( 并起了水泡,現在我不感再做彩光了.
我想試做激光,激光效果好嗎?有冇人做過?可否分享吓? ...

宜家興做 RF 射頻機, 我之前情況都好似你所講有妊娠斑同雀斑, 我宜家喺 Dx
ProfXXXXonal 做緊 呢部機 6 次已改善咗好多, 我以優惠價錢買 $1,888 / 3 次 仲喺醫護人員做態度都幾好, 價錢唔貴 有唔 HAED SELL , OK 啦! 有興趣 pm 比我呀!:-P

大宅

原文章由 pinfat 於 07-9-4 23:58 發表

宜家興做 RF 射頻機, 我之前情況都好似你所講有妊娠斑同雀斑, 我宜家喺 Dx
ProfXXXXonal 做緊 呢部機 6 次已改善咗好多, 我以優惠價錢買 $1,888 / 3 次 仲喺醫護人員做態度都幾好, 價錢唔貴 有唔 HAED SELL , OK ...

RF 射頻機係唔係好似彩光那樣發出光波,會唔會燒傷皮膚,那裏有得做.

洋房

原文章由 A1ma 於 07-9-6 13:09 發表

RF 射頻機係唔係好似彩光那樣發出光波,會唔會燒傷皮膚,那裏有得做.

佢哋入個部機係現時養和醫院採用緊嘅, 有彩光+射頻功能, 比彩光更好做后不會結蕉, 更安全 , 你留 e-mail address/ fax no.
給我,我叫做開個護士比D資料你

複式洋房

RF is not for 妊娠斑同雀斑. It is just for tightening up the skin. 用來緊膚咋!!

原文章由 pinfat 於 07-9-4 23:58 發表
ProfXXXXonal 做緊 呢部機 6 次已改善咗好多, 我以優惠價錢買 $1,888 / 3 次 仲喺醫護人員做態度都幾好, 價錢唔貴 有唔 HAED SELL , OK ...

洋房

原文章由 vanilla 於 07-9-6 23:16 發表
RF is not for 妊娠斑同雀斑. It is just for tightening up the skin. 用來緊膚咋!!

因為係雙頭機

大宅

我有朋友就為安全計,吾會立亂去美容院做,揾左皮膚醫生做激光去斑,每次佢做完塊面都好紅架,佢都要做成6次d斑就無曬,佢个d係荷爾蒙斑+雀斑,而且吾係見完医生就即刻做得,而係耍搽佢d cream,搽成半個月,keep住覆診比佢check下d皮膚可以做得未,,前前後後成幾个月塊面至靚返....
做完d斑真係一粒都無....但係要容忍甘耐時間,而且都幾痛下,重耍請假去做...(做完塊面會好紅)
我想試做激光,激光效果好嗎?有冇人做過?可否分享吓? ...

[ 本文章最後由 leonlovefaf 於 07-9-6 23:40 編輯 ]

大宅

可否PM這位醫生資料給我?
原文章由 leonlovefaf 於 07-9-6 23:37 發表
我有朋友就為安全計,吾會立亂去美容院做,揾左皮膚醫生做激光去斑,每次佢做完塊面都好紅架,佢都要做成6次d斑就無曬,佢个d係荷爾蒙斑+雀斑,而且吾係見完医生就即刻做得,而係耍搽佢d cream,搽成半個月,keep住覆診比佢ch ...

民房

彩光去不到妊娠斑
做激光好d播

洋房

你留 e-mail address/ fax no.
給我,我叫做開個護士 SEND D資料你,因為我唔方便比佢個電話你.

子爵府

原文章由 leonlovefaf 於 07-9-6 23:37 發表
我有朋友就為安全計,吾會立亂去美容院做,揾左皮膚醫生做激光去斑,每次佢做完塊面都好紅架,佢都要做成6次d斑就無曬,佢个d係荷爾蒙斑+雀斑,而且吾係見完医生就即刻做得,而係耍搽佢d cream,搽成半個月,keep住覆診比佢ch ...

我都係醫生到做激光,做完紅一陣咋!第一次去雀斑係會起焦,甩左馬上淺九成. 淨返d荷爾蒙班就要打幾次.(但唔會結焦)我共做左3次就連d毛孔都細埋.E+夠膽唔搽粉出街.
老實講之前我問過好多間亦經好多 mama 介紹診所去做,原來間間都會有介紹新 patient 有回贈優惠.所以好多都話自己間點好點好.最好你地見到實証先好去. (對唔住各位,我係到倒大家米,但我都係希望其他人唔好洗左$而無改善o者)

PS, 之前有呢到d mama 介紹我去 case 同 Elite, 我問過價錢 $5XXX 一次,講明最少要做兩三次.但只擔保去到7成或以上,仲好 hard sell. 我話貴要考慮又減 $1000. 起身要走又話可以有折,好恐怖!所以你地自己要小心

[ 本文章最後由 garon 於 07-9-8 16:58 編輯 ]

洋房

[quote]原文章由 garon 於 07-9-8 16:50 發表

我都係醫生到做激光,做完紅一陣咋!第一次去雀斑係會起焦,甩左馬上淺九成. 淨返d荷爾蒙班就要打幾次.(但唔會結焦)我共做左3次就連d毛孔都細埋.E+夠膽唔搽粉出街.
老實講之前我問過好多間亦經好多 mama 介紹診所去 ... [/

garon:

please pm me !o.k. thanks!

複式洋房

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1102490&extra=page%3D5

男爵府

原文章由 garon 於 07-9-8 16:50 發表

老實講之前我問過好多間亦經好多 mama 介紹診所去 ...

Hi, garon:

please pm me ! thanks!:lol:

大宅

garon
Please PM me, thanks.

老實講之前我問過好多間亦經好多 mama 介紹診所去 ...

大宅

Hi, Garon,

I agreed what u said. But do you have any good doctor to be recommended?

Thanks!

民房

Can you let me know which doctor ? Can you pm me?
Thanks a lot!

男爵府

我岩岩月初做左激光去斑,佢會先搽D麻醉藥好似CREAM咁,係斑點位,過十幾分鐘,就可以做激光了。做完會結焦,但得一個星期就OK了,有幾粒原本色班比較深既有少少紅印,但醫生話過一排,皮膚新陳代謝就唔問題了,所以呢排我猛食APPLE. 宜家皮膚無斑真係靚左好多哈哈。
親子王國以外之連結已被刪除

男爵府

可以 pm詳細資料俾我嗎?thx~~

首頁

尾頁

跳至