心聲留言

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小路 發表於 14-4-9 19:43
你D時間幾緊迫喎!我想㨂個星期五,但你都要旅行,咁你幾時返英國?
係喎!如果你星期五晚去,第二日又唔駛返工,不過我兩個星期五都去左旅行。。。我5月3號返英國
一唔係我同你食一餐先都得,lunch尖沙嘴?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:Quote:小路+發表於+14-4-9+19:43+你D時間幾

原帖由 stkyo 於 14-04-09 發表
係喎!如果你星期五晚去,第二日又唔駛返工,不過我兩個星期五都去左旅行。。。我5月3號返英國
一唔係我同 ...
我約你來我哥哥餐廳食野呀

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 小路 於 14-04-05 發表呢D都

原帖由 mclam 於 14-04-07 發表
我細細妹岩岩去完瑞士,仲去左飄零燕海迪住個樹!
好童話嘅畫面呀!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:小路 發表於 14-4-4 07:33 我都想!

原帖由 stkyo 於 14-04-07 發表
我都羡慕,所以我決定由今年起,每年都要返一次香港同去一次歐洲
好呀!點都要對自己好

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 stkyo 於 14-04-07 發表我都

原帖由 小路 於 14-04-07 發表
我決定今年都去台灣一次!
去啦去啦!要對自己好啲

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:小路 發表於 14-4-7 23:47 我決定今

原帖由 stkyo 於 14-04-08 發表
我定左4月25號去台北hea番幾日
好呀!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 stkyo 於 14-04-09 發表我18-

原帖由 小路 於 14-04-09 發表
你確定幾時到香港?我地一係約天水圍食飯,可就到大e媽!
好喎!探院大e媽就去食飯

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:小路 發表於 14-4-9 07:39 你確定幾

我14號到香港,好丫!我無問題!
咁係咪21號會好啲?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小路 發表於 14-4-9 22:44
我約你來我哥哥餐廳食野呀
咁係咪要夜晚?

象牙宮

acbeans 發表於 14-4-9 22:56
好呀!點都要對自己好
係呀!病後要更加對自己再好D

象牙宮

acbeans 發表於 14-4-9 23:02
咁係咪21號會好啲?
咁一係我地去甜心阿哥間餐廳食一餐先,然後有個星期五再去探大E媽

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+stkyo+於+14-04-09+發表我14

原帖由 acbeans 於 14-04-09 發表
咁係咪21號會好啲?
21號就唔食夜晚,第二日要返工!

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-9+22:44+我約你來

咁係咪要夜晚?
又唔一定,佢11:30開

琥珀宮

引用:Quote:acbeans+發表於+14-4-9+23:02+咁係咪

咁一係我地去甜心阿哥間餐廳食一餐先,然後有個星期五再去探大E媽
其實你地會唔覺得太遠!如果唔係真係去我公司附近都得,我尖東,隔離就有天橋去火車站!

象牙宮

小路 發表於 14-4-10 07:35
其實你地會唔覺得太遠!如果唔係真係去我公司附近都得,我尖東,隔離就有天橋去火車站!

...
我無所謂,我唔駛返工,就你地!

象牙宮

小路 發表於 14-4-10 07:33
又唔一定,佢11:30開
你下午得閒去食咩?

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-10+07:35+其實你地

原帖由 stkyo 於 14-04-10 發表
我無所謂,我唔駛返工,就你地!
食能池啦,你返來俾一日我!

琥珀宮

引用:Quote:小路+發表於+14-4-10+07:33+又唔一定

原帖由 stkyo 於 14-04-10 發表
你下午得閒去食咩?
諗諗吓時間唔啱!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+stkyo+於+14-04-09+發表我18-

原帖由 小路 於 14-04-09 發表
你確定幾時到香港?我地一係約天水圍食飯,可就到大e媽!
唉,個掃描報告出左,身體有D問題,14號見e生,等佢講詳細情況,(因為份報告係英文,好多e學名詞!) 我唔多識睇,不過我知有事囉!

應該之後一路仲要做化療/手術!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

象牙宮

mclam 發表於 14-4-10 22:04
唉,個掃描報告出左,身體有D問題,14號見e生,等佢講詳細情況,(因為份報告係英文,好多e學名詞!) 我唔多 ...
你細妹識唔識睇?
你要支持住呀!唔好灰心!我地精神上支持你!

咁到時我地過黎探你,會唔會好阻住你休息架?最多我地唔留咁耐!你唔駛預備野比我地食同飲,就我地上黎望下你咁!

首頁

尾頁

跳至