興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HTC Touch

好唔好用呀~~~~~~~~~~~

男爵府

原文章由 alleeckw 於 07-9-4 17:04 發表
HTC Touch

好唔好用呀~~~~~~~~~~~

剛剛聽同事講, 佢有朋友買咗唔夠1日已經頂唔順擺上網求賣。 detail 就唔係好清楚點唔好用法 :lol:

或者妳試下上 yahoo bid $2xxx 已經有99% 新機

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果要當正係部電腦或power pda黎做野﹐你可能會失望﹐我本身有PC有powerbook﹐所以做野唔會用HTC Touch﹐但係我係一個全職餵人奶媽媽﹐要湊仔都好困身﹐部機好細好方便(放落褲袋)餵奶既時候(都係好短暫)晌屋企仲可以玩下普通game﹐睇下電子聖經(普通書亞仔實搶
到)上下BK網﹐有時留埋言添。

我買因為我需要可以install window program既﹐但係我又唔係power user﹐唔想部機大大部﹐要有埋電話同wifi﹐無3g/3.5g/radio唔緊要﹐我唔用。個外形都幾靚﹐唔易"線"手

我好滿意﹐因為我知道自己需要乜﹐架機又俾到。:mrgreen:

民房

我同老公一人一部

呢部機o岩我地呢d c9 仔用

絕對簡單易用

伯爵府

我都buy左部了~

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 貞貞 於 07-9-6 11:35 發表

剛剛聽同事講, 佢有朋友買咗唔夠1日已經頂唔順擺上網求賣。 detail 就唔係好清楚點唔好用法 :lol:

或者妳試下上 yahoo bid $2xxx 已經有99% 新機

I think one of the reason why your friend cannot stand it is that the cpu is a bit slow.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 emmypun 於 07-9-12 21:13 發表

I think one of the reason why your friend cannot stand it is that the cpu is a bit slow.

我都想買,最衰冇3g:-|

禁止訪問

洋房

of course do not buy, new Touch Dual coming, with key pad,
我最愛我老婆  :-)

大宅

我唔會買 Touch Dual,因為唔覺得qwerty keyboard 對我有乜用,我反而會買 Touch New,但唔知幾時有貨同邊度平。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至