跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

柔柔媽,

可否幫我訂"日单Wisher超轻单鞋 彩条蓝 (15cm)" 謝謝您!

大宅

柔柔媽,
我想要
1)★Bubble童装小铺★出日本AMICO GATTA黑色猫咪学步单鞋 (14cm)
2) ★Bubble童装小铺★冲4钻特价!西松屋小熊头学步鞋 绿色 (13cm)
Thanks!

[ 本文章最後由 SSAAMM 於 07-9-11 23:13 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

借個位問下野 , sorries ....
================

Carter MA,

唔該我有野想問 :

志連個度 photo 會唔會好暗 ? 如果下午 4:00 到去會否太克呢 ?? 唔該你先 !

仲有真係 thank you 你幫我收碗呀 !
麻煩哂

男爵府

最後衝刺

柔柔媽,

取消:

出口原单Fox Baby婴儿鞋 蓝色 12cm $38 (如果得12cm就唔要,因為elmo對腳岩岩12cm.個website好慢,可能個個都最後衝刺)

Bubble Kids★特价 Preen格纹凉鞋
米色15cm $28

加多兩對:

Bubble童装小铺★冲4钻!西松屋小熊深蓝色学步鞋 13.5cm $22
Bubble童装小铺★3钻特价!日单Wisher超轻单鞋 彩条蓝 14cm $60

[ 本文章最後由 Elmo_MaMa 於 07-9-11 23:46 編輯 ]

男爵府

chernyng,

殺你! 要呀!

原文章由 chernyng 於 07-9-11 16:07 發表
paltibb

日單精美紅色嬰兒鞋 12.5cm - $22
得12cm 要不要呀?
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

進入倒數 30 分鐘, 大家好 ..... 買定離手啦 !!!

he he he

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
我岩岩追返d post,睇返清楚d...
原來cash隻腳好細呀~~~
bb女隻腳真係細d!
曦豬個大腳8...
依家隻腳已經有13cm,
再係咁大落去...
都唔知點買鞋比佢喇!

大宅

柔柔媽:

煩請代我訂購以下的:

★Bubble童装小铺★3钻特价!日本大牌原单绿蘑菇冬靴(15cm)

Bubble Kids★4钻 原单H&M小花搭扣单鞋 粉色 14cm

THX!

潼媽

原文章由 chickenwing2006 於 07-9-11 23:32 發表
進入倒數 30 分鐘, 大家好 ..... 買定離手啦 !!!

he he he

[ 本文章最後由 lampoohpooh 於 07-9-11 23:59 編輯 ]

男爵府

柔柔媽,
我想要
1. ★Bubble童装小铺★冲4钻!西松屋小熊深蓝色学步鞋 (13.5 cm) $22
2. ★Bubble童装小铺★冲4钻特价!西松屋小熊头学步鞋 绿色 (13 cm) $30

瑪瑙宮

好媽媽勳章

曦豬媽,

你好呀 , 好耐無 chat 啦 !

男仔係高大 d 架 , nic nic 而家
都要著 12 定 13 號鞋 !

cash 全長先得 10.5 定 11 cm
咋 , 我都驚今次又買大左 .....
但呢度 d 鞋我諗多數係內長
計 , 所以收到實物又會大 d lor !

原文章由 Rain~* 於 07-9-11 23:54 發表
cash媽
我岩岩追返d post,睇返清楚d...
原來cash隻腳好細呀~~~
bb女隻腳真係細d!
曦豬個大腳8...
依家隻腳已經有13cm,
再係咁大落去...
都唔知點買鞋比佢喇! ...

子爵府

好媽媽勳章

cash媽
我反而係驚好快唔岩著...
所以先買大dd...
曦豬爸又會鬧我"side"錢架...
今次買都係靜靜雞..
冇比佢知ga...
咁平...想買多2對都唔敢...
話時話,cash越大越女仔
頭髮又多左好多

大宅

各位媽媽
時間已到, 截單了, 以下是各位的訂單, 你地對吓有無問題啦
送貨時間及付款方法等店主final confirm 再通知大家

文媽 -
粉紅花几真皮嬰几鞋 11cm $45
出口原單fox baby 嬰兒鞋紅色 12cm $38
出日本Minatta小舞鞋红格款 14 cm $55
原单H&M小花搭扣单鞋紅色 13 cm $42

朗媽-
青蛙帆布鞋 14cm $58
wisher超輕單鞋迷彩綠 14cm $60

cash ma
出口原單fox baby 嬰兒鞋紅色 12cm $38
日本amico gatta 黑色猫咪學步單鞋13cm $35
出日本Minatta小舞鞋 红格款 14 cm $55
原单H&M小花搭扣单鞋 粉色 14 cm $42

nic ma
青蛙帆布鞋 14cm $58
原单H&M小花搭扣单鞋 粉色 14cm $42 x2

柔媽
西松屋原单海军学步鞋 粉色 13cm $35
日单Preen小花帆布单鞋蓝色 14cm$38
日本amico gatta 黑色猫咪學步單鞋 14cm $35
出口原单Fox Baby婴儿鞋 紅色 12cm $38
原单H&M小花搭扣单鞋 紅色 13cm -$42
出日本Minatta小舞鞋红格款 14 cm $55
原单H&M小花搭扣单鞋粉色 14cm -$42
日单Preen小花帆布单鞋 蓝色 14cm - $38
西松屋圆点小淑女鞋 粉红 15cm - $38
原单H&M小花搭扣单鞋 粉紅色 13cm -$42
西松屋小熊头学步鞋 绿色13 - $30

昕ma
日单田园小可爱单鞋 粉紅色 13cm - $38
出口原单Fox Baby婴儿鞋 红色 12cm - $38
出日本H&M kids粉心运动鞋 14cm - $50
原单H&M小花搭扣单鞋 粉色 13cm -$42
出口原单Fox Baby婴儿鞋 粉色 12cm - $38

Babyeddie
出日本Minatta小舞鞋 香槟款14cm -$55
日单羊羔绒婴儿保暖靴 驼色12.5cm-$38

kireanheiley
西松屋小熊头学步鞋绿色13cm $30
Minatta牛仔包边淑女凉鞋 18cm $38
H&M小兔Who帆布单鞋 16cm $58
日单深蓝连脚背凉鞋 17cm $28

PaltiBB
原單H&M小花搭扣單粉色 14cm - $42
日單精美紅色嬰兒鞋 12cm - $22

alleeckw
原单H&M小花搭扣单鞋 粉红色-14($42)
出美国WALK MATES粉红高帮帆布鞋-16($55)
日单HusHusH蝴蝶帆布单鞋 粉色 -16($48)
西松屋原单 小童学步鞋 粉红款-15($35)
日单HusHusH蝴蝶帆布单鞋 粉色 -15($48)

co_co
原单H&M小花搭扣单鞋 粉红色 13cm $42
日单Preen小花帆布单鞋 蓝色 14cm $38

louis ma
出日本AMICO GATTA黑色猫咪学步单鞋 ($35) -- 13cm
H&M青蛙Smile帆布单鞋 ($58) -- 14cm
出口日本F.O KIDS单鞋 咖啡色 ($52) -- 14cm
西松屋小熊头学步鞋 绿色 ($30) -- 13cm

vivianho2
原单H&M小花搭扣单鞋 粉色 14cm $42
日单田园小可爱单鞋 粉蓝13cm $38
西松屋纽扣大红学步鞋 14cm

rain
H&M青蛙Smile帆布单鞋(15cm $58

ismile
日单Wisher超轻单鞋 彩条蓝 (15cm)"

charter ma
出日本AMICO GATTA黑色猫咪学步单鞋 (14cm)
西松屋小熊头学步鞋 绿色 (13cm)

elmoma
Preen格纹凉鞋米色15cm $28
西松屋小熊深蓝色学步鞋 13.5cm $22
日单Wisher超轻单鞋 彩条蓝 14cm $60

潼ma
日本大牌原单绿蘑菇冬靴(15cm)
原单H&M小花搭扣单鞋 粉色 14cm

lingling06
西松屋小熊深蓝色学步鞋 (13.5 cm) $22
西松屋小熊头学步鞋 绿色 (13 cm) $30

瑪瑙宮

好媽媽勳章

柔媽,

我全對呀 , 攪到你甘夜 .... sorries 呀 !

原文章由 chernyng 於 07-9-12 00:33 發表
各位媽媽
時間已到, 截單了, 以下是各位的訂單, 你地對吓有無問題啦
送貨時間及付款方法等店主final confirm 再通知大家

文媽 -
出口原單fox baby 嬰兒鞋紅色 ...

大宅

cash ma

無所謂, 反正我明天放假, 最衰個死人i-cable, 差唔多十二點先至可以上網, 真俾佢玩謝

你都早d訓喇

原文章由 chickenwing2006 於 07-9-12 00:41 發表
柔媽,

我全對呀 , 攪到你甘夜 .... sorries 呀 !

大宅

柔媽,
謝謝你!
你i-cable有問題, 會唔會經常都係咁? 咩問題呀? 因我hb想轉i-cable, 唔知好唔好用呢?
原文章由 chernyng 於 07-9-12 00:49 發表
cash ma

無所謂, 反正我明天放假, 最衰個死人i-cable, 差唔多十二點先至可以上網, 真俾佢玩謝

你都早d訓喇

男爵府

柔媽,

我全對呀 [

quote]原文章由 chernyng 於 07-9-12 00:33 發表
各位媽媽

[/quote]
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

陪月勳章

柔媽,
你好勁呀?-( 唔該晒你呀, check pm

原文章由 paltiBB 於 07-9-12 08:42 發表
柔媽,

我全對呀 [

quote]原文章由 chernyng 於 07-9-12 00:33 發表
各位媽媽
...
[img][/img]

大宅

柔柔媽, 您d效率好高, 巧利害. tks!

原文章由 chernyng 於 07-9-12 00:33 發表
各位媽媽

文媽 -
出口原單fox baby 嬰兒鞋紅色 ...

男爵府

全對,唔該柔柔媽

複式洋房

柔柔媽唔該晒你呀!我全對呀 Many Thanks!!

kireanheiley
西松屋小熊头学步鞋绿色13cm $30
Minatta牛仔包边淑女凉鞋 18cm $38
H&M小兔Who帆布单鞋 16cm $58
日单深蓝连脚背凉鞋 17cm $28

首頁
45678...12

尾頁

跳至