興趣嗜好

跳至
[閱讀] 香港書展2014  

首頁

尾頁

男爵府

引用:回覆 leedorean 的帖子吓, 唔係掛, 我都係

原帖由 2bbma 於 14-07-17 發表

回覆 leedorean 的帖子
你唔好行天穚,由地面行去消防局對面入會場唔使塞人。

子爵府

引用:Quote:原帖由 2bbma 於 14-07-17 發表本帖

原帖由 yu-ma 於 14-07-17 發表
你唔好行天穚,由地面行去消防局對面入會場唔使塞人。
嗰度無鐵馬圍?

男爵府

我星期六下午4點幾去, 有圍住叫我排返龍尾, 我都揾唔到龍尾,結果兜左去近碼頭的入口進去. 上兩年我是上午去的, 也在這裡入去無人攔住直接入,

男爵府

引用:我星期六下午4點幾去, 有圍住叫我排返龍尾,

原帖由 yu-ma 於 14-07-21 發表
我星期六下午4點幾去, 有圍住叫我排返龍尾, 我都揾唔到龍尾,結果兜左去近碼頭的入口進去. 上兩年 ...
係咪無小朋友一齊?我早上去經呢度俾入,但無带小朋友的就要去番排隊

男爵府

引用:Quote:原帖由 yu-ma 於 14-07-21 發表我星

原帖由 qpa 於 14-07-21 發表
係咪無小朋友一齊?我早上去經呢度俾入,但無带小朋友的就要去番排隊
我年年都無帶小朋友,我諗係上午少人咪比我直行直過,今年我4點幾才去又撞正$10優惠時段人人都排緊隊就截住我唔比入去,我揾左好耐都揾唔到隊尾响邊,結果行左好遠近碼頭個入口。

民房

yu-ma 發表於 14-7-21 09:03
我星期六下午4點幾去, 有圍住叫我排返龍尾, 我都揾唔到龍尾,結果兜左去近碼頭的入口進去. 上兩年 ...
想問近碼頭的入口即係邊處?是不是再要兜去後邊過馬路那個?

男爵府

引用:Quote:yu-ma 發表於 14-7-21 09:03 我星期

原帖由 mk924 於 14-07-21 發表
想問近碼頭的入口即係邊處?是不是再要兜去後邊過馬路那個?
係呀,要過馬路兜去後邊入口,因為有地盤兜左很遠路才到。

首頁

尾頁

跳至