跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 MMLCY 於 07-9-6 12:55 發表
我都睇左, 戥d小朋友慘...乜都唔識講, 又冇人用心教佢地愛佢地! 個媽咪好似只係想生d bb唻cool住個男人! 好嬲呀!

仲有駁law多d綜緩

大宅

各位午安!

幾日冇上嚟, 咁快又Part 3 啦.

侯爵府

原文章由 蛋蛋媽 於 07-9-6 12:41 發表
ester, 可唔可以再post 最update嘅list出黎, 睇吓有d乜我可以幫手呢...

98日下午(暫時未知幾點)
“鱷魚潭探險之旅”地點:將軍澳定係坑口個鱷魚潭
1. 鱷魚 + 鱷魚媽(我地去得成鱷魚潭必要人物)
2. 軒軒 + 軒軒媽 + 軒軒爸
3. 史葛隊長 + 史葛媽
4. 蛋蛋 + 蛋蛋媽 + 蛋蛋爸
5. 樂樂勇士 + 樂樂媽 + 樂樂爸
6. 酒粒願願 + 願願媽
7. 豉油 + 豉油媽
8. 婷婷公主 + 皇后
9. 辣油 + 辣油媽
10. 卓晞仔 + 卓晞媽 + 卓晞爸
11. 小遠子 + 遠子媽 (遠子媽我唔知你係唔係confirm去架)

男爵府

以為你失踪添!!!!

原文章由 pcbb 於 07-9-6 13:21 發表
各位午安!

幾日冇上嚟, 咁快又Part 3 啦.

大宅

係呀, 佢果4個仔女真係好可憐 , 都唔明個阿媽點解可以咁樣. 如果照顧唔到, 就唔好生咁多啦.

唉... 公司個電腦同bk有d唔妥, post親都要kill 咗個IE, 睇怕有排都唔可以係office度吹水喇...

原文章由 jessica2004 於 07-9-6 12:40 發表

睇完真係差的喊,果四個小朋友真係好可憐:-( :-(

個阿媽個個月有萬幾元公援,都可以搞到三個仔仔骨瘦如柴,真係見者傷心,聞者流淚,:-(

子爵府

part I出咩事呀?好似係我話要合併架喎?唔通我先係罪魁禍首?
原文章由 vf2006 於 07-9-6 12:07 發表

唔通只係大鱷媽出完part i 先有事, 大鱷媽, 咩事啫, 快d講黎聽吓, 等緊你呀
未經本人許可, 不得轉載

侯爵府

原文章由 Lulu皇后 於 07-9-6 13:33 發表
part I出咩事呀?好似係我話要合併架喎?唔通我先係罪魁禍首?

e…..唔通就係你….咁我地要拉人封(豬肉)o

侯爵府

原文章由 Lulu皇后 於 07-9-6 13:33 發表

依家仲係一個......謎

大宅

係呀, 好鬼忙, lunch都要開工, 晚晚都起碼7:30先走.

子霖上星期又出玫瑰疹, 而家又好似有少少感冒, 約咗下晝睇醫生. 同埋想快d 睇完買咗個幾月先開始睇本哈利波特.

再加上公司部腦上bk post 野有問題, 所以都好少上嚟.

我都好掛住你地架!

post完呢個msg, 我又要特登kill個IE啦, 激c.

原文章由 pb12hk 於 07-9-6 13:28 發表
以為你失踪添!!!!

子爵府

畀面勳章

我鍾意梓悠lee張正面相, 面仔細細, 咀仔細細, 鼻仔又細, 樣樣都好精緻咁, 好kawaii呢!

大宅

有無人可以講下返幼兒班有咩學架?你地有無打算俾個bb返呀?

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

大家....我見完工回來喇.......不過今日見呢份個機會都唔係好高,唯有寄望聽日果份ok啦!

大宅

D 人話d痰轉黃係好 d, 因代表身體已作出對病菌反抗....
小心 take care 瑞瑞及你自己 la
原文章由 anaBB 於 07-9-6 13:53 發表
hello!
老細放過我, 今日唔使返大6. 但係我好多野做, 唔時間吹水, 個頭重wing wing地. 瑞瑞今朝病情突然惡化, 之前幾日d鼻水係透明, 今日鼻哥窿一邊流黃色, 一邊流黃綠色, 嚇c, 即刻帶佢睇e生, 好彩e生話 ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

原文章由 karenleung 於 07-9-6 13:54 發表
大家....我見完工回來喇.......不過今日見呢份個機會都唔係好高,唯有寄望聽日果份ok啦!

唔使咁頭痕

希望在明天

大宅

Karen,
唔緊要啦....我預感下次果份仲好呀~~

原文章由 karenleung 於 07-9-6 13:54 發表

子爵府

我咪係果個謎女郎囉,追post時睇清楚d啦唔該
原文章由 esther_fong 於 07-9-6 13:37 發表

依家仲係一個......謎
未經本人許可, 不得轉載

大宅

don"t give up
我都係於灝灝 3個幾月開始搵工, 身又未修, 樣又未搞.....
一個朝早, 見 3份工.....
諗返都覺得辛苦.
但一句 "苦盡甘來"

男爵府

嘩...咁快開到part 3

報到先

首頁

尾頁

跳至