自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

各位jm,可否推介有那些網站或者agent可訂較相宜機票?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我有睇過
Expedia.com.hk
Priceline.com
Travelzen.com
Zuji.com.hk
價錢是否相宜要格過先知

琥珀宮

引用:我有睇過Expedia.com.hkPriceline.comTrave

原帖由 Lihoma 於 14-04-07 發表
我有睇過
Expedia.com.hk
Priceline.com
Thanks,睇睇先

伯爵府

回覆:小路 的帖子

直接去airline website訂,而家d agents都無咩discount, 唔洗經agent啦

琥珀宮

引用:直接去airline+website訂,而家d+agents都

原帖由 Ocean11 於 14-04-07 發表
直接去airline website訂,而家d agents都無咩discount, 唔洗經agent啦
就係問過agent好貴好貴,所以想自己試吓訂

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Ocean11+於+14-04-07+發表直

原帖由 小路 於 14-04-07 發表
就係問過agent好貴好貴,所以想自己試吓訂
除非agent呃你,否則出面價位好難有大上落,好多時網頁平都係因為airline做特價,賣晒平飛就要買貴飛了

珍珠宮

我都係直接去 airline 買~

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+小路+於+14-04-07+發表就係問

原帖由 Charlotte_mom 於 14-04-07 發表
除非agent呃你,否則出面價位好難有大上落,好多時網頁平都係因為airline做特價,賣晒平飛就要買貴飛了

...
明白,唔該你!

首頁

尾頁

跳至