影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有冇人知"歲月風雲"入面阿余大約第幾集同林峰好返??

本身我唔鐘意呢套戲,但睇到佢冇左個bb好慘,好想知佢地幾多集會好返,我而家每日睇都係想睇呢度:-( :-( :-( :-(

冇左個bb已經夠慘~仲要俾人話,唉,好記得之前預告有一幕佢返黎打左胡杏兒一巴,我覺得胡杏兒個角色好黑人憎!

由其是佢果句好似話佢連自己親生骨肉都落得...我睇完都想扯巴佢!

有冇好心人可以話我知佢地大約幾時好返,同埋套戲會唔會話佢又會有返!!? 唔該哂
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

子爵府

我都想好林峯同阿余好番
超憎杏兒, 假到死
:tongue:

侯爵府

尋晚睇住林峯攬住肥杏果陣, 真係想死, 一d都唔襯.
今晚又有返亞佘

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

原文章由 Super-Man 於 07-9-7 09:24 發表
尋晚睇住林峯攬住肥杏果陣, 真係想死, 一d都唔襯.
今晚又有返亞佘

咪係,一d都唔合情理,完全無愛的感覺,雖然劇中杏兒人品唔錯,
又邦得手,做助手就幾好嘅.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

放心,43集左右好番架啦!

想知就參考以下網址啦,唔想知就唔好click呀!

http://ent.qq.com/a/20070811/000062_4.htm
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

水晶宮

認同, 佘同林峰完全唔襯
兩個樣match 唔到
反而同杏兒襯d,成個賢內助咁,娶妻求淑婦,我揀杏兒
反觀,呀佘個角色比較刁蠻,難馴服

後段, 杏兒好像會與振民發展另一段情, 好o丫, 比與林峰還襯

大宅

原文章由 上校車 於 07-9-7 13:28 發表
認同, 佘同林峰完全唔襯
兩個樣match 唔到
反而同杏兒襯d,成個賢內助咁,娶妻求淑婦,我揀杏兒
反觀,呀佘個角色比較刁蠻,難馴服

後段, 杏兒好像會與振民發展另一段情, 好o丫, 比與林峰還襯 ...

d感情關係真係好亂wor?-( ?-(
:wave:  :wave:  :wave:

別墅

我都好期待睇佢地好番 ! 超鍾意佢地2個 ! 好sweet !!
佘會唔會有番bb就唔知, 但佢地之後會結得成婚 !!
今晚有得睇亞佘 !! 正 !!

大宅

好媽媽勳章

唔該哂咁多位
我仲以為得返一個鐘意阿余佢地呢一對添
由第一日睇呢套戲我都係想睇阿余同林峰呢對
果集睇到阿余冇左BB又要一個承受真係好慘~今晚又有阿余真係好!等到我頸都長埋!

杏兒佢連續幾套戲都鄒埋眉頭,講一句說話就鄒一次,睇都睇到無忍!
佢入面果個角色真係好假~

別墅

原文章由 寶寶儀 於 07-9-7 17:34 發表
唔該哂咁多位
果集睇到阿余冇左BB又要一個承受真係好慘~今晚又有阿余真係好!等到我頸都長埋!
...

ME TOO AR ! day 1 已經想睇佢2個架喇 ! 其實, 我係佢地2個既die hard fans ! 我都好開心見到lee度有咁多人支持亞佘, 唔似第2d討論區咁, 淨係識得踩人... :-x

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得振邦同秀風襯d,不過秀風比人鬧都唔抵可憐,為左報一個所謂既仇,儲心積累去傷害自己心愛既人,雖然BB無左係意外,不過係佢自己話落左,唔怪得人誤會佢喎。仇就報左喇,咁佢覺得快樂嗎﹖何苦呢!

[ 本文章最後由 小草 於 07-9-7 17:42 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

我都見好多網話阿余拍得好差,但我又唔覺
見到佢冇左個BB個樣我都想喊埋出黎...好陰公!
講真呀,佢阿媽咁樣自殺法,佢報仇,諗唔開都好正常~俾著我都會咁樣!因為真係好難過~至親都冇埋!
而家我等緊佢地好返咋~

星期一做杏兒話佢親生都落埋 睇到我好嬲!
就算現實/戲都唔應該咁講野啦!

侯爵府

佢套套戲都係果個表情!:tongue: :tongue: :tongue:
原文章由 寶寶儀 於 07-9-7 17:34 發表
唔該哂咁多位
...

別墅

我都覺得阿余同振邦好襯喎~~胡杏兒又樣衰..又戲差喎!!!真係頂佢唔順架:tongue: ~~~!!我覺得阿余又唔知自己係怪錯好人..不過我指既係怪錯既係文翰喎~~!!唔係怪錯佢老婆..的而且確係佢累死佢阿媽..但係感情呢o的野...好難講,至少佢阿媽死果一刻..佢依家都係咁保護佢阿媽丫~!!

大宅

好媽媽勳章

如果果陣佢地同秀風相量先,唔係直接搵佢阿媽傾都唔洗攪到佢睇唔開死左:-( :-( :-(
每個人都有自私心,唔想自己親人有事,但明知佢果陣接受唔到個事實而失憶,就想講返俾佢聽佢諗返都係接受唔到架啦~
所以果刻我覺得佢阿媽好慘~老公生前成日打佢虐待佢,難得而家過得咁好,又死埋!:-( :-( :-(

我而家好期待佢地好返果一刻!

大宅

個人唔鐘意杏兒,但我會揀佢
梗係揀個愛自己既人啦!

同埋,阿余之前既報復行動...有d變態...
已經破壞左2個人之間既關係...

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 wiwi928 於 07-9-7 17:39 發表

ME TOO AR ! day 1 已經想睇佢2個架喇 ! 其實, 我係佢地2個既die hard fans ! 我都好開心見到lee度有咁多人支持亞佘, 唔似第2d討論區咁, 淨係識得踩人... :-x ...

仲有我呀......我都係超鐘意佢兩個GA......

別墅

原文章由 bonbonyy 於 07-9-9 18:36 發表

仲有我呀......我都係超鐘意佢兩個GA......

我已經忍唔住睇左之後d劇情, 佢地應該會o係第43or44集左右好番, 我睇o個個係國語版, cut法同hk唔同, 佢地只有58集, hk有60集...

男爵府

成套戲阿佘同林峰最好睇, 不過D咁多復仇情節真討厭...所以咩興趣睇

別墅

之後有1幕, 林峰講左一番話就化解左亞佘心中既仇恨, o個幕真係超正 !!!! 好感動 !!!!!! (唔好意思, 爆左d劇情)但o個場劇真係唔可以錯過 !!

首頁

尾頁

跳至