影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問今晚係第幾集?

個人黎講, 唔算好鍾意亞佘, 不過覺得佢演戲真係比胡杏兒好同埋放囉.

別墅

原文章由 維尼bb 於 07-9-10 13:23 發表
請問今晚係第幾集?

個人黎講, 唔算好鍾意亞佘, 不過覺得佢演戲真係比胡杏兒好同埋放囉.

今晚第41集 !

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個人就超鐘意林峰,亞佘就一般,不過我覺得佢做得好好 wor,對眼好似識做戲咁!我其實都有 d 覺得亞佘幫唔落,因為係佢自己破壞呢段感情在先,仲要話"點解要我一個人受呢 d 苦",響o個一刻我覺得係佢自己 law 黎,冇人叫你去傷害一個咁愛你嘅人,你要報復有好多方法,但唔應該去傷害一個咁愛你嘅人!

不過,我都好期待佢地復合架!因我好鐘意見到林峰笑得好開心o個個樣呀!ops:" />

大宅

好媽媽勳章

估唔到呢度都有咁多人鐘意佢地,我幾驚好似其他網咁d人彈到佢地咩都冇咁!!

其實我本身冇話鐘意唔鐘意邊個,係果陣睇預告見到佢播大約劇情,睇哂咁多個係最鐘意睇佢地果part,其他真係冇咩興趣!

但呢套野真係令到我對杏兒更加反感,佢連續幾套都同一表情,心情好都俾佢攪到差哂,so唔想睇佢!

阿余佢過唔到自己果邊,所以先報復,呢樣野都理解到,不過佢最憎係冇左個bb,我真係好想睇佢bb出世之後既劇情又會係點架~反而覺得咁樣可能正d

今晚做啦~好緊張~終於有返d9點半食糧係樹

無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 wiwi928 於 07-9-10 00:21 發表

我已經忍唔住睇左之後d劇情, 佢地應該會o係第43or44集左右好番, 我睇o個個係國語版, cut法同hk唔同, 佢地只有58集, hk有60集...

我都係.....睇左劇情(文字), 所以更期待睇.....

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 wiwi928 於 07-9-10 11:23 發表
之後有1幕, 林峰講左一番話就化解左亞佘心中既仇恨, o個幕真係超正 !!!! 好感動 !!!!!! (唔好意思, 爆左d劇情)但o個場劇真係唔可以錯過 !!

係究竟係睇左劇情(文字), 定係電視呀.....講得咁具體ga 你.....

禁止訪問

別墅

原文章由 bonbonyy 於 07-9-10 20:54 發表

係究竟係睇左劇情(文字), 定係電視呀.....講得咁具體ga 你.....

我文字同電視都睇左呀 ! 但係國語版, 我睇到第44集到LA, 不過唔係好留心睇, 只係著重睇佢地2個點好番...都怪自己忍唔到LAW...攪到依家知道哂D橋段, 冇咁驚喜 ! 但國語版睇得冇咁全神...
佢地就快好番喇, 好期待 !! :loveliness: 尋晚見到振邦鬧秀風, 好心痛...
個人覺得亞佘真係好正, 演得好好, 當然林峰都係la, 好想見到佢地快d sweet番 !! 同埋我日日都會睇番tvb網上面個blog, 睇番佢地d心聲...就會更加知道佢地內心諗緊咩, 振邦表面好憎秀風, 但愈恨其實代表佢都仲未放低, lee點秉怡其實都知...

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 wiwi928 於 07-9-11 10:14 發表

我文字同電視都睇左呀 ! 但係國語版, 我睇到第44集到LA, 不過唔係好留心睇, 只係著重睇佢地2個點好番...都怪自己忍唔到LAW...攪到依家知道哂D橋段, 冇咁驚喜 ! 但國語版睇得冇咁全神...
佢地就快好番喇, 好期待 ...

我都好期待呀.....睇見佢地咁.....個心好"up"......

大宅

好媽媽勳章

今晚睇到我都喊埋~俾人咁樣話,真係好慘!:-( :-( :-( :-(

唉~我唔想睇聽日佢同杏兒求婚果幕呀,睇見杏兒好似執到金咁既樣真係想

佢地快d好返啦~唉~~~
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

男爵府

醒目開學勳章

國語版林峰隻手流住血咁同秀風相擁播o個首國語歌好正架,你地要留意,過2集就係喇

別墅

原文章由 twinky628 於 07-9-12 00:30 發表
國語版林峰隻手流住血咁同秀風相擁播o個首國語歌好正架,你地要留意,過2集就係喇

HAHA, 爆左出o來...
lee幕真係超正超感動 !! :-(
o個首國語歌幾正, 但香港版播林峰o個首仲正 !! :loveliness:

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 寶寶儀 於 07-9-11 22:38 發表
今晚睇到我都喊埋~俾人咁樣話,真係好慘!:-( :-( :-( :-(

唉~我唔想睇聽日佢同杏兒求婚果幕呀,睇見杏兒好似執到金咁既樣真係想

佢地快d好返啦~唉~~~ ...

我都係喊左出黎呀,見到振邦同秀風明明仲深愛住對方,但又要專登講 d 傷害對方嘅說話出黎....... 仲有,跟住秀風好傷心o個幕....... 真係好感動呀,所以我真係覺得呀佘做得好 law!

雖則,我對呀杏兒冇咩好感,但佢呢個角色的而且確係一個好好嘅女仔,咁對佢又真係好慘嘅.......

我真係好好好 (x1000000000)期待振邦同秀風好返o個場呀!

別墅

原文章由 ChingChing730 於 07-9-12 10:52 發表

我都係喊左出黎呀,見到振邦同秀風明明仲深愛住對方,但又要專登講 d 傷害對方嘅說話出黎....... 仲有,跟住秀風好傷心o個幕....... 真係好感動呀,所以我真係覺得呀佘做得好 law!

雖則,我對呀杏兒冇咩好感,但佢呢個角色的而 ...

係呀 ! 真係好感動, 亞佘做得好好 ! 我覺得佢個角色都真係幾過份架 ! 但其實佢都係諗歪左o者, 咁樣去傷害振邦...佢自己都好痛苦...
我本身都唔係對呀杏兒太反感...但老實講, 佢個角色真係幾好, 係好女仔, 起碼對振邦o個份情...最後仲成全埋人地 !
不過, 感情既野好難講, 佢對振邦幾好都好, 振邦o個種只係感激而唔係愛, 而佢對秀風o個種刻骨銘心既愛, 始終都唔會放得低 ! o係尋日tvb既blog入面, 佢2個都承認仲好愛對方...
佢地就快好番喇 ! 好開心 ! 應該星期四o個集, 唔好錯過呀 !!

別墅

仲有呀 ! 秀風會因為o個次小產而影響到佢日後既生育能力...佢打擊好大呀...:-(

男爵府

其實我覺得佢報仇個樣就最唔討好, 佢亞媽真係有殺人喎, 講兩句又走去自殺, 咁咪大把人死, 大把人報仇! 講唔通!

原文章由 wiwi928 於 07-9-12 11:33 發表
仲有呀 ! 秀風會因為o個次小產而影響到佢日後既生育能力...佢打擊好大呀...:-(

別墅

原文章由 yvomak 於 07-9-13 11:41 發表
其實我覺得佢報仇個樣就最唔討好, 佢亞媽真係有殺人喎, 講兩句又走去自殺, 咁咪大把人死, 大把人報仇! 講唔通!

係呀, 其實我一路都覺得佢亞媽自殺唔關人任何人事, 因為佢亞媽的而且確係殺左人, 佢只不過係接受唔到自己殺左個老公而睇唔開, 就算唔係黃淑儀話比佢聽, 而係警方查出真相, 佢亞媽如果係睇唔開都一樣會自殺架la...所以秀風真係太偏激, 諗埋一面...其實lee個根本都唔係仇...算la, 如果唔係邊有戲做oY !
佢今晚會放棄架喇 !

別墅

原文章由 yvomak 於 07-9-13 11:41 發表

"佢報仇個樣就最唔討好", 我都覺架, 咁即係亞佘做得好LA !!

男爵府

會唔會係假復合, 其實係想再去計劃點報復, 好似馬德鐘咁.

原文章由 wiwi928 於 07-9-13 12:14 發表

係呀, 其實我一路都覺得佢亞媽自殺唔關人任何人事, 因為佢亞媽的而且確係殺左人, 佢只不過係接受唔到自己殺左個老公而睇唔開, 就算唔係黃淑儀話比佢聽, 而係警方查出真相, 佢亞媽如果係睇唔開都一樣會自殺架la... ...

別墅

原文章由 yvomak 於 07-9-13 12:46 發表
會唔會係假復合, 其實係想再去計劃點報復, 好似馬德鐘咁.

唔係呀 ! 真復合呀 ! 之後到馬德鐘solo, 秀風會企番華家o個邊...

首頁

尾頁

跳至