自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

little books for 4-7yrs old....
some books are very very old.....

spent nearly an hour there, bought 2 books for my son only

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:little+books+for+4-7yrs+old....some+book

原帖由 phoebe_ming5 於 14-04-10 發表
little books for 4-7yrs old....
some books are very very old.....
請問你去尖沙咀, 還是中大? 謝

phoebe_ming5  尖沙咀  發表於 14-4-10 16:17

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

最衰約咗人食lunch, 行得10分鐘咋, 我買咗$165, 共1x本. 裡面咩書都有, 有部份2手書
我買咗一套小樹苗全新兒童圖書4本連cd 只售$30, ladybird 新書$5

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

引用:最衰約咗人食lunch,+行得10分鐘咋,+我買咗$

原帖由 yuen 於 14-04-10 發表

最衰約咗人食lunch, 行得10分鐘咋, 我買咗$165, 共1x本. 裡面咩 ...
收獲豐富, 係咪尖沙咀店?

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

wedding.2010 發表於 14-4-10 16:13
收獲豐富, 係咪尖沙咀店?

係呀, 美麗華地庫
入面人唔算多, 不過通道算窄唔太好行, 而且我又趕時間,所以行咗一圈,比心機應該會買多D, 有好多好舊嘅台灣小說(新書)$5-20, 想買但我得一對手, 攞唔到, 所以只買圖書比仔. 自己買得兩本咋.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題