自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

BK Milk勳章 畀面勳章

馬來西亞內政部長阿末扎希指,日前在沙巴仙本那擄走上海女遊客的菲律賓武裝分子,已提出高達5億披索(約8700萬港元)贖金的要求。馬國政府已派遣警方和談判專家與綁匪的中間人談判,以期減少贖金金額,綁匪未對同時被擄的菲律賓籍酒店職員提出贖金要求。

案發於本月2日,29歲上海女子高華贇在酒店被7名持槍綁匪擄走,下落不明,同時失蹤的還有一名菲律賓籍酒店女職員。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20140410/bkn-20140410145656941-0410_00822_001.html

網上交易本是一件賞心樂事,既環保,又可買到心頭好,相信大家都不想在交易中,發生任何不愉快事件,最終要搞到,要上BK評理申訴,開心事變為谷氣事

網上交易,不同於光顧實體店,約時間出來交收或郵寄,時有遇到不能預計的情況,買賣雙方應遵守PM/口頭承諾,如交易臨時有變,應立即打電話通知對方

大宅

回覆:華客被擄:菲綁匪要求8700萬贖金

個政府有無咁多

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

別墅

BK Milk勳章 畀面勳章

少理阿爸 發表於 14-4-11 00:57
個政府有無咁多

阿爸(政府)無咁多

網上交易本是一件賞心樂事,既環保,又可買到心頭好,相信大家都不想在交易中,發生任何不愉快事件,最終要搞到,要上BK評理申訴,開心事變為谷氣事

網上交易,不同於光顧實體店,約時間出來交收或郵寄,時有遇到不能預計的情況,買賣雙方應遵守PM/口頭承諾,如交易臨時有變,應立即打電話通知對方

珍珠宮

痴線,咁大咬。

侯爵府

唔通距哋以為距老豆係李+X?
痴咗線

子爵府

係咪富二代女兒?當年李公子都唔駛呢個價喎

如對本人內容有意見, 不喜勿插!!! 謝謝!!!

伯爵府

畀面勳章

中國無野多,人命最多

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:oscarcheung 的帖子

個賊係咪諗大咗

水晶宮

引用:係咪富二代女兒?當年李公子都唔駛呢個價喎

原帖由 小米豬 於 14-04-11 發表
李公子俾左十億,二十年前ge十億

少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

引用:係咪富二代女兒

原帖由 小米豬 於 14-04-11 發表
十億呀!

別墅

咁多日了,嚇C個女仔

男爵府

嘩,要求好多贖金喎。希望政府會行比啦。

大宅

自從馬航同菲律賓劫旅遊車事件,我對呢兩個國家都無乜信心,有心之年都吾會揀去當地旅行啦

首頁

尾頁

跳至