夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我同個c6講,叫佢一齊去搵學校(因佢岩岩無野做,所以先叫佢去),佢一句話:點解要我去?????
我真係O 晒咀囉,,,,,,,,,,對我同個仔莫不關心,
重要怨我累佢下半生,,,,,,,,而家真係唔知邊個累邊個.......

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

可能佢啱啱失業心情唔好, 所以先咁樣架啫
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

別墅

原文章由 juicypig 於 07-9-11 14:33 發表
可能佢啱啱失業心情唔好, 所以先咁樣架啫

絕對唔係,,,,佢係一個好自私0既人,,,,,
只會為自己,,,,,
佢話我成日發脾氣,點解我會發脾氣????佢心中只有夾BAND,
成日搵唔到佢,佢亦唔會搵我,只要求佢每日打一個電話比我,
(因為我地某原因分開住)好過份咩????但佢唔會去做,
亦比好多藉口自己唔去做,鬧交永遠唔會氹番我,唔氹都算,
我搵番佢,重要佢D態度差到比仇人仲要差(但係佢做錯野喎)
佢做錯野唔去解釋亦唔會氹番我,就算氹只有一兩句,
佢氹完兩句唔原諒佢就嬲番我轉頭,,,,,,,,,,,,,,,,,,仲有好多......

別墅

樓主~~你老公同我老公好似呀...!!我老公又係成日都係咁..都係同過我講同一番說話..成日都話關佢咩事果o的!好多時佢o的野都唔俾我過問...仲要鬧關我咩事喎...真係好心淡:-(

侯爵府

好媽媽勳章

呢個真係吾係人呢架!!
禁可以點呢?
鬼叫妳選擇要同呢嚿吾係人既野一齊,重要生埋bb,冇計!!
妳依家可以做既,係凡事盡量靠自己,就算冇左呢嚿野妳依然可以比到好好既生活自己and BB!right?

原文章由 momo_bb 於 07-9-11 14:22 發表
我同個c6講,叫佢一齊去搵學校(因佢岩岩無野做,所以先叫佢去),佢一句話:點解要我去?????
重要怨我累佢下半生,,,,,,,,而家真係唔知邊個累邊個....... ...

大宅

如果佢再問你"點解要我去"..你就同佢講因為BB粒精子係佢既...所以要佢陪你去..如果唔想去就唔好將D精亂咁放.. 一D都唔關佢事咁:tongue: :tongue:
真係登你難受

大宅

妳老公係夾BAND的嗎? 但都唔使夾到唔理屋企o姐!
好似黃家强和周國賢咁,都好顧家架!
妳又唔方便講why妳哋分開住,好似家不成家咁喎
我故妳都係時候想一想自己和BB將來的生活了!

別墅

原文章由 ac321 於 07-9-11 18:22 發表
呢個真係吾係人呢架!!
禁可以點呢?
鬼叫妳選擇要同呢嚿吾係人既野一齊,重要生埋bb,冇計!!
妳依家可以做既,係凡事盡量靠自己,就算冇左呢嚿野妳依然可以比到好好既生活自己and BB!right?

...

我當初唔知佢係咁0既人,我同佢拍左好短時間就有左,
如果我知佢係咁0既人,我絕對唔會生,,,,,,,,,,
又或者我當時太天真,以為男人會為個家改,
點知唔改不突止,仲衰多幾斤重,,,,,,,,,,,
我都會為將來打算,,,,,等個仔讀書我會出黎做返野,,,,,,,,,,
我會好努力湊大我個仔的

別墅

原文章由 mwmm 於 07-9-11 20:58 發表
如果佢再問你"點解要我去"..你就同佢講因為BB粒精子係佢既...所以要佢陪你去..如果唔想去就唔好將D精亂咁放.. 一D都唔關佢事咁:tongue: :tongue:
真係登你難受 ...

對佢黎講,佢係無感覺的,,,,,,,,,,,
個仔整親個頭要縫針,完全唔緊張,連一句嚴唔嚴重,有冇事都無講過..
佢係冷血的

別墅

原文章由 vvmummy 於 07-9-11 21:26 發表
妳老公係夾BAND的嗎? 但都唔使夾到唔理屋企o姐!
好似黃家强和周國賢咁,都好顧家架!
妳又唔方便講why妳哋分開住,好似家不成家咁喎
我故妳都係時候想一想自己和BB將來的生活了! ...

佢唔會明,,,,,明就唔會咁,
我同佢講,想佢對個家有心,錫我地多d,抽小小時間出黎學下
湊仔同教仔,,,,,,,,,,,佢話:我用晒d時間做晒你想我做d野,咁我隊band呢???<----咁都講得出,用心對個家錫我地多d,教下小朋友會用好多時間咩??????佢一d都唔明我想點.........唉...總之聽完佢講d野好心寒

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係串你,我係真心善意提醒你,唔好再俾自己蠢多次,千萬唔好有BB喇! 自己做番安全設施.....因為,你老公真係未玩夠/本性根本唔願接受有家庭責任.....咁係冇幸福冇前途的.
如果,一個唔小心又多一個BB,到時就仲辛苦,害左D小朋友,你自己都唔開心.

別墅

原文章由 honeyBB 於 07-9-12 00:44 發表
唔係串你,我係真心善意提醒你,唔好再俾自己蠢多次,千萬唔好有BB喇! 自己做番安全設施.....因為,你老公真係未玩夠/本性根本唔願接受有家庭責任.....咁係冇幸福冇前途的.
如果,一個唔小心又多一個BB,到時就仲辛苦,害左 ...

呢個當然啦,,,,,,,,,,,

複式洋房

momo_bb,

講真, 咁嘅男人真係再要唔要都吧, 我諗你老公嘅年幾都應該唔係好大, 係嘛! 不過你哋分開住就真係一個大問題, 畢竟你哋都係夫妻唔係拍拖時, 呢樣係大忌, 兩公婆唔一切生活又點可維繫感情, 不過我諗你哋都係迫於無奈所以咁做.

別墅

原文章由 kaka'o 於 07-9-12 01:26 發表
momo_bb,

講真, 咁嘅男人真係再要唔要都吧, 我諗你老公嘅年幾都應該唔係好大, 係嘛! 不過你哋分開住就真係一個大問題, 畢竟你哋都係夫妻唔係拍拖時, 呢樣係大忌, 兩公婆唔一切生活又點可維繫感情, 不過我諗你哋都 ...

係呀,我地都係二十頭咋,,,,,,,,,,,,,
唉,有咩方法可以令佢諗野正常同成熟d呢????????
我當然唔想同佢分開住啦,但佢間屋真係太細,得2百幾尺,
空氣又唔流通,我唔想個仔身體差,所以搬番阿媽度住,,,,

大宅

樓主
我同我老公都係20頭...佢都係一個好鐘意夾band ge人黎,佢都係1有 band夾就咩都唔記得ge,每次我等佢夾完我都會打比佢提佢早d番屋企,聽日仲要番工....如果我唔打比佢佢都唔會記得打比我ge
不過,我c6好你c6少少.起碼d態度唔會咁先,有時呀仔跌親整親,佢都會問...雖然表面上佢唔關心我地,不過佢會有個心係頭家度先
你c6...我覺得佢都ok過份....

翡翠宮

既然係咁佢咁唔鍾意咪叫佢走囉
原文章由 momo_bb 於 07-9-11 14:22 發表
重要怨我累佢下半生,,,,,,,,而家真係唔知邊個累邊個....... ...

男爵府

原文章由 momo_bb 於 07-9-11 23:57 發表

對佢黎講,佢係無感覺的,,,,,,,,,,,
個仔整親個頭要縫針,完全唔緊張,連一句嚴唔嚴重,有冇事都無講過..
佢係冷血的

有冇攪錯呀....平時軒軒發燒佢已不聞不問架啦....估唔到個仔去左醫院縫針都唔問下....
唉....佢真係唔係好得:tongue:

男爵府

原文章由 momo_bb 於 07-9-12 00:06 發表

佢唔會明,,,,,明就唔會咁,
我同佢講,想佢對個家有心,錫我地多d,抽小小時間出黎學下
湊仔同教仔,,,,,,,,,,,佢話:我用晒d時間做晒你想我做d野,咁我隊band呢??? ...

咁樣講野都有架....冇人叫佢放棄隊band啵....抽小小時間都唔得...叫佢去死啦......攬住隊band過世啦....

別墅

原文章由 cyrus媽媽 於 07-9-12 12:03 發表

有冇攪錯呀....平時軒軒發燒佢已不聞不問架啦....估唔到個仔去左醫院縫針都唔問下....
唉....佢真係唔係好得:tongue:

唉,,,,,,,,,,,,,鬼叫自己千揀萬揀,揀正個爛燈盞,
我都認命,但真係見到佢咁火都黎埋........

別墅

原文章由 cyrus媽媽 於 07-9-12 12:06 發表

咁樣講野都有架....冇人叫佢放棄隊band啵....抽小小時間都唔得...叫佢去死啦......攬住隊band過世啦....

就係連小小時間就覺得阻住佢,,,,,,,唉

首頁

尾頁

跳至