跳至

首頁

尾頁

大宅

會幫bb打健康院,五合一或六合一,每針幾錢

複式洋房

我會幫阿b打六合一,我唔想佢次次打我都要擔心佢發燒.我join護協個plan包六合一,肺炎, 輪狀口服及水痘 共$5930.

大宅

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-12 17:08 發表
我會幫阿b打六合一,我唔想佢次次打我都要擔心佢發燒.我join護協個plan包六合一,肺炎, 輪狀口服及水痘 共$5930.

我想問六合一及肺炎共要打幾多針.

男爵府

me too!

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-12 17:08 發表

複式洋房

請問護協個計畫係怎樣JOIN及BB在那裡打?

複式洋房

原文章由 LOKLOK89 於 07-9-12 23:12 發表

我想問六合一及肺炎共要打幾多針.

成個plan比係健康院打少5針.
6合一 --- 1針$ 550; 2針$1100
肺炎疫苗---1針 $650; 2針 $1300; 3針 $1950.
我計過join成個plan抵d,如果係未打水痘針出咗,可以退返$
BB在那裡打?----有個list係唔同區域,搵近自己既醫生打
上呢個網http://www.nurse.org.hk/c_index.htm係福利資訊;保險部--優質身體檢查-- 優質寶寶疫苗注射計劃內download張
form 連支票寄去或自己交去護協.
會員no.我可以借比你們.

p.s. join成個plan有$500 bb用品同玩具一份.(我未攞,暫時唔知係乜)

大宅

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-14 09:27 發表

肺炎疫苗---1針 $650; 2針 $1300; 3針 $1950.
我計過join成個plan抵d,如果係未打水痘針出咗,可以退返$
BB在那裡打?----有個list係唔同區域,搵近自己既醫 ...

我私家話6合一要2,4,6,18 個月共注射4次

大宅

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-14 09:27 發表

BB在那裡打?----有個list係唔同區域,搵近自己既醫 ...

1.申請人與會員關係填咩
2.要填會員中文,英文姓名及號碼-煩請pm給我

別墅

唔該可唔可以幫埋我 , 請pm給我
會員中英文姓名, 號碼及申請人與會員關係

複式洋房

Pls check pm
關係個欄填-----朋友
Thanks!

大宅

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-16 15:47 發表
Thanks!

唔該晒

洋房

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-16 15:47 發表
Thanks!

請問可否給我會員中英文姓名, 號碼及申請人與會員關係? 我的email是 [email protected]

Thanks.

我想知道如果打左六合一,bb是否到1 yr 時才去番健康院打麻疹針? 六合一是否已包括乙型肝炎的第三針?

複式洋房

原文章由 bingding 於 07-9-18 09:45 發表

請問可否給我會員中英文姓名, 號碼及申請人與會員關係? 我的email是 [email protected]

Thanks.

我想知道如果打左六合一,bb是否到1 yr 時才去番健康院打麻疹針? 六合一是否已包括乙型肝炎的第三針? ...

Pls check e-mail!

洋房

原文章由 MarvilandMavis 於 07-9-18 11:51 發表

Pls check e-mail!

未收到呀, 我的email是 [email protected]

可`否resend 呀? 唔該

大宅

原文章由 bingding 於 07-9-18 09:45 發表

Thanks.

我想知道如果打左六合一,bb是否到1 yr 時才去番健康院打麻疹針? 六合一是否已包括乙型肝炎的第三針? ...

智匯姑娘建議打三支五合一+一支六合一便可以,因避免重覆乙型肝炎針.
係1yr可以係番健康院打,因為同私家一樣.

複式洋房

我都想join 成個plan ,可唔可以幫埋我!Thanks

複式洋房

mandy_yu & bingding pls check pm.

複式洋房

收到,唔該晒!

大宅

MarvilandMavis,

我都想join 成個plan ,可唔可以 pm 埋俾我? Thanks!

[ 本文章最後由 wombatxxx 於 07-9-19 22:13 編輯 ]

複式洋房

原文章由 wombatxxx 於 07-9-19 22:11 發表
MarvilandMavis,

我都想join 成個plan ,可唔可以 pm 埋俾我? Thanks!

Pls check pm!

首頁

尾頁

跳至