跳至

首頁

尾頁

複式洋房

B18個月大,想買份禮物俾佢慶祝下。有無心水玩具你地個B好鍾意,可以介紹下,和想知可在哪裡買?

男爵府

原文章由 tybb 於 07-9-13 11:19 發表
阿B已18個月大,想買份禮物俾佢慶祝下。有無心水玩具你地個B好鍾意,可以介紹下,和想知可在哪裡買?

我個囝對每樣玩具都係3分鐘熱度, 所以玩具對佢講無咩吸引力,
但有一套叫"wheels on the bus"嘅dvd/vcd佢好鐘意, 佢每日
都要睇, 睇親又拍手又笑又跳舞. 比其他如芝麻街, thomas嘅
卡通佢睇, 佢笑都唔笑望兩就算.

別墅

你講開VCD, 我BB 而家18個月, 佢都係 好鐘意一套名叫phonics kids (東西圖書) 的VCD. 佢每天都要看, 而且看完後, 而家認出A-Z

原文章由 yikmeim 於 07-9-13 21:33 發表

我個囝對每樣玩具都係3分鐘熱度, 所以玩具對佢講無咩吸引力,
但有一套叫"wheels on the bus"嘅dvd/vcd佢好鐘意, 佢每日
都要睇, 睇親又拍手又笑又跳舞. 比其他如芝麻街, thomas嘅
卡通佢睇, 佢笑都唔笑望兩就算. ...

大宅

原文章由 大肚 於 07-9-14 11:47 發表
你講開VCD, 我BB 而家18個月, 佢都係 好鐘意一套名叫phonics kids (東西圖書) 的VCD. 佢每天都要看, 而且看完後, 而家認出A-Z

如果有興趣,大家可以去灣仔太源街行吓嫁, 大致有4-5間玩具店,
價錢較平, 有的仲有combi玩具.

首頁

尾頁

跳至