跳至

首頁
23456...52

尾頁

已刪除用户

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你又係度傳道呀?

原文章由 tiktikbb 於 07-9-18 11:14 發表
你們哪一個能用思慮使壽數多加一刻呢?
何必為衣裳憂慮呢﹖你想野地裡的百合花怎麼長起來;他也不勞苦,也不紡線。
然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!
..........所以,不要為明天憂慮,因為明 ...

已刪除用户

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

導人向善呀!!!

mrs.so,
忘了答你關於lunch的問題!
個仔話,昨天的lunch A 非常美味!!!
有肉鬆飯團 + chocolate cake + 蟹柳中卷 + 橙汁

食了個多星期,絕大多數都OK!(怕個仔學期尾又肥多幾KG!)
last Thursday 的 lunch B 炒銀針粉 就麻麻 (原因是唔夠媽咪炒得咁好食!)

原文章由 mrs.so 於 07-9-18 12:35 發表
你又係度傳道呀?

公爵府

我個仔等呢餐好耐嗱! 昨日好開心呢!

原文章由 wong2323 於 07-9-18 13:03 發表
導人向善呀!!!

mrs.so,
忘了答你關於lunch的問題!
個仔話,昨天的lunch A 非常美味!!!
有肉鬆飯團 + chocolate cake + 蟹柳中卷 + 橙汁

食了個多星期,絕大多數都OK!(怕個仔學期尾又肥多幾KG!)
last T ...

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我個仔都係呀!
昨早仲專登食少D早餐,話留肚食lunch大餐喎!
bye!
去接仔啦!

原文章由 mrs.so 於 07-9-18 14:42 發表
我個仔等呢餐好耐嗱! 昨日好開心呢!

公爵府

不過我發現亞仔餐咭有d錯, 未必係我揀既餐...

原文章由 wong2323 於 07-9-18 14:48 發表
我個仔都係呀!
昨早仲專登食少D早餐,話留肚食lunch大餐喎!
bye!
去接仔啦!

超級版主

剛回來!
立刻對0下張餐咭先!
好彩無錯!

原文章由 mrs.so 於 07-9-18 14:54 發表
不過我發現亞仔餐咭有d錯, 未必係我揀既餐...

公爵府

好好笑...我大仔話盒橙汁好細盒, CAKE好細件, 但係舊飯就大到不得了...哈哈哈

原文章由 wong2323 於 07-9-18 16:07 發表
剛回來!
立刻對0下張餐咭先!
好彩無錯!

已刪除用户

公爵府

早晨呀!爸打 ...

昨晚 abcakk 更係同亞仔溫默書默到嘔血, abcakk呢排都無時間蒲BK, 今日佢仔仔默書嗱! 預祝仔仔默書成功...

原文章由 tiktikbb 於 07-9-19 08:41 發表
早晨各位媽打!

[ 本文章最後由 mrs.so 於 07-9-19 09:57 編輯 ]

已刪除用户

公爵府

佢EQ高過我, 無我咁激...

原文章由 tiktikbb 於 07-9-19 09:43 發表
會唔會拿住aKK47掃呀仔呢!

超級版主

我個仔無咁投訴呀!
可能佢鍾意食飯啦(飯桶呀!)

原文章由 mrs.so 於 07-9-18 22:56 發表 好好笑...我大仔話盒橙汁好細盒, CAKE好細件, 但係舊飯就大到不得了...哈哈哈

公爵府

我都想亞仔做飯桶呀@起碼會長肉嘛...

原文章由 wong2323 於 07-9-19 11:53 發表
我個仔無咁投訴呀!
可能佢鍾意食飯啦(飯桶呀!)

超級版主

舊年個仔超重2磅,
我諗佢今年起碼超重5磅!!!
希望佢高多D,拉長D顯得瘦D啦!!!

原文章由 mrs.so 於 07-9-19 13:32 發表
我都想亞仔做飯桶呀@起碼會長肉嘛...

已刪除用户

公爵府

報告 : 我大仔今日有7樣功課呀!
不過做既內容都可以接受!

原文章由 tiktikbb 於 07-9-19 16:47 發表
我都希望個個快高長大,身體健康。

超級版主

我個仔報告:

今日lunch A 珍寶hotdog + 肉醬天使麵 好食到不得了!
功課4樣,ok啦!

原文章由 mrs.so 於 07-9-19 19:53 發表
報告 : 我大仔今日有7樣功課呀!
不過做既內容都可以接受!

公爵府

報告:昨日LUNCH我個仔話HOTDOG好大個, 食唔哂呀!

你會5會去家長會呀?

原文章由 wong2323 於 07-9-19 22:07 發表
我個仔報告:

今日lunch A 珍寶hotdog + 肉醬天使麵 好食到不得了!
功課4樣,ok啦!

首頁
23456...52

尾頁

跳至