跳至

首頁

尾頁

別墅

我都聽好多人講話過程好快,但係我聽過一個真實個案係有一個媽咪用半麻但係點知佢全程feel到痛呀!我都問過醫生呢個問題,佢話係個麻醉師有問題喎,係正常情況下係唔會發生!

原文章由 chapman媽 於 07-9-14 17:01 發表
如寶媽,
我係半麻架, 好過全麻好多, 一來可以第一時間見到小B, 二來唔好既後遺症小好多架...個感覺唔係好驚架, 大至如下(係政府生):
1) 係背隻打左藥, 下半身係冇左知覺既...
2) 跟住只會覺得有人(醫生)push下同拉下 ...

大宅

chapman ma,EEE 我有張相頭先影架 post 唔到出來既 ? 係我小b Christmas 件夾拿e 來架
886 christy

男爵府

嘩, 咁scary, 不過我諗個醫生小心D都唔會啦, 好似打左藥, 如打得唔好, 醫生一落刀就應該知啦, 係咪...
原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 17:32 發表
我都聽好多人講話過程好快,但係我聽過一個真實個案係有一個媽咪用半麻但係點知佢全程feel到痛呀!我都問過醫生呢個問題,佢話係個麻醉師有問題喎,係正常情況下係唔會發生!

...

男爵府

hehe...你e-mail比我, 我搞呀...我今晚要六點幾先走呀...
原文章由 sorachan 於 07-9-14 17:37 發表
chapman ma,EEE 我有張相頭先影架 post 唔到出來既 ? 係我小b Christmas 件夾拿e 來架
886 christy

男爵府

Post相既程序係:
1) 先去www.photobucket.com開一個account;
2) Upload 你既相上去;
3) copy張相既link(係你upload張相既下方有架);
4) 番黎BK, 再press有張相既button;
5) paste條link,
6) 張相就出黎架啦...

別墅

真係好恐怖架,所以都係知小D,驚小D!

呢個禮拜唔知點解情緒好差,可能阿B就快出世好大壓力加上又唔係好舒服,半夜"責"晒訓唔返唸唸下竟然喊起上黎,一唔係訓之前又喊,喊完個陣又好似舒服D咁喎,我D行為咁失常我驚嚇怕我hb佢唔肯再生多一個呀!

原文章由 chapman媽 於 07-9-14 17:37 發表
嘩, 咁scary, 不過我諗個醫生小心D都唔會啦, 好似打左藥, 如打得唔好, 醫生一落刀就應該知啦, 係咪...

大宅

thanks a lot !!! e 左喇
原文章由 chapman媽 於 07-9-14 17:38 發表
hehe...你e-mail比我, 我搞呀...我今晚要六點幾先走呀...

男爵府

唔好:-( 啦, 你試下諗, '嘩, 好快見到小B可以好實在咁同佢玩啦'...可以meet佢塊面, 可以鍚下佢, 都不知幾開心 ...生前同arm arm生完, 情緒係冇咁stable架, 應該係D 荷爾蒙搞鬼, 你最緊要諗唔係你一個既問題, 個個大肚婆都會架 我上胎, 阿仔要照燈(小小黃), 我都知好小事, 但係就:-( 足兩日, 搞到一出院, 老公就同左我去睇戲(阿仔未出院)...好快就冇事架啦...
原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 17:47 發表

呢個禮拜唔知點解情緒好差,可能阿B就快出世好大壓力加上又唔係好舒服,半夜"責"晒訓唔返唸唸下竟然喊起上黎,一唔係訓之前又喊,喊完個陣又好似舒服D咁喎,我D行為咁失常我驚嚇怕我hb佢唔肯 ...

大宅

yeah chapman ma,你教導有方呀 得左喇 唔該晒

原文章由 chapman媽 於 07-9-14 17:45 發表
Post相既程序係:
1) 先去www.photobucket.com開一個account;
2) Upload 你既相上去;
3) copy張相既link(係你upload張相既下方有架);
4) 番黎BK, 再press有張相既button;
5) paste條link,
6) 張相就出黎架啦... ...

男爵府

代sora出既...

Sora,
服左你, 咁都比你搵到, 真係好x'mas look喎

大宅

係啦 仲乜事 唔洗驚~~我都成日比e生嚇架啦 又話mer 開刀生bb係大手術 = =成日講埋d 負面野
我個腦都唔想裝呢d 咁既事~~淨係記抵買既野啦 第日點照顧小b 都裝唔晒lu 要活得開心 咁bb都會比你感染到
原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 17:47 發表

呢個禮拜唔知點解情緒好差,可能阿B就快出世好大壓力加上又唔係好舒服,半夜"責"晒訓唔返唸唸下竟然喊起上黎,一唔係訓之前又喊,喊完個陣又好似舒服D咁喎,我D行為咁失常我驚嚇怕我hb佢唔肯 ...

大宅

你出得咁令~ thx 呀
我頭先比hb 睇打針份野 佢話好抵 叫我問下係米一次個payment 因為佢話有d 打到幾歲 ?
原文章由 chapman媽 於 07-9-14 18:00 發表
代sora出既...

http://i185.photobucket.com/albums/x197/chapman_cheung/SANY0045.jpg

Sora,
服左你, 咁都比你搵到, 真係好x'mas look喎

別墅

我會盡量唸D開心野架啦,我知成日喊對阿B都唔好!我覺得佢好似知道咁,每次我喊親佢都好淨好乖唔郁架!

見你地買衫仔買得咁開心,我都好想join呀!唔知你地有無去呢條link睇過呢,都有好多野買架!
http://onlineshop.####.hk/

原文章由 chapman媽 於 07-9-14 17:53 發表
唔好:-( 啦, 你試下諗, '嘩, 好快見到小B可以好實在咁同佢玩啦'...可以meet佢塊面, 可以鍚下佢, 都不知幾開心 ...生前同arm arm生完, 情緒係冇咁stable架, 應該係D 荷爾蒙搞鬼, 你最緊要諗唔係你一個既問題, ...

別墅

咦,點解會出怪碼o既,再試多次先!

將4個#改為 ####就應該ok....

原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 18:08 發表
我會盡量唸D開心野架啦,我知成日喊對阿B都唔好!我覺得佢好似知道咁,每次我喊親佢都好淨好乖唔郁架!

見你地買衫仔買得咁開心,我都好想join呀!唔知你地有無去呢條link睇過呢,都有好多野買架!

...

男爵府

#### = baby 同 sky連一齊...
原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 18:08 發表

...

別墅

嘩 bk竟然唔俾出人地個名,咁得啦呱 baby sky 一個字黎架

原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 18:10 發表
咦,點解會出怪碼o既,再試多次先!

將4個#改為 ####就應該ok....

別墅

Chapman媽: 咁即係你已經去過囉,我覺得呢個網都幾好,你有無係到買過野呀,ok嗎?

原文章由 chapman媽 於 07-9-14 18:11 發表
#### = baby 同 sky連一齊...

男爵府

如寶媽,
條link有間玩具既, 有玩具sushi好令呀...不過成$220

大宅

bk真古怪~~ 我夜d去look下呢個link先 e+要搞好今日買回來既物品  
see u all later 啦 

原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 18:12 發表
嘩 bk竟然唔俾出人地個名,咁得啦呱 baby sky 一個字黎架

男爵府

未呀...不過好多link都係baby + sky既, 比BK block左呀...
原文章由 如寶媽媽 於 07-9-14 18:14 發表
Chapman媽: 咁即係你已經去過囉,我覺得呢個網都幾好,你有無係到買過野呀,ok嗎?

首頁

尾頁

跳至