單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

心情一路都時好時壞, 明知好影響工作同湊女但......., 真係好難.可否教我可以點樣放低:-( :-(

子爵府

雖然我唔知道你為何事情影響心情.....但希望你輕鬆面對......同你至親家人or bk媽咪傾傾......我諗有好多媽咪會俾到意見你......其實心情都會影響到自己會生病啊......我就係其中一個了.我媽咪話我一唔開心就唔出聲,拿口拿面.........身體機能出現問題自己都唔知,現時就要等報告出.....先知駛唔駛要做甲狀線手術了.............放鬆心情啦......明天會更好呀....

禁止訪問

大宅

原文章由 蜜糖小叮 於 07-9-15 10:17 發表
我人生最低落時間,唔係知道自己有病,係男友口中話唔介意但係介意,之後為佢付出左好多換來佢對我可有可無
日日都唔開心,無心機做野,唔係做錯野係唔記得左.可易發脾氣,就算美食當前都唔想食,身體一日差過一日,成日困自己係屋企, ...

我都知無論你不眠不休不吃, 佢都唔會可憐我, 但個心真係好down, 有時會問個天點解會咁對我, 我做錯咗物野.

:-(

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 蜜糖小叮 於 07-9-15 22:34 發表
唔好把佢犯下錯來懲罰自己,當係前世欠佢今世還清俾佢,個心會好過d
有一得有一失,你得到小朋友對你的愛,係唔會變,你要好好愛惜佢,教導佢留係小朋友身邊睇住佢一日一日長大陪佢,喜與樂.一世難忘係你回報,自己愛自己好d,要堅強下,去 ...

估唔到現今責任呢一樣只有女人先有, 女人真係唔可以小看.

好開心係BK可以將唔開心既事同其他人分享, 而且可以得到好多媽咪的鼓勵和支持, 好多謝晒你哋, 我會努力做好我這份工.

希望雨天快啲走, 盡快看見太陽就好啦!

禁止訪問

複式洋房

原文章由 FISHMA 於 07-9-14 15:45 發表
心情一路都時好時壞, 明知好影響工作同湊女但......., 真係好難.可否教我可以點樣放低:-( :-(

我現在的情況同你一樣 , 我的女兒只有20個月大.經濟上雖然無問題, 但一下子發生問題話完就完, 原全無考慮家庭的餘地, 真很難接受.
我現在食緊屈臣氐買的維他命EXECUTIVE B (健康之選), 真的可以舒緩壓力,
我應為只是維他命丸可以一試.

男爵府

醒目開學勳章

我會覺得唔開心又係咁過,開心又係咁過,點解唔比自己開心D 咁過呢,開心D時間會過得快D,相反唔開心架時間係過得特別慢架,就算個男人係身邊但係成日都嘈咬咁會開心D架咩,不如放棄,舊架唔去新架又點會黎,仲要同自己講佢唔同你一齊係佢架選失

原文章由 FISHMA 於 07-9-14 15:45 發表

大宅

其實呢d 真係要你自己識放鬆架....我仲記得果時我大住個肚7個月..佢走左...我同佢差唔多10年啦...話走就走...唉....當時心情真係好差架....咩都唔想理..朋友又唔想見....仲要我果時屋企人都唔體諒我wor...當時我真係有諗過死左佢架...不過到左最後我都做左一個好對既決定....冇死...諗番果時既心情...哈哈..真係唔知點過架....只有自己lor...

其實要學識放留....真係要用一d 時間架....你唔mind 既睇多d 人同你傾下...會好好多架....我都係一個過來人...如果你想揾人傾下既...可以同我傾.....仲有呀..呢度好多mother 都好好架..上多d 黎啦...

你個女幾大呀????

首頁

尾頁

跳至