跳至

首頁

尾頁

男爵府

我小朋友近3yrs, 想開始搵畫班比佢學, 想問下中西區有無邊間星期六下午上堂, 又好嫁
thx

男爵府

原文章由 lui_BB 於 07-9-14 17:03 發表
我小朋友近3yrs, 想開始搵畫班比佢學, 想問下中西區有無邊間星期六下午上堂, 又好嫁
thx

我個女係 "嘉輝" 學緊, 星期六上下午都有班, 不過吾係創意畫班, 係真係學畫畫, 個半小時畫一幅畫, 由起稿到上色~
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

男爵府

如果初學係可以去明愛學先, 我囡囡初初都係明愛學~ 叫創意畫班, 畫既畫有趣d, 果個姐姐都幾好人~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

子爵府

高街"畫苑" 同埋第三街"creative kids"都好多人去學.

我仔仔之前都係creative kids學過, 佢地每年都會搞畫展, 將佢地學生d作品展出.

男爵府

原文章由 STH920 於 07-9-15 12:08 發表
高街"畫苑" 同埋第三街"creative kids"都好多人去學.

我仔仔之前都係creative kids學過, 佢地每年都會搞畫展, 將佢地學生d作品展出.

thx ALL

得我去問問先

洋房

原文章由 carmen99 於 07-9-15 11:25 發表

我個女係 "嘉輝" 學緊, 星期六上下午都有班, 不過吾係創意畫班, 係真係學畫畫, 個半小時畫一幅畫, 由起稿到上色~

Hi Carmen99,

Can you tell me the address of "嘉輝"?

Thanks.

男爵府

原文章由 whl1230 於 07-9-17 17:31 發表

Can you tell me the address of "嘉輝"?

Thanks.

Check pm please

複式洋房

HI Carmen99 '

Can i have the address of 嘉輝 ?
Thanks!

大宅

我都想知呀,唔該!!

複式洋房

Carmen 99.

收到了,謝謝?-(

大宅

有冇人知西寶城2樓間Artive Kids好不好?

見佢張宣傳單張好似係創意畫班. $780/4 lesson. 有 english/中文 lesson.

大宅

好好,d教畫畫姐姐個個都好nice,又有耐性.地方雖然不大,但幾個小朋友上尚算可以,地方好清潔...

原文章由 yonniemarn 於 07-10-2 16:34 發表
有冇人知西寶城2樓間Artive Kids好不好?

見佢張宣傳單張好似係創意畫班. $780/4 lesson. 有 english/中文 lesson.
妹妹豬 齊來做個好朋友

大宅

Hi, STH920,

我想請問吓'creative kids'不是在堅道嗎,
第三街那間是新開的還是同名呢??

原文章由 STH920 於 07-9-15 12:08 發表

妹妹豬 齊來做個好朋友

別墅

Would you pls pm the address of 畫苑 and creative kids to me.

Thanks a lot :loveliness: :loveliness: :loveliness:

別墅

原文章由 carmen99 於 07-9-15 11:25 發表

HI Carmen99 '

Can you forward the address of 嘉輝 to me ?
Thanks a lot:loveliness: :loveliness: :loveliness:

別墅

[email protected]

Thanks.

複式洋房

我仔仔係西環既童畫學左幾堂, 我覺得佢地既concept好好, 個半小時既堂, 頭半小時係brainstorming, 同小朋友互動帶入主題, 之後既一小時先畫畫, 有時做手工. 好似上堂返黎整左個蒸籠, 入面有幾件點心. 見佢上堂好開心, 好有成功感. 地址係卑路乍街近士美非路, 南生大廈3A (南洋商業銀行樓上) , 電話28194011
Rebecca:-D Ian's Album

首頁

尾頁

跳至