想生BB

跳至

首頁
12345...17

尾頁

民房

生男孩的方法

- 多吃鹼性食物,
少肉, 少酸性食物, 盡量令(身體內) 陰部呈鹼性狀態, 這樣能令生男機會大大增加, 因為鹼性狀態便於y精子活動.

- 最好在排卵期內進行性交, 機會又大大增加, 不要太密, 隔數日以上才另一次, (隔太耐, 又唔得) 這樣能確保y精子的數量.

- 男人不要穿緊身褲, 令下體通爽最好, 高溫會令精子大部份死亡

- 介煙,介酒

性交時:
- 性交之前先用重碳酸鈉洗淨陰道呈鹼性環境, 便於y精子活動
- 性交時最好能使女子先達到高潮
- 性交時最好採取背後揷入式體位
- 男性達到高潮時應該盡量深深揷入

這樣做可提高5成機會率, 至少有8成的成功率
若希望想生男孩的能成功啦!!!!
我自己已有兩個兒子!

可email 鹼性食物 and 酸性食物 list 給你!

子爵府

Re: 生男孩的方法

patpat mom:
我都想要份list呀, email比我得嗎?唔該.
[email protected]

卡嘢

洋房

carmen,

如果想生仔, 係排卵日做功課, 生仔機會大好多啦....

子爵府

收到份list喇, many thanks.

卡嘢

大宅

Hello patpat mom:
何謂碳酸鈉?哪哩有得賣?

別墅

Hi patpat_com,

Could u send me the list to [email protected]

TKs

大宅

patpat_mom,
我都想要個list呀,麻煩你e-mail比我呀.
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

patpat_mom,

我都想要這張list, 請你e-mail給我, Thank!

大宅

patpat_mom,

我都想要這張list, 請你e-mail給我, Thank!

大宅

patpat_mom,
話(錦)快就收到!thank!

洋房

patpat_mom,

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

patpat_mom,

Please also kindly e-mail the list to me via [email protected]

Thanks!

伯爵府

i also want to have the info

thx

伯爵府

pls pm me as well

民房

patpat_mom,

Can you email the list to me too?
My email is [email protected]

Thanks

男爵府

patpat_mom,

would you please email the list to me too?
My email is [email protected]

Thanks
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

複式洋房

I want it too, please mail to me at [email protected]
Thanks

民房

benben 寫道:

pls pm me as well

Sorry I don't know!

民房

Patpat_mom,

Thank you! I received the list.

民房

patpat_mom,

would you please email the list to me as well?
My email is

Thanks

首頁
12345...17

尾頁

跳至