想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 生男孩的方法

請send給我兩份list,謝謝^o^

[email protected]

別墅

可否SEND一份鹼性和酸性食物給我呀?唔該晒 !!

複式洋房

我想要呀!!唔該你呀!!!!!

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

patpat_mom

我又想要呀![email protected]

大宅

pls send some information to me , thx

大宅

你好, 可否forward 個list比我呀 ?

Thanks for sharing.
Lilypie Baby Ticker

大宅

我想要唔該send 比我..

複式洋房

請問有冇人收到可以pm比我呀?

複式洋房

請問有冇人收到可以pm比我呀?

民房

我都想要,請問有冇人收到可以pm比我呀?

複式洋房

Please PM or E-mail to me. Thank a lot!

伯爵府

食物控制法,生男孩 -----

酸性食物 -- 含磷、硫、氯元素較多的食物 ( 男性吃 )  

魚貝類 鰹魚片.鯛魚卵.魷魚.小魚干.鮪魚.章魚.鯉魚.鯛.牡蠣.生鮭魚.鰻.蛤蜊.干貝.魚卵.泥鰍.鮑魚.蝦.
乳製品 蛋黃.乳酪
穀類 米糠.麥糠.燕麥.胚芽米.碎麥.喬麥粉.白米.大麥.麵粉.麵包.
蔬菜類 慈菇.白蘆筍
海藻類 乾紫菜
嗜好品 酒糟.啤酒.清酒.奶油
肉類 雞肉.馬肉.豬肉.牛肉.雞肉湯
豆類 落花生.蠶豆.豌豆.油炸豆腐.略炸豆腐.味噌.醬油.

鹼性食物 -- 含鉀、鈣、鈉等元素較多的食物 ( 女性吃 )
乳、雞蛋 蛋白.人乳.牛奶
豆、豆製品 扁豆.大豆.紅豆.豌豆夾.豆腐
菇類 香菇.松茸.玉蕈
蔬菜 蒟蒻粉.紅薑.菠菜.芋.萵苣.紅蘿蔔.小松菜.京菜.百合.三葉菜.馬鈴薯.牛蒡.
高麗菜.蘿蔔.南瓜.竹筍.地瓜.小芋.蓮藕.大黃瓜.茄子.洋蔥.
水果類 香蕉.栗子.草莓.橘子.蘋果.柿.梨.葡萄.西瓜.
海藻類 裙帶菜.海帶
醬菜 黃蘿蔔.十錦醬菜
嗜好品 葡萄酒.咖啡

http://www.dadupo.com.tw/pana-all.htm(details --pls click here)

複式洋房

please email to me at: [email protected]
thank you!

等待驗證會員

benben,

何謂碳酸鈉?哪哩有得賣?

Pls pm to me
]

複式洋房

唔該可以e-mail比我
thank you so much!!!!

:-?  :-?  :-?  :-? :-?

子爵府

ew911,
請問要食幾耐"食物控制法",至做會比較好呢!

首頁

尾頁

跳至