想生BB

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

有冇jm 差唔多係4月26日 due day?

Day 10 有分秘
Day 11 有分秘 紅d淺控 + 冇哈哈笑
Day 12. 有分秘 紅d 淺控 + 哈哈笑 dodo
Day 13. 冇分秘 紅d深控 + 哈哈笑
Day 14. 冇分秘 紅d轉淺 + 冇哈哈笑 dodo
Day 15. 冇分秘 紅d冇控 + 冇哈哈笑
Day 16. 冇分秘 紅d冇控 + 冇哈哈笑

體溫平均都36.5-36.7度, 是否正常?

今日day 17 希望有機會啦!大家努力!!!
Day 幾驗會驗到?

複式洋房

我應該比你早2-3天, 打算下星期四CHECK

別墅

回覆:4月26日 due day 揮揮手!

我廿五號,但琴晚去小便突然有兩滴血,好驚

大宅

引用:我廿五號,但琴晚去小便突然有兩滴血,好驚

原帖由 PKTL201105 於 14-04-15 發表
我廿五號,但琴晚去小便突然有兩滴血,好驚
咁快有反應?

別墅

引用:Quote:原帖由+PKTL201105+於+14-04-15+發表

原帖由 Edison媽咪 於 14-04-15 發表
咁快有反應?
我廿五號due day,都準㗎,正式嚟之前小便會有啡,但未試過早十日會有兩滴鮮血,今日又正常無事喎。唔知係咪jm有時講嘅著床血,好緊張,又唔敢俾希望自己怕失望。不停同自己講,唔係嘅唔係嘅,唔好諗咁多

複式洋房

回覆:Edison媽咪 的帖子

我26 due day! 無用紅d, day 12 do 一次!第二胎,似有bingo 先兆,吾知定係mc! 下星期check 下

大宅

引用:我26 due day! 無用紅d, day 12 do 一次!

原帖由 carrriiie 於 14-04-15 發表
我26 due day! 無用紅d, day 12 do 一次!第二胎,似有bingo 先兆,吾知定係mc! 下星期check 下

...
你覺得有咩bingo先兆? 我只覺排卵後個2日腰痛三角扯扯下,但可能係太累。但今日又冇痛wor.

複式洋房

頭少少暈,下面谷同扯,眼訓,胃痛,最明顯nipple 痛!谷m nipple 我吾會痛!下星期check 下先

複式洋房

我第一胎day 28已經check 到

大宅

引用:頭少少暈,下面谷同扯,眼訓,胃痛,最明顯

原帖由 carrriiie 於 14-04-15 發表
頭少少暈,下面谷同扯,眼訓,胃痛,最明顯nipple 痛!谷m nipple 我吾會痛!下星期check 下先

...
我頭冇暈,只下面少谷同扯左2日,冇眼訓,冇胃痛,冇nipple 痛!我諗我冇機啦!
我諗你有機會!加油呀!

大宅

我27號due day~ 今日day 15, 咩會咁快有feel 咩?我昨日紅d 先轉淺線。現在咩feel 都無。 但因今個cycle do 得好密覺得有機,搞到昨晚半夜突然醒左諗野,個人變得好緊張。我都知緊張難有,但我真係唔太識放鬆,有無人可以教我?

別墅

我due date係20都係似中左,nippo痛,個胸有d谷,特別軟(之前谷M唔會咁明顯),眼訓,少暈,成日好熱,不過check紅D好淺色,今日day23,好緊張但又驚原來一切係幻想新年先小x,希望今次中的話順順利利啦!

別墅

希望大家遲D一同係呢到報喜

複式洋房

又未必嘅!有d 人係無反應架!加油

複式洋房

回覆:lover_cat 的帖子

我今日day20, 我28 cycle!你有無用紅d?我第一胎用紅d do 一次已經成功!追下劇可以放鬆d努力

洋房

我係25號due day. 希望中啦~ 但我暫時咩感覺都冇......

別墅

我應該25號嚟m,今日突然早到四日

複式洋房

回覆:PKTL201105 的帖子

下個月再努力啦!我呢兩日作嘔,上一胎個月半先有反應!你有無用紅d? 我今次有拉絲夜晚dodo, 你可以留意下!祝早孕

大宅

我27號due day
係年頭小x後第一次開工
唔太識分下腹定三角位
少少刺痛同扯住
醫生話好多時都係心理作用居多

唔好太緊張
緊張會影響cycle呀

大宅

我25/4due,疑似bingo。胸痛,有m come feel ,綠d 有幻覺線

首頁
12345...8

尾頁

跳至