樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無 mami 住0係呢度架? 好唔好住呢? 我聽聞好似離開 mtr station 約 5 mins, 係唔係呢? 我知佢圍住個屋苑好似都係馬路, 咁係唔係好嘈架?

我見佢 d 呎價 ok, 係未知校網好唔好 je...

謝謝...

子爵府

好媽媽勳章

我有朋友住,佢單位向內園,都算静,如果向太子道/官塘道就好嘈又大塵,配套一般,樓下都係d舖頭仔,食肆.放假想行街近近地對面荷里活廣場,地鐵都係果度.但行去果條路無瓦遮頭,番風落雨幾係野.校網係45,好唔好見人見智.

原文章由 Retail 於 07-9-17 18:18 發表
請問有無 mami 住0係呢度架? 好唔好住呢? 我聽聞好似離開 mtr station 約 5 mins, 係唔係呢? 我知佢圍住個屋苑好似都係馬路, 咁係唔係好嘈架?

我見佢 d 呎價 ok, 係未知校網好唔好 je...

謝謝... ...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

原文章由 renren 於 07-9-18 16:45 發表
我有朋友住,佢單位向內園,都算静,如果向太子道/官塘道就好嘈又大塵,配套一般,樓下都係d舖頭仔,食肆.放假想行街近近地對面荷里活廣場,地鐵都係果度.但行去果條路無,番風落雨幾係野.校網係45,好唔好見人見智.

...

唔該晒你呀. 我都有擔心行去 mtr station 無瓦遮頭既問題, 唔知個屋苑行去 mtr station 有幾遠呢?

首頁

尾頁

跳至