跳至
[2006年] BOSCO出疹呀

首頁

尾頁

侯爵府

睇黎我今日都要食靜心喇,唔夠訓,好心煩呀 :cry: :cry: :lol: :lol:

原文章由 830mama 於 07-9-18 23:26 發表
我都係咁話

男爵府

你個case唔駛住,等gavin訓你又一齊訓就得la.

原文章由 tupytupy 於 07-9-19 09:00 發表
睇黎我今日都要食靜心喇,唔夠訓,好心煩呀 :cry: :cry: :lol: :lol:

大宅

原文章由 tupytupy 於 07-9-19 09:00 發表

唔好意思, 我病鬼咗, 咁遲先覆大家.

集體訂購靜心

一齊訂會平d架, 但我又驚bk block我 a/c 喎,
所以有興趣ge媽咪, pm我呀

複式洋房

周c9,bosco今日點呀? 你自己呢? 休息多D, 吾好掛住shopping啦

原文章由 BoscoChow 於 07-9-19 10:20 發表

集體訂購靜心

侯爵府

最弊有gavin同gavin爸日日咁train我法,我都好快要靜心架喇

原文章由 830mama 於 07-9-19 10:00 發表
你個case唔駛住,等gavin訓你又一齊訓就得la.

侯爵府

我有興趣呀,預埋我啦

衰鬼,識講笑就即係無事啦,保重呀

原文章由 BoscoChow 於 07-9-19 10:20 發表

集體訂購靜心

大宅

原文章由 cng9684 於 07-9-19 12:53 發表
周c9,bosco今日點呀? 你自己呢? 休息多D, 吾好掛住shopping啦

bosco無咩事呀, 至於我呢
仲係on car car囉

首頁

尾頁

跳至