跳至
[2007年] 有冇買燈籠

首頁

尾頁

別墅

哈哈, 就黎中秋lu, 行行同我過第一個中秋. 我上星期六係jusco買左個史迪仔燈籠比阿b, 佢一攞起就勁錫, 搞到史迪仔濕晒

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我早2日晌新北江買左個baby pooh比阿b..佢拎住枝捧係咁"fing"..仲可以玩到個氣塞都甩埋...漏哂氣 =.= 之後吹到我索氣...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

我樓下商場擺展銷, 但d燈籠唔靚呀, 有d仲好似鬼咁好肉酸.

提外話...陳意薺係度擺counter, 即刻買左2盒燕窩糕返屋企食, 仲有新加坡榴槤月餅, 勁好味(d24及xo)

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我媽咪買咗個disney燈籠俾bb,勁嘈

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

太婆星期三同太孫肥巧飲茶,話到時要俾封利是佢買燈籠,收到利是後阿媽就要take action。

原文章由 eeb 於 07-9-17 22:24 發表

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

男爵府

我媽咪one week ago 買咗個goldfish燈籠俾bb.
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

大宅

Daddy 買咗個 Orbis 飛機燈籠(幾靚),另外,舅父仔買咗個超人飛機燈籠(勁嘈)。

民房

my mom bought him a starfruit lantern but i want to buy him a Orbis airplane lantern coz it is cute and meaningful. Where can I buy it, HWCwing?
[img align=right]http://b1.lilypie.com/idYyp8.pngc[/img]

大宅

原文章由 anniechris 於 07-9-18 01:07 發表
my mom bought him a starfruit lantern but i want to buy him a Orbis airplane lantern coz it is cute and meaningful. Where can I buy it, HWCwing?

有日 Orbis 係我屋企樓下擺咗個捐款攤位,Dabby捐咗HK$30蚊,就有一個燈籠啦!

別墅

今個星期六先去睇睇...都唔知買咩好....

別墅

有朋友媽媽話今年d燈籠貴左好多

我都唔知買唔買好,佢又未識玩
?-( ?-(

別墅

原文章由 VIOLET媽 於 07-9-18 23:53 發表
我都唔知買唔買好,佢又未識玩
?-( ?-(

~~~ 買離..某情度上只系滿足自己姐..咔咔咔咔..

別墅

原文章由 點算好 於 07-9-18 23:56 發表

~~~ 買離..某情度上只系滿足自己姐..咔咔咔咔..

其實我年年都有買比自己架

別墅

係呀, 好嘈, 仲話"meet"左張label會再大聲d, 真慘
原文章由 eeb 於 07-9-17 22:24 發表

別墅

我仲未買呀...:-(

別墅

快d去買啦, 下星期二就係中秋節lu
原文章由 PigPig2 於 07-9-19 13:52 發表
我仲未買呀...:-(

男爵府

我尋日買左1個迷人楊桃, 幾得意呀, 因為放左係個BB車上面

大宅

原文章由 wuleung 於 07-9-19 13:44 發表
係呀, 好嘈, 仲話"meet"左張label會再大聲d, 真慘

通常係我奶奶買, 我唔會比阿b玩, 又嘈, d顏料又唔知安唔安全?-(

martse

別墅

原文章由 JHsbb 於 07-9-19 13:54 發表
我尋日買左1個迷人楊桃, 幾得意呀, 因為放左係個BB車上面

EEEE...系好辦法喎....EEEE.....去睇下有冇先....

別墅

原文章由 wuleung 於 07-9-19 13:44 發表

黐張膠紙會無噤刺耳, 消費者委員會舊年話會影響小朋友聽力, 何況bb
教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

首頁

尾頁

跳至