夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

係BAR到識的女人, 同佢一齊三幾個月之間就使咗三,四十萬, 仲口口聲聲話使咗咁多錢都甘心無悔, 話個女人係真心對佢. 你話係真唔係真呀! 同佢涯咗十幾年都唔及一個一年半載的女人, 真係想死:-( :-(

大宅

你依家最重要既係同佢分身家,有幾多就分幾多,以後佢比人呃幾多琨幾多都唔好理佢,最好就係佢依家唔多理性既同佢分就最好,你要幾多佢都一定比你,因為佢驚你阻住佢去風流快活,唔好浪費自己時間,錢永遠係女人既最好朋友,go go go

原文章由 FISHMA 於 07-9-18 10:02 發表
係BAR到識的女人, 同佢一齊三幾個月之間就使咗三,四十萬, 仲口口聲聲話使咗咁多錢都甘心無悔, 話個女人係真心對佢. 你話係真唔係真呀! 同佢涯咗十幾年都唔及一個一年半載的女人, 真係想死:-( :-( ...

禁止訪問

水晶宮

原文章由 FISHMA 於 07-9-18 10:02 發表
係BAR到識的女人, 同佢一齊三幾個月之間就使咗三,四十萬, 仲口口聲聲話使咗咁多錢都甘心無悔, 話個女人係真心對佢. 你話係真唔係真呀! 同佢涯咗十幾年都唔及一個一年半載的女人, 真係想死:-( :-( ...

唉!衰d講句:佢要死,你唔俾佢死咩!你越阻佢,佢反抗佢大。等佢痛過跌過,佢至(死得)安樂。

你e+要做既係為自己、仔女 (如果有)打算。

天空之城, 快樂之地

洋房

佢覺得個女人真心愛佢,冇計嗰喎!!
個女人有本事啫!!

大宅

甘心一定唔甘心, 喺我立場看個女人一定係騙佢但佢唔信, 真係好想知有冇女人係真心愛一個男人但又想拿晒佢啲錢, 係唔係等佢哋冇辦法走呢!

我都好清楚依家唔好看返轉頭, 以前的美麗畫面已經消失咗, 但只係好傷心, 日后條路真係好難行, 又怕湊唔掂個女, 又怕因為同個賤人離咗緍影響個女:-(

真係要認命, 以為找個好老公, 同佢一齊十多年, 現在所有野都冇晒仲要同個女重新來過:-(

大宅

原文章由 yst424 於 07-9-18 10:06 發表
你依家最重要既係同佢分身家,有幾多就分幾多,以後佢比人呃幾多琨幾多都唔好理佢,最好就係佢依家唔多理性既同佢分就最好,你要幾多佢都一定比你,因為佢驚你阻住佢去風流快活,唔好浪費自己時間,錢永遠係女人既最好朋友, ...

我都好想同佢分身家, 佢唔止使晒佢啲錢喺個女人身上仲LOOK爆卡, 想要佢比家用都冇呀!

玩真心 - 去死啦!

男爵府

而家同佢講咩都無用架喇!作最壞打算先,自己盡量keep返多少少錢,為自己打算下!(唔好怪我直言呀!)

Take care~

知足常樂     平凡是福 

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢去死就由佢死啦.....真愛wor....到時瞓街果時咪知係唔係真愛lor....

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

男人就係呁假啦, 成日以為自己聰明, 往往出去偷食
時就話搵到真愛, 佢俾我有初戀既感覺!! 去死啦!!
咁之前同你一齊既日子係d乜??

子爵府

好媽媽勳章

其實佢而家享受緊個個女人既溫柔香...你同佢講咩...佢當然聽唔入耳...唔好理係咪真愛...好好為自己打算...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

原文章由 FISHMA 於 07-9-18 11:59 發表
甘心一定唔甘心, 喺我立場看個女人一定係騙佢但佢唔信, 真係好想知有冇女人係真心愛一個男人但又想拿晒佢啲錢, 係唔係等佢哋冇辦法走呢!

我都好清楚依家唔好看返轉頭, 以前的美麗畫面已經消失咗, 但只係好傷心, 日 ...

你唔好為呢個人唔開心啦!我都試過老公有第2個,重要係我大緊肚嗰陣,嗰的日子好難捱,我個老公重衰過你嗰個千千萬萬倍!你話同你老公一齊十幾年,我估你個女都過咗嬰兒期,應該易揪好多!比信心自己一定可以揪得掂!如果真係分開就慢慢同個女解釋,你關心佢愛佢佢一定會知!
就算所有嘢要重頭嚟過都無所謂,前面條路難行都總會有晴天嘅一日!可能個天要考驗你呢!依家你可能會好亂,好多嘢煩,自己慢慢計劃吓每一步要點行!千其唔好比唔開心困住自己!如果有做嘢就更加要比心機做嘢,無做嘢就揾工做,留返啲錢比自己同個女!出去見多啲人,等自己開朗啲,得閒咪同個女行吓街囉!重有,喺bk呢度啲媽咪啲意見都幾有用,得閒睇吓啲媽咪意見幾好嫁!我嗰陣都係啲媽咪意見做咗我嘅原動力咋!
每日都記住一定要開心!一定要笑!

大宅

仲以為你地好有$....駛成二, 三十萬o係個女人身上.......

我係你早走早著, 如果唔係佢d卡數連累埋你同個女. 千其唔好幫佢, 有得佢死, 盡快o係佢身上有幾多攞幾多走.

呢個時候唔係講甘唔甘心既問題, 而係佢已經唔愛你呢個係"事實"你要接受.

大宅

好多謝各位媽咪的鼓勵同支持, 我會努力.

我明白事實係事實冇得避, 變咗就係變咗冇得留低. 但要個傷口好返我唸都有一段時間. 有時命運係由天注定, 要講句認命.:-( :-(

我希望快啲好返, 比心機湊大個女就算.

不過喺最唔開心時上bk真係個心情都好啲, 至少唔會 "LA住LA住", 因有好多回響可以係到放鬆吓個人.

男爵府

原文章由 FISHMA 於 07-9-19 01:15 PM 發表

我明白事實係事實冇得避, 變咗就係變咗冇得留低. 但要個傷口好返我唸都有一段時間. 有時命運係由天注定, 要講句認命.:-( :-(

不 ...
仲有好多人關心你架!加油呀~

知足常樂     平凡是福 

民房

原文章由 FISHMA 於 07-9-19 13:15 發表

不 ...

係呀!我哩度d媽咪會好支持妳架!妳個老公已經飲晒隻狐狸精d迷魂湯,中晒痛無得救架啦!未來路雖然會行得辛苦d,但為自己同個女女要加油呀 ,等隻衰佬知道無佢一樣可以生活得更開心更精采

首頁

尾頁

跳至