夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

洋房

點解突然又有聯絡呢?

洋房

del...............

[ 本文章最後由 姑姑950530 於 08-6-25 12:48 編輯 ]

洋房

[ 本文章最後由 姑姑950530 於 08-6-25 12:48 編輯 ]

禁止訪問

洋房

[ 本文章最後由 姑姑950530 於 08-6-25 12:47 編輯 ]

禁止訪問

侯爵府

I remember your story. ....so sad ah...

So, what are you going to do? Still keep in touch with him?

原文章由 姑姑950530 於 07-11-7 11:16 發表
我生日那天, 姑姑不會出現啦! 很失落! 他說sorry當天有事, 我亦明白我的位置,亦同自己講"生日有什麼了不起""我還有家人""我還有朋友".....等等來安慰自己,但內心的期待,盼望是多難受, 妳們渴望有愛情嗎? 妳們受得起 ...
:-D :-D :-D :-D

洋房

[ 本文章最後由 姑姑950530 於 08-6-25 12:47 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

好明白你既痛苦...因我既角色和你剛剛"掉轉"了....只是...我明白和他不能做朋友的....明知見到自己愛既人而不能和他一起.....個心好痛....所以忍痛都要選擇不見他....因我怕我既出現會令他傷害到佢既太太/囝囝.......所以....你真能和他保持 "一般朋友的問好"嗎 ???

原文章由 姑姑950530 於 07-11-8 11:09 發表
生日那天好想去喝酒,希望一醉可解千愁, 或許有人請我飲杯忘情水,
我已經盡量不去想他及找他, 但每到節日總是出現了和他一起的畫面,
我會保持同佢一般朋友的問好,不會打攪他的! 希望等到一天時間沒錯場地沒錯的日子 ...

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

姑姑:
我一口氣看完你d故仔,真係好霖每天送你返工,曾經給你遇上這刻骨銘心的愛情,總令人回味,好好照顧個囡,唔好想太多了!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

姑姑,回憶永遠是最美的,珍惜眼前人(你老公)不要想太多了
執子之手,與子偕老~

子爵府

原文章由 姑姑950530 於 07-11-7 11:16 發表
我生日那天, 姑姑不會出現啦! 很失落! 他說sorry當天有事, 我亦明白我的位置,亦同自己講"生日有什麼了不起""我還有家人""我還有朋友".....等等來安慰自己,但內心的期待,盼望是多難受, 妳們渴望有愛情嗎? 妳們受得起 ? 點解愛一個人咁辛苦? 有愛情但沒有麵飽辛苦定有麵飽沒有愛情辛苦呢? 愛人那一方多些是代表已輸給了另一方呢? 如是我真的輸了.......................

可能我幼稚,我會覺得"有麵飽但沒有愛情"辛苦!:-(

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉~~~都過左去啦,諗來做咩\
無見咁耐佢可能都變左,如果佢緊你既,有咩理由生日都唔夠你。
好好照顧小朋友同珍惜老公啦!
到時兩頭唔到岸你仲慘呀!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

姑姑之後你地既故事又點呀? 好想睇落去呀~

洋房

[ 本文章最後由 姑姑950530 於 08-6-25 12:46 編輯 ]

禁止訪問

複式洋房

姑姑,

睇完你既過去, 好感人, 但過去事過去的事, 不要再自尋煩腦了, 況且他連你生日都不理, 正是你放下的時候了....

我的情況跟你剛好相反, 我們之前重遇後, 佢講過未忘記過我, ex在我生日前就email我, 暗示想跟我見面, 但我總是避開了, 原因是我唔想影響了雙方家庭, 雖然大家心知只是食餐飯, 唔會有咩越軌, 但我仍是堅拒了, 要拒絕自己深愛過既人真係唔容易, 又唔想跟佢講太多, 但我一稔起老公, 過唔到自己呢關, 我曾經稔, 唔通要一路同ex暗地裡食飯到老?那麼我老公, 囡囡, 他的太太, 兒女有何感受?有些朋友是需要放棄的, 我只好把這個朋友放心中.

洋房

[ 本文章最後由 姑姑950530 於 08-6-25 12:46 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至