親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有無人報左暑假韓國團呀?一齊傾下啦!

我join左九月韓國永安團

大宅

終於等到今個星期出發啦 .. 希望唔好落雨 ....
我無去聽茶會, 行程有 Ice Museum, 有無得租外套?? 我想帶薄絨比小朋友, 但老公話唔駛帶, 入面好細.

但之前去澳門那個好鬼凍麻 ..........

當我遇上你  我啱啱去完番嚟,記得   發表於 14-8-19 23:36

別墅

引用:終於等到今個星期出發啦 .. 希望唔好落雨 .

原帖由 SHIRELYYW 於 14-08-19 發表
終於等到今個星期出發啦 .. 希望唔好落雨 ....
我無去聽茶會, 行程有 Ice Museum, 有無得租外套?? 我想 ...
你一定要帶呀!需要係細,但有條滑梯好好玩,但直係太凍,我哋大人都頂唔順! 佢哋有嘢借,但都唔夠。最好著長褲同密頭鞋去添

當我遇上你  一落雨好凍  發表於 14-8-19 23:40

別墅

熱血勳章

龍平渡假村好凍

大宅

Thanks ... 都係帶多件安全些。

龍平16度突然降溫?我去雪嶽山。

你地看邊個天氣報告?我看visitkorea 成日變? 明明顯示第二日有陽光,但到即日再看變有雨... 定韓國天氣變得快!

大宅

好彩帶左厚衫都頂到陣,否則ice museum 提供的,只是髮型屋用既咁款的袍 hehehe:

因大人無帶衫,玩左兩次滑梯,影多幾張相也離開了。

首頁

尾頁

跳至