自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大家小心惡店!
今日同朋友行開E度,見佢D手機套,戒指,全部都閃令令,都幾靚,就入去問下價
每個人都會有佢害怕GE事物,多數人怕小強,但我就怕狗,NG怕小強
我入到去間店見到有隻狗撲落我度,嚇到跑開左,我同同行GE友人講左一句有狗AR,就係E間店GE對面等,諗住等寵物GE主人買完野,帶左隻狗走之後先再入去問價

點知呢,店內身穿黃藍粗橫間上衣GE中年男東主男東主惡形惡相咁走出黎,指住我黎鬧,鬧我驚狗,咁驚就驚GA LA,無得解釋GA BOR,個東主仲講左好多人身攻擊GE說話,又問候我家人,仲問我點解當年沙士咁多人死我NG去死(聽完E句超興!!即走)我同FD見佢鬧成咁都決定NG問價LA,走LA,我地行到離佢間鋪3-4個鋪位佢都仲NG收口,仲衝出黎繼續鬧,男人老狗係度哈女人仔,真係核特

我黎得消費,緊係想買野買得岩用又開心GA LA,我都未幫襯你,你就係度鬧人,買得咁受氣不如我幫襯第2間,店內GE另一女店員見個老闆咁火爆都不加以制止,仲見慣不怪的態度同店內其他客人談笑風生,完全沒有勸交GE意圖

E間會令人貼錢買難受GE店係葵涌廣場2樓,店名叫:BLING 92X,係C97A附近,由C97A直行就可以見到,跟潮流廊反方向的

大宅

回覆:葵涌廣場2樓 店名:BLINX 925 遭受不禮貌對待以及惡意侮辱

過份……

大宅

BK Milk勳章

回覆:葵涌廣場2樓 店名:BLINX 925 遭受不禮貌對待以及惡意侮辱

我自己有養狗,但如果發生以上情況我會第一時間同隻狗講No!再抱住佢!我明白吾係人人都鐘意狗!身為主人要盡責任理好隻狗先!

一家4口~

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

影埋鋪頭相等多D人知道

珍珠宮

曾經有諗過去投訴佢GA,不過鬧人果個人係老闆,投訴黎都SAI氣,唯有係度提下大家小心惡人LA,當街當巷比個潑夫咁鬧法,真係咩野假期想買野GE心情都無曬AR

至於影相呢,下次經過先影LA,當時太驚,完全無左E回事

侯爵府

2024年龍年勳章

商場應該唔可以帶寵物,嚇親人仲咁惡

大宅

咁惡的人都有嫁

男爵府

有病 比我我會同佢嘈完1餐再去管理處投訴點解商場可以帶狗入

sandra28    發表於 14-4-22 00:38

禁止訪問

引用:有病 比我我會同佢嘈完1餐再去管理處投訴點

男爵府

引用:大家小心惡店!今日同朋友行開E度,見佢D手機

原帖由 Angel_Rose 於 14-04-21 發表
大家小心惡店!
今日同朋友行開E度,見佢D手機套,戒指,全部都閃令令,都幾靚,就入去問下價
每個人都會有佢害怕 ...
個店主真係有病,我都係唔怕小強超怕狗。驚就驚嫁啦,唔係一定要人人都鍾意狗,賽係痴孖根

大宅

回覆:Angel_Rose 的帖子

我都好怕狗,身邊朋友有d都會問點解會驚,但我真係驚,我估養狗既人唔會明我既感受

大宅

離譜,男人老狗咁過份,以後我都唔會行入去,我唔係太清楚正確位置,係咪死角位近𨋢個間?荃灣城市中心有分店個間?

男爵府

回覆:Angel_Rose 的帖子

唉!當行衰運。吾好野呢D人,冇文化。

侯爵府

牛年勳章

咁衰

侯爵府

牛年勳章

咁衰

男爵府

我都好驚狗!係勁怕個隻。其實所有動物我都好怕,但真係唔知點解

珍珠宮

funfunip 發表於 14-4-21 22:05
離譜,男人老狗咁過份,以後我都唔會行入去,我唔係太清楚正確位置,係咪死角位近𨋢個間?荃灣城市中 ...
其實都不SURE算NG算死角,但就係近轉角位GE,咁廣場咪有2個天井位GE~其中一個天井位直行會到一個十字路口,此時你右前方係潮流廊2期,左前方係一間賣電器,包括風扇GE店,E間地址係C97A,花時轉左,C97A係你右邊,你直行,約4-5個鋪位,就見到E間名叫"BLINX 925"GE惡店,再向前行多少少,又係另1個十字路口
至於荃灣呢,果頭我好少行,所以不SURE佢有無分店,SORRY...
果間店呢,我上網SERACH過個店名,無RESULT,所以我估應該係獨資經營,如果佢好似大家樂果D咁大規模,我會寫信比佢總公司反映事件

大宅

引用:Quote:funfunip+發表於+14-4-21+22:05+離譜

原帖由 Angel_Rose 於 14-04-21 發表
其實都不SURE算NG算死角,但就係近轉角位GE,咁廣場咪有2個天井位GE~其中一個天井位直行會到一個十字路口,此 ...
啫係近砵仔糕同咖哩魚蛋個層附近喎,好彩你記得舖No,間野簡直生人勿近,之前個度賣好平女裝D sales又係好惡,兇客人要報警,附近既老闆娘講㗎

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

甘衰

首頁

尾頁

跳至