潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

你哋最鐘意邊個牌子牛仔褲?

我最鐘意穿Chevignon 的 Brute

別墅

Re: 你哋最鐘意邊個牌子牛仔褲?

Levis of coz'

不過自從興低腰窄腳牛仔褲之後,
我都中意咗另一個自家brand --- "want",
雖然唔多人識,
但係佢d低腰窄腳牛仔褲真係幾好著,
而且價錢又唔貴,
我而家已經有三條呢個brand既牛仔褲啦!

珍珠宮

laigi

請問"want"係邊到有得賣呢?幾多錢?

別墅

請問"want"係邊到有得賣呢?幾多錢?

"want" 喺尖沙咀利時同旺角"琼"華都有,
一條jeans大概百零二百蚊左右,
而且佢而家sale緊呀~

大宅

laigi,

旺角"琼"華, 即係邊到呀? Can you give me the details address. Thanks!

"want" 喺尖沙咀利時同旺角"琼"華都有,
一條jeans大概百零二百蚊左右,
而且佢而家sale緊呀~

大宅

我鐘意著 levis, 但佢近幾年出的女裝 jeans 真係勁低腰和超窄, 真係好難 carry 得好睇. 我見d sales 好瘦都要著成 27"或28" size. :-P

別墅

旺角"琼"華, 即係邊到呀? Can you give me the details address. Thanks!

sorry呀, 旺角"琼"華商場確實地址我真係唔知,
但係我知道喺係恒生銀行對面,
而"want"就好似喺2定3/f既角落頭位....

大宅

Edwin - look slimmer when u wear it n make yr legs long

子爵府

I live to wear Miss Sixty.
我個寶貝仔係屎撈B

伯爵府

miss sixty 超正

大宅

miss sixty and chevignon..
>>>>>????

子爵府

Miss Sixty~

洋房

我最鐘意Levis,hip位濶d...啱啱我大pat pat

大宅

請問Miss Sixty係邊到有得賣? Thanks!

子爵府

I buy Miss Sixty jeans in Bauhous and there is a Miss Sixty shop in Causeway Bay Times Square. :-P
我個寶貝仔係屎撈B

男爵府

Re: 你

chevignon

大宅

請問Miss Sixty最大腰圍到幾多呢?

民房

I like Miss Sixty, too!!

大宅

好媽媽勳章

I like Levis & Edwin jeans
雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

別墅

Re: 你

I like to buy jeans at 135 at CWB... so much choice with attractive price... good service ! :-P
明天會更好..... 活著便是完全冇可比的精彩啊 !

首頁

尾頁

跳至