跳至
[2007年] 荃灣媽媽~

首頁
12345...45

尾頁

大宅

大家唔好誤會, 唔一定要荃灣媽媽先可以join架, 只不過我會book荃灣既場地, 所以諗住荃灣媽媽會方便d咁解~ 如果大家有興趣, 一齊玩啦~~ 不過我會先睇睇個場地有幾大, 先再決定人數, 我驚太多bb, 會好混亂呀~

大宅

我都想同大家一齊玩呀,預備我呀

[ 本文章最後由 yatyat07 於 07-9-24 15:52 編輯 ]

大宅

為左公平起見, 我諗不如先報名先啦~ 到時睇左場地再定人數~
1. karryho
2. kittykid
3. jennywai
4. 十仔
5. barrybbmami
6. 小天使
7. Keith0217
8. myfirstbaby
9. 潮流媽咪
10. Himby
11. bluebell22
12. celia_ip
13. yatyat

大宅

原文章由 karryho 於 07-9-24 12:15 發表
各位媽媽~ 經過一輪活動之後 (playgroup, 半歲party...) 另我同呀b都玩上引, 同埋發覺, 有無導師, 有無野食, 根本唔重要, 最重要係有個地方, 可以比我地放埋d呀b一齊玩, d媽媽就可以傾下計~所以我諗到有2個方案, 一 ...

Karry,
請預埋我家的權權,家住荃灣。

大宅

原文章由 karryho 於 07-9-24 16:01 發表
為左公平起見, 我諗不如先報名先啦~ 到時睇左場地再定人數~
1. karryho
2. kittykid
3. jennywai
4. 十仔
6. 小天使
9. 潮流媽咪
10. Himby
12. celia_ ...

13. honey4u4m

大宅

[quote]原文章由 karryho 於 07-9-24 16:01 發表
1. karryho
2. kittykid
3. jennywai
4. 十仔
6. 小天使
9. 潮流媽咪
10. Himby
12. celia_ ... [
14. honey4u4m
/quote]

大宅

15. kamtai

大宅

原文章由 honey4u4m 於 07-9-24 16:19 發表
[quote]原文章由 karryho 於 07-9-24 16:01 發表
1. karryho
2. kittykid
3. jennywai
4. 十仔
5 ...

15. kamtai

別墅

我娘家在荃灣,所以時常都會去荃灣,以預埋我嗎?

16.123fatfat

原文章由 kamtai 於 07-9-24 17:42 發表

15. kamtai

別墅

1. karryho
2. kittykid
3. jennywai
4. 十仔
6. 小天使
9. 潮流媽咪
10. Himby
12. celia_ ... [
14. honey4u4m
15.kamtai
16.123fatfat

別墅

Karry,
如果係11月..唔好17號得唔得呀~~我要飲呀!!!但我又唔想錯過今次既聚會呀!!!!

原文章由 karryho 於 07-9-24 14:27 發表
十仔, 勁歡迎你啦~ 不過我諗全會響荃灣book場, 所以諗住荃灣媽媽方便d姐~
我都入過幾次珀麗灣架, 我覺得個度好舒服喎, 我地入去游水~
其實大家都可以提議一下去邊度玩, 同埋問下自己附近個club house幾錢, 格一格價 ...
http://hk.myblog.yahoo.com/jennywai522

民房

我覺得珀麗灣天色會所的私人宴會廰真係唔錯的選擇,6個鍾好似係$25xx,如有十幾廿個家庭攤分應該唔貴。入面有麻雀房、有k房、有廚房、又可以bbq.............到時咁多bb可以煲一大煲粥招待佢地,大人方面可以每個家帶d食物或去個度煮或叫外賣........
真係好好玩架!但我唔知個度可容納多少人。如果人多可租埋二樓的廰(呢個會所有一大一小兩個宴會廰,兩层設施差不多),兩個廰上下层有一條樓梯相連。

大宅

天色會所Island Palace樓下$1200 三小時, around 40-50人, indoor有個廚房,有活動室(k房) & 麻雀房, outdoor 有十米泳池, 有鬼佬bbq爐, book 埋樓上total $1800 三小時, around 80人 不過唔多合我地帶埋bb行上行落

我個人覺得係向青馬橋o既藍色會所o岩我地多d, 係池邊有2個bbq爐, 咁可以book 埋indoor 兩間function room打通佢, 地方四正又夠大, 可以有4-5張大枱, 隔離就有兒童樂園

不如我入form book bbq/Island Palace 先, 因為勁多人book o家, 只有星期日可以入form 抽籤唔洗排隊, 而家已經抽11月啦

原文章由 kinkin媽咪 於 07-9-25 00:25 發表
我覺得珀麗灣天色會所的私人宴會廰真係唔錯的選擇,6個鍾好似係$25xx,如有十幾廿個家庭攤分應該唔貴。入面有麻雀房、有k房、有廚房、又可以bbq.............到時咁多bb可以煲一大煲粥招待佢地,大人方面可以每個家帶d食物 ...

大宅

珀麗灣
我都未去過 好想入去玩吓:lol
如果要整嘢食,
我個工人可以幫手:loveliness:
你見我兩公婆食到好似河馬咁,
就知佢好得啦
生於2007年2月17日(3.93kg), 我是水瓶豬 :-D
Welcome to my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/sorbpapa

大宅

為左見你子諾仔一面~~梗得啦~我想月頭呀~~

原文章由 jennywai 於 07-9-24 21:35 發表
Karry,
如果係11月..唔好17號得唔得呀~~我要飲呀!!!但我又唔想錯過今次既聚會呀!!!!

大宅

如果大家唔介意要搭船入珀麗灣既, 我都唔係問題, 如果大家覺得依個地方ok, 咁barrybbmami, 你介唔介意比個電話我, 我同你一齊夾一夾, 夾人數啦, 夾地方啦, 夾價錢啦, 夾野食啦~ 好多野要夾~

原文章由 barrybbmami 於 07-9-25 00:57 發表
天色會所Island Palace樓下$1200 三小時, around 40-50人, indoor有個廚房,有活動室(k房) & 麻雀房, outdoor 有十米泳池, 有鬼佬bbq爐, book 埋樓上total $1800 三小時, around 80人 不過唔多合我地帶埋bb行上行落

...

大宅

原文章由 karryho 於 07-9-25 10:21 發表
如果大家唔介意要搭船入珀麗灣既, 我都唔係問題, 如果大家覺得依個地方ok, 咁barrybbmami, 你介唔介意比個電話我, 我同你一齊夾一夾, 夾人數啦, 夾地方啦, 夾價錢啦, 夾野食啦~ 好多野要夾~

...

珀麗灣有車坐入去架...

大宅

yes yes, 可以去青衣 / 葵芳搭珀麗灣村巴入去

原文章由 十仔 於 07-9-25 10:23 發表

珀麗灣有車坐入去架...

大宅

我已經入左form 啦, 今晚我再入多幾張form 去抽, 機會大d, 珀麗灣係其中一個suggestion, 大家可以再提意其他荃灣地方o家, 如果我抽中左都可以唔要o家, 你地有其他地方都提意下啦

大宅

咁有無人有其他提議呀, 等我今日又去愉景會所問下幾錢, 再返黎報價先~~

首頁
12345...45

尾頁

跳至