自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問有冇人換到呀?

我有內幕消息,d 別注版基本上已經比7仔 d 人hold 起晒,所以如果有人抽到,只係有 d 有良心嘅人真係有放落去架咋,所以,真係唔好再比無良7仔呃喇!

其實我係其中一個已經儲左兩套普遍版嘅人!一心諗住儲齊一套,點知.........

珍珠宮

醒目開學勳章

有D甘既事 我妹0係7-11做架...我地四個小朋友有四套普通版...四個都係欠特別版果幾粒...阿妹都叫我地自己努力儲或者上網同人交換...佢都唔知特別版係點...即係黎果時(盒仔)係一樣架...無記認架...就甘派比人架咋

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有個同事,佢有個 fd 響7仔做,係佢話我聽咋!係呀,個盒係冇分別,不過係分批送去7仔架,指明邊 d 係別注版 wor,所以我都係聽佢講架咋,如果唔係,就真係唔好意思啦!

大宅

我有幾個特別版呀!

大宅

我唔識人係7仔做,但我都有幾個特別版,但我連普通版都冇儲,所以有冇特別版對我黎講冇咩所謂因為我要黎都冇用。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

原文章由 shirley73a 於 07-9-24 16:04 發表
多謝你嘅提醒!!

最初我淨係知, 佢地7仔係會lo埋d舊嘅普通版一齊放出嚟, 我都驚抽唔中先唔敢再side錢亂買野, 因為我已經儲齊一套了. 而家只係想要d特別版咋!! 不過而家聽你咁講, 我就更加唔會再去買野了. 到時寧願 ...

老實講上星期出頭一兩日我買左二百蚊野!全都冇特別版!三十幾個都冇,今日買果60幾蚊有11個,仲要得2個特別版,仲要一樣,幾想打人,你話有無得投訴啦!有我實打去罵
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

伯爵府

原文章由 ChingChing730 於 07-9-24 14:43 發表
請問有冇人換到呀?

我有內幕消息,d 別注版基本上已經比7仔 d 人hold 起晒,所以如果有人抽到,只係有 d 有良心嘅人真係有放落去架咋,所以,真係唔好再比無良7仔呃喇!

其實我係其中一個已經儲左兩套普遍版嘅人!一心 ...

我都覺得係可能係比D員工抽起晒!去買野抽極都冇?每次去買野都有十幾個回來一個都冇!?現在冇晒心機唔會專登去買野!有就有冇就算唔係特別板一早齊左!唔會再比7-11呃!都係果句算把啦!又唔係唔洗錢買野!

首頁

尾頁

跳至