自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

【好男人同好老公嘅區別】
好男人鼓勵你使錢,好老公鼓勵你存錢;
好男人接送你上落班,好老公買車俾你;
好男人噓寒問暖,好老公開空調關窗;
好男人送粥送湯,好老公煮粥煲湯;
好男人買花買禮物,好老公塞錢俾你鍾意買乜嘢就買乜嘢;
好男人會令你感覺到愛,好老公唔愛搭理你,卻令你覺得好溫暖(轉)

lina9316    發表於 14-4-25 20:23
Maibubuu  Hehe, true  發表於 14-4-25 18:03
TakMei  中晒  發表於 14-4-25 14:50
961123    發表於 14-4-25 12:11
好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

珊瑚宮

回覆:(轉) 【好男人同好老公嘅區別】

子爵府

回覆:szehang420 的帖子

珍珠宮

2018復活節勳章

我老公除咗煮飯之外,其他都做到,咁都算係好老公喎,今晚要讚下佢先

霜霜    發表於 14-4-25 20:25
wcpcelia    發表於 14-4-25 08:38

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我老公除咗煮飯之外,其他都做到,咁都算係

原帖由 nainaitze 於 14-04-25 發表
我老公除咗煮飯之外,其他都做到,咁都算係好老公喎,今晚要讚下佢先

...

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我覺得, 好男人係肯駛錢在我身上, 好老公係懂得儲錢為我們的將來.............

所以基本上好老公係一個悶蛋

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我果個 兩樣都有喔

lina9316    發表於 14-4-25 20:24

瑪瑙宮

引用:我果個 兩樣都有喔

原帖由 bkteapot 於 14-04-25 發表
我果個 兩樣都有喔

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

珍珠宮

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

引用:【好男人同好老公嘅區別】好男人鼓勵你使錢

原帖由 szehang420 於 14-04-25 發表
【好男人同好老公嘅區別】
好男人鼓勵你使錢,好老公鼓勵你存錢;
好男人接送你上落班,好老公買車俾你;
我老公除咗未買車之外(因為啲錢要用來養bb),其他都做到!
抵讚
抵錫

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

好男人接送你上落班,好老公買車俾你 <~~ 我老公會買車、車我返工放工..咁咪仲好
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

侯爵府

C6除咗無送花送禮物同埋無叫我儲蓄,乜都做齊。以前我返工佢就接送,無做嘢就買車俾我。今晚讚下佢先。

別墅

我老公除咗好買車之外(因為大家都唔中意揸車),全部都做曬!咁都算係好老公啦!

瑪瑙宮

引用:C6除咗無送花送禮物同埋無叫我儲蓄,乜都做

原帖由 Chole 於 14-04-25 發表
C6除咗無送花送禮物同埋無叫我儲蓄,乜都做齊。以前我返工佢就接送,無做嘢就買車俾我。今晚讚下佢先。

...
要好好獎勵下佢喇

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

哈哈, 幫你改改, 可以變成咁~~

【小3同正室嘅區別】
小3係咁洗你D錢,老婆R你家用都係幫你存錢;
小3接送你上落班,老婆打理好頭家在家等你門;
小3 噓寒問暖,老婆照顧你妥貼;
小3送浪漫小禮物,老婆煮粥煲湯;
小3要求你買花買禮物,老婆只嫌你好洗錢送野俾自己;
小3令你感覺到激情同愛,老婆令你窩心溫暖
Childhood is journey, not a race.

瑪瑙宮

引用:哈哈, 幫你改改, 可以變成咁~~【小3同正室

原帖由 是是但但 於 14-04-25 發表
哈哈, 幫你改改, 可以變成咁~~

【小3同正室嘅區別】
勁呀

男爵府

牛年勳章

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:szehang420 的帖子

首頁

尾頁

跳至