親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

想睇下邊度買PACKAGE抵D? 大家一齊傾下邊度平

男爵府

我地都會聖誕去日本,上兩個星期搵AGENT幫我地BOOK機位,已經超爆,暫時只係confirm到國泰的package,機票連兩晚酒店最平的都要$4,000,而且confirm到的班機時間唔係最理想。

原文章由 bby 於 07-9-27 22:48 發表

伯爵府

好媽媽勳章

Hi, bby

記唔記得我呀 我都plan緊Christmas去日本, 21或22出發, 7days, 目的地仲唸緊?-( 問過東瀛遊, 佢地未出package價, 日航都好似未出價, 不過我唸今年實旺(股票咁好景:lol ), 你唸住去邊呀??

好丫, 我地互相通報, 睇下邊度平:loveliness:

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 elysemama 於 07-9-28 13:49 發表
Hi, bby

記唔記得我呀 我都plan緊Christmas去日本, 21或22出發, 7days, 目的地仲唸緊?-( 問過東瀛遊, 佢地未出package價, 日航都好似未出價, 不過我唸今年實旺(股票咁好景:lol ), 你唸住去邊呀??

好丫 ...

記得呀, 你係九龍灣返工架ma

你book左喇?? 其實係我二嫂想去, 叫我同佢問下, 我要睇下老公有冇假先知我去唔去呀!

我估佢都係去東京多

如果咁旺, 真係要快d問先得喎

有咩係度大家傾下 :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

hi, 各位,

我們一家三口都已經訂左air ticket去東京, 22-29/12, 去8日, 主要去箱根及新宿附近, 我係cathy holiday訂, cathy package都好似無機位, 我來回都要經台北, 妳們訂左air ticket未呀, 今年真係好旺呀, 快d訂呀
toto

:) :)

大宅

I am planning to go to Tokyo during Christmas. How many days you go? I just know that the air ticket is very full. Which agent is the cheapest? Please share.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

公爵府

好媽媽勳章

大家知唔知Thomas Land係邊架?? 大板定東京??

我都要快d行動, 大家有咩資料再share

我今日係cx holding見有3日2夜住Sunshine City 都要$4xxx, 不過我打去check仲有冇位

伯爵府

好媽媽勳章

好記性喎:lol:

真係要快手啦! 我驚機位、酒店都full, 我經agent訂左20/12出發, 26/12回程, 3晩東京, 3晩熱海, 等緊agent覆價; 國泰21/12開始有附加費, 所以我早1日走

原文章由 bby 於 07-9-28 23:57 發表

記得呀, 你係九龍灣返工架ma

你book左喇?? 其實係我二嫂想去, 叫我同佢問下, 我要睇下老公有冇假先知我去唔去呀!

我估佢都係去東京多

如果咁旺, 真係要快d問先得喎

有咩係度大家傾下 :mrgreen: :mrgr ...

伯爵府

好媽媽勳章

你地行動未呀? 機位同酒店都開始緊張la, 係咪日航package比國泰平呢?

伯爵府

好媽媽勳章

有無人訂左package喇? 乜野價錢呀?

別墅

I will also go to Tokyo during x'mas. From 23-30. I booked the tickets in June already. At that moment, I wanted to book 22/12 depart but it was fulled already. So I changed it to 23-30.
I will stay two days in Karuizawa for ice skiing and 1 day in Thomasland ( near Fuji mountain ). 1 day go to factory outlet and other days for shopping in Shinjuku, Ikebukuro...

男爵府

We'll go to Tokyo from 27-31 Dec. Tickets thro the agents - very expensive - $4300 for only 2 days!

But that's the period that we can spend time to travel together - so ok la!

We'll go to Disneyland and Thomasland and eating and shopping la!
:-D :-D :-D :-D

伯爵府

好媽媽勳章

$4,300係咪機票+2晩酒店? 係既話, 都唔算太貴, ok lar:mrgreen:

我地一家3口, 20-27/12去日本, 4晩熱海、伊豆, 3晩東京:loveliness:

買左JAL Package,
Ticket+2晩酒店 -->$4,600/person
亜囡散買機票-->$2,290
其它酒店自己訂

原文章由 502 於 07-10-12 09:14 發表
We'll go to Tokyo from 27-31 Dec. Tickets thro the agents - very expensive - $4300 for only 2 days!

But that's the period that we can spend time to travel together - so ok la!

We'll go to Disneyla ...

複式洋房

我book咗12/20-24去日本, 住keio plaza twin room package $4350 三日兩夜, 加咗兩晚hotel, $5850/head, 小朋友機票$2499, 國泰機位都開始緊張啦!:-P

別墅

book CX已經FULL咗啦!等緊問其他航空公司,仲未有價.
個仔未夠唔歲,係咪可以剩係BOOK機票,唔駛套票呢?會唔去到要我補錢入房掛?!

男爵府

Our booking is with CX.

$4300 more for 3d2n.

We booked Hotel Theatre.

伯爵府

好媽媽勳章

If you depart on 27/Dec, you need to pay $250 surcharge per head. Right??

原文章由 502 於 07-10-12 14:57 發表
Our booking is with CX.

$4300 more for 3d2n.

We booked Hotel Theatre.

大宅

原文章由 bby 於 07-9-30 21:58 發表
大家知唔知Thomas Land係邊架?? 大板定東京??

我都要快d行動, 大家有咩資料再share

我今日係cx holding見有3日2夜住Sunshine City 都要$4xxx, 不過我打去check仲有冇位 ...

Thomas Land 係東京, 富士急樂园入面...幾好玩 ga..

男爵府

Yes - but better than in 26/12 - $1650 surcharge!
原文章由 elysemama 於 07-10-12 17:33 發表
If you depart on 27/Dec, you need to pay $250 surcharge per head. Right??

大宅

我都book好晒啦. 20號去東京, 23號回來. 4日3夜.
adult - hk$5849
child - hk$2999

住keio plaza hotel. 請問你地plan左行程未呀?
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

首頁

尾頁

跳至