跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 2003年6月的媽咪入來分享

Mcada 寫道:
點解jasper係6月bb你都唔入會呀? 我哋6月媽咪好團結, 好融洽架... hehe... 想唔想嘔?

喂喂喂, 點解會想嘔, mud我地吾係真係好團結嗎???你睇吓開新版, 搞gathering, 回應提問, 樣樣都是一呼百應wor, 姐妹們, 你地話係吾係.....

哦!!!原來你都想同之之爸依泣, 咁你快d度期La, 最多我地為你打氣......出力, 出力, 加油, 加油,不過吾好咁大聲wor, 隔離屋會投訴架......衰嘢,原來你先至係咸濕.....

算巴la, 奶奶呢個老新常談既問題, 好彩你吾係同佢一齊住, 又吾駛比佢湊, 已經比其他人好好多架La, 佢講咪由佢講囉, 你吾跟住做佢都吾知La, cheers, don't worry, be happy.

複式洋房

Kwan 寫道:
SHRILEY,
嘩, 咁齊人呀, 唔怪得之咁有feel啦, 點解你比人攺了個咸濕妹花名呀? 講過個故仔來聽下好喎!

kwan, let me answer U. Bcos shirley said that she "do something" with her husband every nite and every morning "yat-joe-yeah-joe" lor....

others, pls correct me if i am wrong, coz' i might have missed some messages.

別墅

到.到.到...
我同大細女都o黎報呀!!!!! :-P :-P

伯爵府

superDAD,
唔該晒呀, 我而家先知SHIRLEY咁勤力, 佢老公咁勁呀, 哈哈!

Mcada
我地支持你呀!

男爵府

superDAD 寫道:
[quote]
Kwan 寫道:
SHRILEY,
嘩, 咁齊人呀, 唔怪得之咁有feel啦, 點解你比人攺了個咸濕妹花名呀? 講過個故仔來聽下好喎!

kwan, let me answer U. Bcos shirley said that she "do something" with her husband every nite and every morning "yat-joe-yeah-joe" lor....

others, pls correct me if i am wrong, coz' i might have missed some messages.[/quote]

superdad,
好嘢噃, 真係有溫書架噃...
該用戶已被刪除

男爵府

茵茵 寫道:
Mcada
而家唔生第二個至就打算餵到勤勤2歲
至於2歲之後點就到時0弟情況喇
bf到幾時都得嫁, bk好似有媽媽已經餵左2x個月

2歲??? 我俾100個叻你....

大宅

Hi 各位你好,
嘩,我路過架咋,見你地好熱now呀,我係同Shirley,茵茵,Marykwan,仲有Kwan同group架。希望唔會嚇親你地啦!Heehhehee

MCADA,你個囡真係非常超級勁得意呀!

伯爵府

littlesheep
又有你份, 哈哈!

茵茵,
我都有興趣一齊開生日會呀, 唔好留低JASPER呀!

子爵府

喂, 喂, 呢度究竟發生 mud事, 點解突然多咗咁多5月媽咪入咗來呢??

係咪5月d媽咪好小on-line呢????

男爵府

2517-2517 寫道:
喂, 喂, 呢度究竟發生 mud事, 點解突然多咗咁多5月媽咪入咗來呢??

係咪5月d媽咪好小on-line呢????

多d人熱鬧d呀, 好勁呀!

小羊(littlesheep),
mud你睇得出之之係囡囡咩? 多謝你, 你囡囡叫咩名呀...幾多號出世呀?

大宅

台長25172517,真係唔好意思..........唔好意思。無你批準,擅自闖入你地頭。

男爵府

小羊,
唔係台長呀, 五台山台長咩, 係團長呀, 我哋尊貴嘅團長呀.......
想水咩你....

ppima, mk, beauty, 小健媽, 龍龍媽, ja, 彤彤媽, mabelchan, mantic, 逸逸媽, ellice, 小b女媽咪, angelalau, momo25, 仲有好多好多6月媽咪, 快d入嚟報到啦... 俾人踩場呀.... :-P :-P :-P
該用戶已被刪除

伯爵府

茵茵,
好呀, 多D小B好玩D呀!

團長及其他團友仔,
我遲來報到呀, 我個JASPER (囡) 係03年6月2日出世架! 多多指教!

大宅

哎喲!閉家伙,團長,唔好嬲呀!我知錯啦,下次唔敢啦!

MCADA,係呀之之好似男仔呀,我之所以知道之之係囡仔,係好早之前睇過佢本相簿呀(不過依家點解去唔到既?)。我個囡叫琳琳豬,5月14號出世呀?佢大之之幾多呀?

複式洋房

LittleSheep 寫道:
台長25172517,真係唔好意思..........唔好意思。無你批準,擅自闖入你地頭。

littleSHEEP,

no worry, 2517-2517 is a v. nice mame. We all respect her.

Actually, the subj of this topic is "2003 June Mame ...", and as u can see, I am a man, so... i may not be qualified to join this group, however, 2517-2517 is so nice to give me special approval to join.

2517-2517. Thanks.

大宅

MCADA,

你講到好似比外敵入侵架?我地好nice架媽。Hehehe

[quote]ppima, mk, beauty, 小健媽, 龍龍媽, ja, 彤彤媽, mabelchan, mantic, 逸逸媽, ellice, 小b女媽咪, angelalau, momo25, 仲有好多好多6月媽咪, 快d入?報到啦... 俾人踩場呀....

伯爵府

[size=xx-large]到~~

子爵府

Mcada 寫道:
ppima, mk, beauty, 小健媽, 龍龍媽, ja, 彤彤媽, mabelchan, mantic, 逸逸媽, ellice, 小b女媽咪, angelalau, momo25, 仲有好多好多6月媽咪, 快d入嚟報到啦... 俾人踩場呀.... :-P :-P :-P

你地班水嘢, 仲吾快D無鞋挽劇咁入來報到, 一開版已經有5版La., 快d la, 等齊人就開生日會討論大會架La..

如花2517

首頁

尾頁

跳至