跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003年6月的媽咪入來分享

SuperDad,

I am your fan屎 too. :-P :-P
[url=[img][/url]

男爵府

o下????乜開part 3 la...最衰我老公今日放假...如果唔係我一早就上o左o黎..遲遲遲!! :-x

複式洋房

6-siu-lai,

o, really? If that's the case, pls sing my sau-poon-ming-cook..

superDAD

SHRILEY 寫道:
SuperDad,

I am your fan屎 too. :-P :-P

男爵府

SuperDad,

oh, 衰左, i only remember that you sing" That why you go away" & 李克勤 isn't right?? bobomama, help me!!!

shirley

[url=[img][/url]

民房

sorry, 我又弄錯了, 改了之前的文章. 如有時間, 可否教教我如何用這討論區. 或者我又繼續試試用.

複式洋房

shirley,

Actually, u didn't 衰左 at all.
U are rite! "That's why u go away"!
U are correct! Harken Lee's kuen-luen!

It is v. normal that U can't remember my sau-poon-ming-cook, bcos i have sung over 10000 songs in this forum, and even myself, can't recall what's my sau-poon-ming-cook!

I can conclude that U are truly my fans!

Apart from me, any other singers u like?

SHRILEY 寫道:
SuperDad,

oh, 衰左, i only remember that you sing" That why you go away" & 李克勤 isn't right?? bobomama, help me!!!

shirley

男爵府

睛靈勳章

superDAD,
我係到, 仲mud咁冤氣, 行開一陣都唔得...
bobomama
該用戶已被刪除

子爵府

PpiMa 寫道:
我唔制呀! [size=large]大遲到
團長唔聲唔聲就開新頁,攪到小鑽大遲到! 哼…..

吾好嬲La, yuen 枉呀!!!!我一早響咗話開新版la, 我吾濟呀!! :cry: :cry: :cry:

男爵府

Jeff618,
你好, 頭先2517團長歡迎咗你架啦... 咁你快d自己報告吓你女/仔d資料俾大家認識吓你先啦...
你係媽咪定daddy呀?

其實只係按"回應"就可以post message, 按"編輯"就可以改番自己留嘅message囉.

superdad,
mud你sau-boon-ming-cook唔係"如果有一天"咩?
我知.... 我知點解你同boboma咁冤氣... 其實.... 你係bobobaba, 係咪??? 你扮第二個人入嚟check住boboma, 又因為你太掛住boboma, 就算返同一間公司都要上網同boboma傾計.....:-P :-P :-P

複式洋房

各 位 好,我 係 大 聲 公,在 618 出 現 這 地 球。哈 哈。

複式洋房

boboMAMA,

haha, bcos i am waiting for u to name my hehehaha song ar ma...

bobomama 寫道:
superDAD,
bobomama

子爵府

[size=large]生日大會討論(1)

各位親愛的六月媽咪, 現在誠邀各位積極參予籌辦六月生日會事宜, 為確保及滿足所有媽咪的標準, 想資詢大家初步意向!!!睇係你地想豪d定平d

1. HK$150-HK$200 (可以選擇地方: 如草之前講的hsbc包場, 其他較common的餐廳食店, 如Ruby Tuesday, shooter 52, Trendy Toon Town等已包埋禮物$$$同蛋糕$$$) – 但無台, 無screen, 做吾到touching 效果, 爬行比賽等

2. HK$200-HK$250 (可以選擇多間酒店, 已包埋禮物同蛋糕$$$) – 有台, 有音響, 有地方, 有咪, 可以播vcd, cd, 包function room.

**以上價格全是preliminary, 但我手頭上酒店d$$$都係差吾多要成二百元到, 不過最後都要視乎報名人數, 但要選擇出大方向先.

你地可以選1定2 , 或者suggest, 3,4,5,6,7, 大家腦震盪一番:idea: :idea:, post在此話比大家知, 可以大家一齊知道其他媽咪的意向, 然後再作統計, 當地點定出後, 就會招聛各職務人選 (招募啟示, 稍後推出).(多謝部份媽咪已先後認頭咗工作岡位).

為方便好耐都吾上來一次的媽咪, 所以給予大家一個星期時間, 在此一星期你地可以提出任何意見, 場地, $$$ 多樣問題一齊討論, [size=medium]請大家於2月12號前作出表態, 為著你地囝囡的生日會, 請大家積極投入參予.

由於生日會在數月後才舉行, 可能不斷會有新媽咪加入, 所以暫時將起草階段post在bk處.. 為咗保安理由 - 到日後confirm咗人數, 收集咗聯絡e-mail後, 就會改用e-mail聯絡各參加者所有詳情.

特此通告!!!

複式洋房

superB has 4 teeth. she can only stand up with someone's support on her underarm positions.
superB knows how to pronoun baba and mama
茵茵 寫道:
Superdad
係呢, 最近supergirl點呀? 出左牙仔未呀? 企唔企到呢
(唔好走左去呀)

男爵府

睛靈勳章

superDAD,
hehehaha song
我都唔喊濕, 你應該搵你另一個fans亞shirely丫嗎!
superB有4隻牙仔, 勁, 承憲BB你有對手啦! bobo出來出去都係個一隻咋 !
bobomama
superDAD 寫道:
boboMAMA,

haha, bcos i am waiting for u to name my hehehaha song ar ma...

[quote]
bobomama 寫道:
superDAD,
bobomama
[/quote]

民房

我是mama, 我的兒子於03年6月18日出生.
為何這麼遲才加入. 就是不懂用及緊張. 不過, 我有看的. 看到你們這麼開心對話, 一於試試.
不知還要披露甚麼資料.
希望可跟各位做朋友.多多指教!

子爵府

jeff618 寫道:
不知還要披露甚麼資料.

要披露你的三圍數字, 同幾耐同老公依泣一次咁囉.....

咸濕2號 - 2517

男爵府

睛靈勳章

團長,
我係騎牆派, 無論大玩/細玩, 我都一定到!
有mud野要我呢個小秘書幫手, 儘管吩咐啦!
bobomama
該用戶已被刪除

男爵府

2517-2517 寫道:
[quote]
jeff618 寫道:
不知還要披露甚麼資料.

要披露你的三圍數字, 同幾耐同老公依泣一次咁囉.....

咸濕2號 - 2517 [/quote]

yee... 好露骨呀.... 不過我鐘意呀!
你係咸濕2號, 咁咸濕1號即係shirley啦, 好啦! 我做3號啦...

首頁

尾頁

跳至