跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 2003年6月的媽咪入來分享

男爵府

睛靈勳章

有無媽咪用緊呢個暖風機呀??
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

節錄至明報即時新聞網 :

一款暖風機藏火警危險[15:27]
機電工程署表示,一款「De'Longhi」暖風機可能構成火警危險,呼籲市民停用。
有關供應商在最近的品質檢查中,發現該款暖風機在轉動時,其內部電線可能會被磨損,對使用者構成火警危險。
根據供應商DL Trading Ltd.提供的資料,該款型號HBP832B及生產批號33111的暖風機於去年十二月至今年一月期間在本港出售。
市民應盡速退回該暖風機給供應商指定的收集中心,以安排退款。
市民可致電供應商的客戶服務熱線3412 0222查詢回收詳情。

子爵府

茵茵 寫道:
[quote]
2517-2517 寫道:
要披露你的三圍數字, 同幾耐同老公依泣一次咁囉.....

咸濕2號 - 2517

問人之前理論上係要你講先嫁bor...

勁8既茵茵
ps, 我1/2都得[/quote]

車, 我當然係真金不怕紅爐火la, 我係36,24,36, 水未??索吾索....

咸濕2號 - 2517 :-P :-P

男爵府

睛靈勳章

Ellice, 逸逸ma,
仲唔快d返來, 開新版版日咋, 就有9頁啦! 追水你地呀!

茵茵,
係呀! 係呀! 每次都有新朋友! 歡迎kittymail 同 Jeff618.

我bobo係男仔來嫁!

bobomama

子爵府

索氣! 索氣! 你地今日攪mud,我追都氣咳! 新版都9版紙?
自舊年年尾我就開始忙,真係忙過不停,不過好彩阿哥m完,連我都m完(係生完第一次m),所以無忙得咁甘之嘛!

一開新版個個都出晒黎咸濕,睇黎,你地已準備作戰,我係庶預祝大家早日有收穫! 加油!

男爵府

喂喂喂, 點解我會變咸濕一號架???? :x 人家係賢良淑德, 三步不出閨門個boo, 冤枉阿大人......, 饒命阿大人........... woo woo woo.
為左成全你地, 唯有今晚大玩365個回合..... (鋤大d啦) hehehe :-P :-P :-P

Mcada,
superdad其實吾係bobobaba, 佢係團長baba, 之前佢地講過架啦, 吾信可以問ellice & ppima :-P :-P 不過佢地咋傻吾認之嗎.
係喎, 你係吾係開partII先入來架??

[url=[img][/url]

大宅

你班水嘢丫, 想追水我同ellice 哇.....

比小pp 玩水的mk :-x :-x
該用戶已被刪除

大宅

茵茵,

佢lee 幾晚都醒好多次, 醒咗, 要我抱起佢, 將佢"book" 嚮我心口, 跟住sleep 幾個字, 又醒, 佢搵唔到自己隻手指食, 又喊過... 如是者, 我就唔洗sleep la....

不過, 我今日真係頂唔浦喇, 加埋我d 頭痛頭暈, 我就請咗一日sick leave lar... 今日在家大休, 所以今日得咁小 posting...

希望勤b 同小pp 唔好再玩呀媽的mk :-(

民房

做了一個鐘才貼到張相出來給大家看看.

各位ee, 妳們好. 祝各位情人節快樂.

大宅

jeff618,

你好俊俊噃...

mk
該用戶已被刪除

男爵府

jeff618 ,
歡迎你呀!!

大宅

嘩嗄!
報到 :-P :-P

大宅

[size=large]

大聲d!

[size=x-large]

再大聲d!

[size=xx-large]

大宅

Ellice:
仲未睡呀!
我老公餵緊奶, & 電腦剛剛整好, 所以上來

大宅

我遲來報到呀, 我個JASPER (囡) 係03年6月2日出世架! 多多指教!

Hello Jasper 媽:
好嘢. 我又找多一個bb同我小健豬同年同月同日生呀! hehehehehe.
這裡都有個叫Mantic的媽咪, 佢囝囝都是03年6月2日出世架, 囝囝名叫"基基"
我豬豬綱名叫"小健豬" or 我叫他 "豬豬"
多多指教

大宅

喂喂喂, 點解我會變咸濕一號架???? :x 人家係賢良淑德, 三步不出閨門個boo, 冤枉阿大人......, 饒命阿大人........... woo woo woo.

SHRILEY:
你三步不出閨門
咁駿駿咪好快有弟弟或妹妹
congratalation

大宅

Hihi,

作水咩,一開新版就成10版,想追水人咩!!!!!

團長,唔制呀,人地今日返晏,要成10點先返屋企,你竟然今日

大宅

你哋就好啦! 去慶祝元宵佳節.
我呀...... 只是在家食公仔麵 :-x 因小健豬今晚不肯睡, 所以整唔到晚餐.
唉! 自從有了小健豬之後, 我哋已經沒有特別去慶祝節日了. 連已過去了的拍拖週年都沒有去慶祝. 我現在的感覺就好似人哋老夫老妻咁. :-( :-( 日子就好似咁樣一日一日咁過去. 唉..... 我已經差不多有兩年沒有去旅行了. 莫講話旅行呀.... 連依泣都........... 唔得我要去睡覺

首頁

尾頁

跳至