自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

引用:哈哈咁好!+我都試過有類似ge+事,我食酸辣

原帖由 kameting 於 14-04-28 發表
哈哈咁好! 我都試過有類似ge 事,我食酸辣粉會走青,有次唔記得左講,當醒起時見到人地咁忙費事煩,到時自 ...
可能佢記得你係咁

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

畀面勳章

回覆:麥當勞買奶昔軼事

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

禁止訪問

寶石宮

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

「失而復得」!

子爵府

係你既始終都係你

子爵府

回覆:smartbaby01 的帖子

佢聽到你嘅心聲

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

回覆:smartbaby01 的帖子

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

正所謂高手就在民間
佢可能識讀心術

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

錯有錯著
我在BK的成長~~

珍珠宮

我鐘意雲尼拿味,但係而家冇啦

首頁

尾頁

跳至