想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我同C6都好鐘意小朋友,但係結婚後發現自己有高血壓,有睇醫生同食藥,1年前準備懷孕既時候轉咗隻藥,初頭藥效都OK,但係慢慢隻藥食純咗,近呢幾個月,隻藥既劑量係咁加,有時加咗血壓都未必控制得好好。醫生勸我快啲去做IUI,其實我都唔知生唔生好。。。好似高血壓托BB有好多問題咁,呢度有無本身有高血壓既JM分享一吓??

複式洋房

回覆:josephine_bebe 的帖子

你有無睇过中e呀!?我都係高血壓,曾吃西药,都無乜好轉,之後睇中e,中e話我因腎虧導致高血壓,吃左幾劑中葯,血壓正常了。你試吓睇中e啦!

伯爵府

引用:你有無睇过中e呀!?我都係高血壓,曾吃西

原帖由 gracetong 於 14-04-30 發表
你有無睇过中e呀!?我都係高血壓,曾吃西药,都無乜好轉,之後睇中e,中e話我因腎虧導致高血壓,吃左幾劑 ...
can u pm me your chinese dr, thanks

複式洋房

回覆:zxzx 的帖子

可以

別墅

回覆:gracetong 的帖子

Can u pm me ur Chinese doctor.

我有睇過中醫,但係唔知係咪啲中藥唔夾,食完之後啲血壓仲高咗,再去問個中醫,佢話唔關啲藥事,話係我自己可能生活習慣有變。我勁驚,唔敢再食,果次仲要睇咗千幾蚊

別墅

引用:你有無睇过中e呀!?我都係高血壓,曾吃西

原帖由 gracetong 於 14-04-30 發表
你有無睇过中e呀!?我都係高血壓,曾吃西药,都無乜好轉,之後睇中e,中e話我因腎虧導致高血壓,吃左幾劑 ...
Can u pm me ur Chinese doctor.

我有睇過中醫,但係唔知係咪啲中藥唔夾,食完之後啲血壓仲高咗,再去問個中醫,佢話唔關啲藥事,話係我自己可能生活習慣有變。我勁驚,唔敢再食,果次仲要睇咗千幾蚊

首頁

尾頁

跳至