跳至

首頁

尾頁

男爵府

真係好開心呀,要好多謝出過力既mami同daddy~我入到場見到有兩包gift,真係覺得你地好勁!!!!又見到好多bb囉~我仲同中學既師姐相認tim呀,大家既b都係3月出世呀!!!!
再一次多咁多位mami同daddy~

有相會forward俾大家睇!

子爵府

UPUP條LINK先~~

以下條link係今日party包爸影既相................
你地可以入去睇 & download返架:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

<<929半歲豬頭生日會>>

大宅

我都返咗屋企啦,真係好攰,不過好開心,見到咁多得意bb,真係辛苦哂各位義工攪手,好成功

包媽: 可唔可以e-mail d 相比我呀, 我pm 個 e-mail address 比你.

萬二分感謝

大宅

原文章由 最愛小朋友 於 07-9-29 22:32 發表

以下條link係今日party包爸影既相................
你地可以入去睇 & download返架:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

包媽, 唔駛 e 比我啦, 我都係 download 得啦,唔該

大宅

今日我地玩得好開心,

咁成功有賴咁多個搞手+義工團,

多謝晒你地比個咁開心既半歲PARTY比BB :lol

THANK YOU !!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

好多謝各位搞手&義工媽媽,真係好開心!可惜大家見到面都吾知係邊個.

律律玩得好High,返到屋企勁玩,玩到十一點,終於訓左喇.

[ 本文章最後由 as_sheep 於 07-9-30 16:44 編輯 ]

大宅

非常非常非常...多謝所有搞手&義工團對今次party嘅付出,今日我地真係好開心呀,到依家都仲係好high

大宅

多謝咁多位搞手,今日見到三月的BB真係好開心,今天豆斗都非常興奮,剛剛先

大宅

今日真係好開心呀, 可以一次過見到咁多個bb...
多謝晒所有搞手, 義工既幫忙...
期待緊下一次既聚會....

男爵府

多謝晒辛苦晒咁多位搞手媽咪, 期待緊下次再見面呀~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

等左咁耐…今日終於實現喇…好好好好開心呀…又滿載而

回…又見到咁多BB

多謝咁多位義工媽咪…你地攪得好出色呀
期待日後聚會或一歲生日會再見!

Thank you so much!!

:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

複式洋房

今日見到咁多3月份bb,好興奮呀。真係要感激各位出過力的朋友。我相信今日所有媽咪&爸爸&bb都玩得好開心。

大宅

辛苦哂呀包爸, d相好靚呀, 我已經 download左好多張啦.

Thank you..

原文章由 最愛小朋友 於 07-9-29 22:32 發表

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都有
http://bensonyoun.my.####.hk/list.html?album_id=e33e9393883fd4ef6c4daff47fa4a2f4

[ 本文章最後由 COE1205 於 07-9-30 16:46 編輯 ]

別墅

尋日真係好開心呀, 我返到屋企已經好勀, 加上又要再出街, 所以依家先上到黎 bk, 包媽同包爸真係犀利, 咁快就有相睇~
真係要多謝晒所有搞手&義工既幫忙先可以一次過見到咁多 bb,
thank you:loveliness:

大宅

入唔到去條LINK啊!!
包媽,果幾個專業攝影師既相幾時有得睇呢?

原文章由 COE1205 於 07-9-30 02:19 發表
我都有
http://bensonyoun.my.####.hk/list.html?album_id=e33e9393883fd4ef6c4daff47fa4a2f4

大宅

coffee cake
我個friend果d呢,佢就話整好會call我架喇....到時再話你地知啦~~

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

別墅

原文章由 yan1014 於 07-9-29 21:56 發表
好傷心呀!!!本來可以去嫁!!!!但最後......因為凱敏....到朝早都發燒...決定唔去啦...冇得見咁多位bb...又怕去左到時傳染到比其他bb就唔好啦!!!!!
可唔可以同我講下....929有咩特別事件發生呀????八掛中 haha~ ...

最緊要凱敏好番晒! 下次再去過lor~
凱敏係十大小明星之一呀~

複式洋房

昨日真係好開心, 楟楟爸爸見到咁多靚仔, 靚女都開心, 多謝包媽, 晞媽, wing, 冇你地呢個活動真係好難攪得成.
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老,他也不偏離.」箴22︰6

侯爵府

終於有時間上里bk 囉!! lee 幾日忙到暈呀!!!

終於順利攪完 929, 多謝各位 mami 支持, 多謝各位義工mami!!!

我最要多謝 - 包媽 & wing - 我地lee3個月, 一星期開幾次會(msn). 終於可以休息休息喇!! 唔係話唔再 msn, 而係可以msn 講八卦野, 唔洗一味開會 discuss!!

首頁

尾頁

跳至