媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2002年7月BB (Part 6)

小合,
你咪就係知d唔知d囉 hahahaha

奀豬,
嗰個咪就係亞邊個囉 :lol: :lol: :lol: :lol:

亞邊個呵~~~~

jc,
hehe我之不過同irene吹吓水之嘛,你放心喎有好嘢實話過你知吓

仲有呀你哋有街街去我又要去,我又要食冰冰ar

大宅

jm:

你個衰鬼,吊我癮??? :-x :-x :-x

別墅

jc:
好野!好野!終於見你蒲頭呢!
果杯「望穿秋水」的紅豆冰,終於可以yard倒! :-P :-P
新屋舒服嗎?你對孖,鍾唔鍾意呀?

我地夾個星期六或者星期日,一於去你新居踩場呢,好唔好呀? 係播你pm個聯絡方法黎俾我呢!

打水痘針個醫生,就係係福安花園商場的容立偉醫生。

jm:
我地係唔係要開part 7

小合:
傲凡果然係醒d,咁識lum你同你老公,曉雪如果遇上d咁嫁情形,最叻就係走去同我工人講:姐姐,媽媽唔開心! :-( :-(

大宅

jc:
我hubby呢個月尾放大假,睇吓你地幾時我閒就過你樹踩場,不如暫定22號好嗎?我好掛住你地呀

大宅

jm:
記得電我呀,我呢排11:00倒起身,你隨時打比我啦,唔使驚我未訓醒架.

大宅

All Mama:

剛剛發生左件事令我好震憾同唔開心架~~~

話說我叔仔剛剛在星期日由英國返黎香港,預備留一個星期,咁我地就讓左傲凡仔間房俾佢地一家三口(佢地有一個六歲大的仔),之前我都同傲凡仔做足心理輔導,佢都知間房同張床仔借左俾叔叔一家!一直都平安無事,佢仲好鐘意佢堂哥哥添,成日跟住佢想同佢玩,但係佢堂哥哥就唔係好識同好肯同傲凡仔玩,可能傲凡仔太細啦!

今晚佢堂哥哥拎左副pazzel出黎同傲凡仔一齊砌,其實副pazzel係唔適合傲凡仔咁細個砌的,所以傲凡仔就只係拎住d pazzel係度亂砌,又要搶堂哥哥手上的pazzel,同埋又係度out堂哥哥,咁我見到傲凡仔咁,當然阻止佢啦,話過佢幾次後,佢拉我同佢一齊砌,仲亂咁砌完就讚自己叻叻~~~

後來見堂哥哥不斷咁砌,自己又唔識,當哥哥又要拎傲凡仔手中的pazzel,傲凡仔又係度out堂哥哥,我咪警告佢囉,咁佢唔聽,咪拎條籐條出黎細細力打左佢一下,佢咪係度喊囉~~~

點知到左剛才半夜二點幾,佢可能發夢,係咁係度喊,仲不斷咁out out out,我同老公初時都覺得好好笑,但係當佢唔停咁喊同埋out,叫極都叫唔醒,我就驚啦,咪係咁攬實佢,拍佢,佢都仲好抗拒同埋out out out,咁我地就知佢頭先同堂哥哥玩pazzel時,心靈受到好大的傷害啦~~~

佢一向都自尊心好強架,我老公又話我頭先對傲凡仔太過惡喎! :-( :-( :-( 我都唔想咁惡對佢,但係見佢咁霸道,唔想佢咁野"盲"嘛! :-( :-( :-( 佢喊左好耐,爸爸話抱佢,佢都唔肯,都係咁攬實我係咁out out out,無法啦,係我hurt佢嘛,解鈴還需要繫鈴人嘛!我咪同佢講對唔住呀,媽咪無理到你感受~~~

後來佢話要飲奶,本來一向由爸爸開奶的,今次都一定要我開奶,仲要一路開奶,佢可能愈諗愈唔順氣,又係度喊同out,唉...直到我塞個奶樽入佢口,佢先收聲,飲完奶就訓啦~~~

我而家好內疚,估唔到hurt得佢咁緊要,我老公就出左去睇波,我就出黎上網,因為大家都訓唔著,唔開心~~~ :-( :-( :-(

大宅

irene,

收到開Part 7咁我地一齊go go go

大宅

[size=xx-large]All july mama,

[size=xx-large]GO GO GO Part 7

首頁

尾頁

跳至